Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kobitki wszystkie staraczki🙂
Dzisiaj zrobiłam test rano i biel vizira, potem pojechałam z mamą odebrać paszport do ambasady i w drodze jak mnie złapali mdłości i duży ból piersi jakby niż mi ktoś wbił, a w nocy wczoraj bolał mnie brzyluch jak na @a dopiero 6dpo dziś. I wróciłam zrobiłam test i widzę cień ale bardzo słaby powtórzę przed spaniem i rano. Tak się nakręciłam oby się udało.
A co u was?Sylza, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Super wieści !! Oby kreska ciemniala 😊
A miałaś jakieś wspomagacze, stymulację? Czy naturalnie?przejrzalam kulka stron wstecz i żadnej info nie znalazłam’94
04.2021 - początek starań
Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)
❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
🏥Salve Łódź
❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
🏥KrakOvi
⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
👨⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)
Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
Transfer 12.10.2022
5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰 -
Sylza wrote:Super wieści !! Oby kreska ciemniala 😊
A miałaś jakieś wspomagacze, stymulację? Czy naturalnie?przejrzalam kulka stron wstecz i żadnej info nie znalazłam
Brałam miesiąc kwas foliowy i olejek z wiesiołka ale przestałam brać stwierdziłam jak Bóg da to będzie.
Zrobiłam znów test bo mnie korciło i jest jeszcze jaśniejsza niż była więc czekam na jutro. 😔Sylza, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Stefania 6 dni po owulacji to jeszcze bardzo wcześnie, może poczekaj z testowaniem na początek przyszłego tygodnia ☺️
Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Dominika96 wrote:Stefania 6 dni po owulacji to jeszcze bardzo wcześnie, może poczekaj z testowaniem na początek przyszłego tygodnia ☺️
-
Czekanie to najgorsza rzecz dla staraczki, doskonale Cię rozumiem i pewnie nie tylko ja ☺️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dzień dobry kobitki🙂
No dzisiaj zrobiłam test koło 4 rano bo mi się chciało do toalety i znów słaby cień, no i przed chwilą też zrobiłam i też to samo dziwne ze nie sciemnialo😔
Maz zrobił test sprawdzić czy wszystko jest ok z tymi testami i nie miał nic. Dla pewności kupię z innej firmy dziś test i zrobię czy coś się pojawi. Mam nadzieję ciągle.Mari92 lubi tę wiadomość
-
Pierwszy dzień miesiączki czas start 😒👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
A mnie dzisiaj dopadły okropne mdłości , biegunka i rewolucje żołądkowe. Nie wiem czy to objawy ciążowe, czy mnie coś rozkłada. W pierwszej ciąży nie miałam takich objawów.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:A mnie dzisiaj dopadły okropne mdłości , biegunka i rewolucje żołądkowe. Nie wiem czy to objawy ciążowe, czy mnie coś rozkłada. W pierwszej ciąży nie miałam takich objawów.
-
Hej dziewczyny,
Orienujecie się jaki powinien być poziom estradiolu w 8 dniu cyklu przy stymulacji puregonem i lametta? Jestem po środku jeśli chodzi o widełki, ale pytanie czy powiniem być w górnej czy dolnej granicy?
Rozpoczęłam stymulacje wg. krótkiego protokołu: Puregon dawka dzienna 300 j Lametta 2 tabletki dziennie. Na wizycie 8 dc okazało się, że wytworzyły się zaledwie 2 pęcherzyki. (AMH 0,94). Stymulacja przerwana i czekam na następny cykl ze zwiększonymi dawkami leków.
Miałyście tak?
I czy po zwiększeniu dawek zwiększyła się liczba pecherzyków? -
olcik wrote:Może to jakiś wirus a nie ciąża? Chociaz moim zdaniem w 6dpo strasznie wcześnie na II ale być może się mylę
No też mnie zdziwiło że tak wcześnie od 6dpo się zaczęło ale szczerze mogłam źle obliczyć bo w tym miesiącu nie monitoriwalam owulki tylko z kalendarza mi tak wyliczyło i tak właśnie mnie bolał jajnik w tym dniu. Nie obserwowałam owulki bo stwierdziłam że nie ma sensu jak się uda to się uda.
ZobaczymyMari92 lubi tę wiadomość
-
zzstefania83 wrote:Witam kobitki co myślicie?
https://zapodaj.net/bb9b7b0f66671.jpg.htmlMari92 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot