wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny.
Ja też bede testować lada dzień. Dzis mam 30 dc a cykle zwykle 29-32 dni. Nie wiem kiedy testować, więc po prostu sie odezwę jak się coś u mnie zmieni.
Serdecznie gratuluję wszystkim tym, które w tym miesiącu zobaczyły 2 kreski.
PS. Zajsonku trzymam kciuki. Ja jestem z GłogowaZajsonek lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:te testy są o czułości 25
Zajsonek lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Trzymam kciuki moooocno mooooocno!
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena ja taki jak twój podpis powinnam mieć przy wysyłaniu smsów. Ostatnio zapytałam się mojego męża, czy nie zjadłby biotechnologii (a chodziło o kotleta mielonego).
Lena83 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Lena ja taki jak twój podpis powinnam mieć przy wysyłaniu smsów. Ostatnio zapytałam się mojego męża, czy nie zjadłby biotechnologii (a chodziło o kotleta mielonego).
No to niezły cyrk
Mój iPhon niestety tez czesto wie lepiej co ja chce napisac
A może stety bo jest funWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 23:35
la, Zajsonek lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Amerie, moja @ trwała 2 dni i tak na prawdę na podpasce nic nie było, przy podtarciu trochę ciemnej krwi i to tyle, nic więcej. Zawsze miałam 5 dniowe i to takie klasyczne, gdzie 3 dnia lało się ze mnie, a teraz nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 23:39
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Co robi Zajsonek?
Leży i nie może usnac..
Dość ze meczy mnie wynik jutrzejszego testu to w dodatku napierda** mnie jajnik
No nic, niektóre z was za 2 godziny wstają na pomiar temperatury a ja jeszcze nie śpię
W takim razie zabieram dupe w troki i idę spać
DobranocMarteczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZAJSONEK szaloonaa:P
czekamy na info:)Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Jestem, kuzwa usnelam po 3 mój mnie obudził o 5, wiec znowu nie mogłam zasnąć i o 7 pobudka
Test 10 miu wykazał cień cienia, natomiast ten allegrowy ciemnieje z dnia na dzien..
W nocy taki ból jajników pierwszy raz w życiu taki ból.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 07:23
Tolcia25 lubi tę wiadomość