X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrześniowe starania 2021
Odpowiedz

Wrześniowe starania 2021

Oceń ten wątek:
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 10 października 2021, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak apropo kobietki co tu tak cicho?Żadna w tym miesiącu nie testuje tylko Ja???????Czuję się tu samotna 😜🤪.Piszcie kiedy kto testuje??Może jest ktoś kto jutro robi sikańca?

Mari92 lubi tę wiadomość

Szczęśliwa mężatka od 2017💍
    Zdrowy tryb życia 💪
    Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
    Uwielbiamy:
    Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
    -pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰
  • zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 10 października 2021, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    Tak apropo kobietki co tu tak cicho?Żadna w tym miesiącu nie testuje tylko Ja???????Czuję się tu samotna 😜🤪.Piszcie kiedy kto testuje??Może jest ktoś kto jutro robi sikańca?
    Na betę tu w Holandii dopiero cię dają jak ci się okres spóźnia i jest widoczna druga linia. Masakra tu jest. Dopóki nie zobaczę ciemnej nie uwierzę hehe. Ja testuje jutro znow. A ty który dpo?

• Kimbra Autorytet

Wysłany: 10 października 2021, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zzstefania83 wrote:
    Na betę tu w Holandii dopiero cię dają jak ci się okres spóźnia i jest widoczna druga linia. Masakra tu jest. Dopóki nie zobaczę ciemnej nie uwierzę hehe. Ja testuje jutro znow. A ty który dpo?
    O jejciu to rzeczywiście przekichane tym bardziej dla nas starających się bo my jesteśmy dosyć niecierpliwie 😆🤭🤭.Ja dopiero jestem 2dpo ciut mi się przesunęła.Napisałam też właśnie na innym wątku że mam dzisiaj jakieś dziwne przeczucie że to jest właśnie ten cykl 🤓,zobaczymy czy ta moja intuicja mnie nie zawiedzie 🤔😂.Od rana mnie podbrzusze boli i uczucie ciągnięcia na chwilę przechodzi potem znowu i tak od rańca.Przekonamy się za niecałe dwa tygodnie 🙏

Mari92 lubi tę wiadomość

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 10 października 2021, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    O jejciu to rzeczywiście przekichane tym bardziej dla nas starających się bo my jesteśmy dosyć niecierpliwie 😆🤭🤭.Ja dopiero jestem 2dpo ciut mi się przesunęła.Napisałam też właśnie na innym wątku że mam dzisiaj jakieś dziwne przeczucie że to jest właśnie ten cykl 🤓,zobaczymy czy ta moja intuicja mnie nie zawiedzie 🤔😂.Od rana mnie podbrzusze boli i uczucie ciągnięcia na chwilę przechodzi potem znowu i tak od rańca.Przekonamy się za niecałe dwa tygodnie 🙏
    Ja po owulce miałam bóle jak na @ tylko nie takie aż mocne, i mdłości cały czas i ból głowy. Stan podgorączkowy. Życzę aby się udało ja nie ufam testom całkowicie więc też czekam w niepewności cały czas dziś 8dpo okaże sie😋

• Kimbra Autorytet

Wysłany: 10 października 2021, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś mam wrażenie gorączki a mierzyłam sobie temperaturę ale tak normalnie pod pachą i miałam 35 🤨 ale wiadomo tego nie biorę pod uwagę bo to dużo za wczas.

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 10 października 2021, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    Ja dziś mam wrażenie gorączki a mierzyłam sobie temperaturę ale tak normalnie pod pachą i miałam 35 🤨 ale wiadomo tego nie biorę pod uwagę bo to dużo za wczas.
    Ja od początku miałam temperaturę i mierz w uchu nie pod pachą albo w pochwie

Kimbra, Mari92 lubią tę wiadomość

• Kimbra Autorytet

Wysłany: 10 października 2021, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zzstefania83 wrote:
    Ja od początku miałam temperaturę i mierz w uchu nie pod pachą albo w pochwie
    Przez przypadek polubiłam 🤦
    Ja ogólnie temperatury nie mierzę ze względu na to iż jak mam na rano do pracy to wstaję 3:20 a jak przychodzi weekend nie chcę tak wczas stawiać budzika bo i ja się przebudzę i mam już po spaniu i męża budzę 😏.Dzisiaj tak tylko dziwnie się czuję może jakieś grypsko mnie bierze też możliwe.Jak mierzyłam przez jeden cykl to ale pod językiem,wiadomo najlepiej w pochwie 😉

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 10 października 2021, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To czekanie mnie dobija, jutro z rana testuje jak się nie pokaże druga to testuje w środę dopiero a potem w dniu @😔 znów się skusiłam wieczorem i nawet cienia nie ma dziwne to kurde. Najgorsze jak zobaczysz cień a potem biel, robisz sobie nadzieję a tu Lipton. Dlatego nie wierzę tym testom dopóki nie będzie ciemna krechaaa grubas. 😔

Qwertyu lubi tę wiadomość

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 11 października 2021, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś w nocy dostałam takiej biegunki masakra i wymiotowałam ale na teście z rana nic jeszcze mniejszy cień nic z tego nie rozumiem. 😔

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 11 października 2021, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś jest bo pokazuje hcg ale napewno za wcześnie jeszcze 9dpo dzis

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 11 października 2021, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś tu odwiedza?

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 11 października 2021, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuję, ale jestem daleko do każdego testu to mniej się udzielam. 😕

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 11 października 2021, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika96 wrote:
    Podczytuję, ale jestem daleko do każdego testu to mniej się udzielam. 😕
    Bardzo mi przykro kochana będę się modlić o was, wierzę że Bóg ci da twojego dzidzie, bierz wiesiołek i kwas tj najważniejsze próbowałaś żel który pomaga przy owulacji podobno jest najlepszy

• Sylza Autorytet

Wysłany: 11 października 2021, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podglądam kilka razy dziennie czekając na dobre info od Was:)
    Ja za 9 dni zaczynam robić sikańce :) czuje ze zrobiłam w tym kierunku już tyle ze musi się udać :)
    Mam mętlik w głowie co robić dalej. Czy przestać myśleć, starać się i czekać aż sako przyjdzie czy in vitro. Codziennie mam inne podejście. Istna sinusoida

’94
    04.2021 - początek starań
    Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)

❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
    🏥Salve Łódź
    ❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
    ⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
    ⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
    12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
    🏥KrakOvi
    ⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
    3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
    5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
    🏥 Eurofertil Ostrava
    6.2022
    1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
    2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
    👨‍⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)

Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
    Transfer 12.10.2022
    5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰
  • Dominika96 Autorytet

Wysłany: 11 października 2021, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie miałam problemu ze śluzem, ale witaminy biorę ☺️ Jutro zadzwonię do lekarza ☺️

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 11 października 2021, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki ja się mniej udzielam, bo od piątku męczy mnie biegunka, wymioty i ból brzucha. Byłam u lekarza. Podobno jakiś wirus panuje. Zdrówka Wam życzę 😉

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 11 października 2021, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Kobietki ja się mniej udzielam, bo od piątku męczy mnie biegunka, wymioty i ból brzucha. Byłam u lekarza. Podobno jakiś wirus panuje. Zdrówka Wam życzę 😉
    A może ciąża nie virus? 😋⏸️

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 11 października 2021, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria a byłaś już na wizycie u ginekologa? Zabij mnie, ale nie pamiętam czy mówiłas nam 🙈

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 11 października 2021, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylza wrote:
    Ja podglądam kilka razy dziennie czekając na dobre info od Was:)
    Ja za 9 dni zaczynam robić sikańce :) czuje ze zrobiłam w tym kierunku już tyle ze musi się udać :)
    Mam mętlik w głowie co robić dalej. Czy przestać myśleć, starać się i czekać aż sako przyjdzie czy in vitro. Codziennie mam inne podejście. Istna sinusoida
    Ja jutro zrobię z rana dziewczyny tb 10dpo zobaczymy. Ja myślę że ta biegunka i wymioty u mnie to było zagnieżdżenie. Coś zauważyłam dziś jak się myłam rozpulnienie w pochwie🙄 i to mnie bardzo zdziwiło, więc dlaczego przed zagnieżdżeniem pokazywało cienie... Hm. Wieczorem znów zrobiłam test i cień bardziej widoczny ale wciąż czekam aż będzie widoczna nie pod światłem tylko. Pozdrawiam staraczki

Mari92 lubi tę wiadomość

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 12 października 2021, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zzstefania83 wrote:
    A może ciąża nie virus? 😋⏸️
    Jak byłam w pierwszej ciąży to miałam zatrucie ciązowe i leżałam w szpitalu od kroplówką , to był szósty miesiąc wtedy.
    Wydaje mi się,że to objawy jakiegoś wirusa , bo tak się nią da żyć.
    Dzisiaj rano jeszcze mnie przegoniło na kibel , zobacz jak dalej. Nie uśmiecha mi się szpital ,tym bardziej,że nie mam potwierdzonej jeszcze ciąży u lekarza.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ