Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Wydawało mi się, że coś tam jest. Teraz tego nie widzę. Zobaczę jutro o ile wredota nie będzie pierwsza. Jak ma nie być jej to niech ta głupia miesiączka przychodzi 😕 Wtedy też bym dzwoniła do swojego lekarza. Długo chodzisz do swojej ginekolog?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Czekanie najgorsze, jeszcze ta jesień dobija. Twoja ginekolog typowo od niepłodności jest?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Też chodzę do zwykłego ☺️ Trzeba się czymś zająć i ewentualnie jutro sikac dalej ☺️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:Wydawało mi się, że coś tam jest. Teraz tego nie widzę. Zobaczę jutro o ile wredota nie będzie pierwsza. Jak ma nie być jej to niech ta głupia miesiączka przychodzi 😕 Wtedy też bym dzwoniła do swojego lekarza. Długo chodzisz do swojej ginekolog?<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Zdjęcie nic nie wyłapie. Spróbuję jutro. Wieczorem rośnie mi temperatura od trzech dni jak mierzę ☺️ tam, wiem staraczki lubią się nakręcać 😕👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Mam późne owulacje i dawno, dawno takiego długiego cyklu nie było.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Kobietki będę zmieniać na pierwszej stronie wrzesień na październik. Kto chętny ,żeby wpisać na testowanie to piszcie kiedy kogo wpisać 😊
olcik lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja dziękuję nie testuję, bo nawet nie wiem kiedy i czy była owulacja i czy trafiliśmy totalny odpust, ale dlatego że jeszcze nie wiem co dalej. Z programu skierowali mnie na histero 18.10, ale 14.10 idę jeszcze na wizytę do mojej doktor na konsultację z badaniami które mi zleciła w lipcu. Dopiero teraz mi się udało wszystkie zrobić i pomniejszyć fundusze o jakiś dobry urlop za granicą...
-
olcik wrote:Ja dziękuję nie testuję, bo nawet nie wiem kiedy i czy była owulacja i czy trafiliśmy totalny odpust, ale dlatego że jeszcze nie wiem co dalej. Z programu skierowali mnie na histero 18.10, ale 14.10 idę jeszcze na wizytę do mojej doktor na konsultację z badaniami które mi zleciła w lipcu. Dopiero teraz mi się udało wszystkie zrobić i pomniejszyć fundusze o jakiś dobry urlop za granicą...<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
Marta 💓 -
nick nieaktualnyHej, dziewczyny. Mam dziś 13 dpo i robiłam test monitorem Clearblue. Na pasku testowym były 2 kreski, kontrolna i dużo słabsza testowa, ale była. Monitor odczytał test jako brak ciąży. A mnie do jutra stres chyba zje. Co myślicie? Miał ktoś do czynienia z tym sprzętem?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mari92 wrote:Kobietki będę zmieniać na pierwszej stronie wrzesień na październik. Kto chętny ,żeby wpisać na testowanie to piszcie kiedy kogo wpisać 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2021, 12:31
Mari92 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
Ulula wrote:Hej, dziewczyny. Mam dziś 13 dpo i robiłam test monitorem Clearblue. Na pasku testowym były 2 kreski, kontrolna i dużo słabsza testowa, ale była. Monitor odczytał test jako brak ciąży. A mnie do jutra stres chyba zje. Co myślicie? Miał ktoś do czynienia z tym sprzętem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2021, 14:52
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
nick nieaktualny
-
Hej, ja powinnam testować za ok 15-16 dni zależy czy dostanę jutro ovitrelle ale mam dziś dwa pecherzyki 17 i 18 mm
Strasznie Niecierpliwa, Mari92 lubią tę wiadomość
’94
04.2021 - początek starań
Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)
❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
🏥Salve Łódź
❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
🏥KrakOvi
⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
👨⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)
Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
Transfer 12.10.2022
5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰