Wrześniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
joana_aska89 wrote:Witajcie 😄
Wczoraj robiłam proga 7 dpo, wyszedł mi 21,24 ng/ml. Dzwoniłam do ginekologa i mowi, ze bardzo ładny. Mam teraz czekac na @ a jesli nie przyjdzie to isc na bete.
Teraz tak mysle robicie raz proga? Czy może kilka razy?
Faktycznie bardzo ładny wynik !
Ja robie tylko raz. Chyba, ze zobaczyłam dwie kreski to robiłam bete i proga 😊joana_aska89 lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
nick nieaktualny
-
joana_aska89 wrote:Witajcie 😄
Wczoraj robiłam proga 7 dpo, wyszedł mi 21,24 ng/ml. Dzwoniłam do ginekologa i mowi, ze bardzo ładny. Mam teraz czekac na @ a jesli nie przyjdzie to isc na bete.
Teraz tak mysle robicie raz proga? Czy może kilka razy?joana_aska89 lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
Joana albo maluch się wgryza 😃 tego Ci życzę ! ✊
joana_aska89, Malinka96 lubią tę wiadomość
Pomorskie -
nick nieaktualnyDzia dziewczyny, bo juz zastanawiałam się czy jutro jeszcze raz nie iść. Ale to koszt 33 zl, wiem może malo. Ale my staraczki doskonale wiemy ile kasy zostawiamy w aptekach, u lekarzy, na badaniach. Więc jak nietrzeba to wole sobie zaoszczędzić 😊
Dziękuję za kciuki ❤ choć nie nakręcam się... szczerze to watpie, żeby udało się przy naszym ❤ w kratkę i to pierwszy cykl owulacyjny.
-
Dziewczyny proszę o pomoc
16 sierpnia byłam u gina(14dc - zawsze w tym terminie miałam owulacji) , zrobił mi USG i powiedzial, że żaden jajnik się jeszcze nie zadeklarował i nie widzi jajeczka. Następnego dnia temperatura wzrosła o 0.2 stopnia i kolejnego o następne 0.2 stopnia. Czy możliwe, że w ciągu dwóch dni od wizyty u gina doszło do owulacji? Nie wiem ile trwa przygotowanie jajeczka. Mierze temp. od pół roku i zawsze po owu miałam duży skok, a tym razem temp. utrzymuje się jak na początku cyklu (z wyjątkiem tego trzydniowe wzrostu). śluz w tym cyklu też jest jedną wielką zagadką. Piersi bolą mnie potwornie (zawsze przed okrese tak mam), ale jest jeszcze trochę za wcześniej na taki ból.. @ powinna pojawić się na początku września.. myślicie, że to może być cykl bezowulacyjny? -
Marylove wrote:Dziewczyny proszę o pomoc
16 sierpnia byłam u gina(14dc - zawsze w tym terminie miałam owulacji) , zrobił mi USG i powiedzial, że żaden jajnik się jeszcze nie zadeklarował i nie widzi jajeczka. Następnego dnia temperatura wzrosła o 0.2 stopnia i kolejnego o następne 0.2 stopnia. Czy możliwe, że w ciągu dwóch dni od wizyty u gina doszło do owulacji? Nie wiem ile trwa przygotowanie jajeczka. Mierze temp. od pół roku i zawsze po owu miałam duży skok, a tym razem temp. utrzymuje się jak na początku cyklu (z wyjątkiem tego trzydniowe wzrostu). śluz w tym cyklu też jest jedną wielką zagadką. Piersi bolą mnie potwornie (zawsze przed okrese tak mam), ale jest jeszcze trochę za wcześniej na taki ból.. @ powinna pojawić się na początku września.. myślicie, że to może być cykl bezowulacyjny?
30.09.2021r. Iga❤️ -
Marylove wrote:Dziewczyny proszę o pomoc
16 sierpnia byłam u gina(14dc - zawsze w tym terminie miałam owulacji) , zrobił mi USG i powiedzial, że żaden jajnik się jeszcze nie zadeklarował i nie widzi jajeczka. Następnego dnia temperatura wzrosła o 0.2 stopnia i kolejnego o następne 0.2 stopnia. Czy możliwe, że w ciągu dwóch dni od wizyty u gina doszło do owulacji? Nie wiem ile trwa przygotowanie jajeczka. Mierze temp. od pół roku i zawsze po owu miałam duży skok, a tym razem temp. utrzymuje się jak na początku cyklu (z wyjątkiem tego trzydniowe wzrostu). śluz w tym cyklu też jest jedną wielką zagadką. Piersi bolą mnie potwornie (zawsze przed okrese tak mam), ale jest jeszcze trochę za wcześniej na taki ból.. @ powinna pojawić się na początku września.. myślicie, że to może być cykl bezowulacyjny?
Baaardzo w to wątpię, ze w ciągu dwóch dni doszło do owu. A lekarz nic więcej nie powiedział ?
Moim zdaniem albo będziesz miała później owu albo będzie to bezowulacyjny cykl. Ale chyba niestety to drugie. Bo to już 14dc. Ja Mam owu 14/17 dc i już 12/13 dc są pecherzyki na monitoringu.
Pomorskie -
baksia wrote:Baaardzo w to wątpię, ze w ciągu dwóch dni doszło do owu. A lekarz nic więcej nie powiedział ?
Moim zdaniem albo będziesz miała później owu albo będzie to bezowulacyjny cykl. Ale chyba niestety to drugie. Bo to już 14dc. Ja Mam owu 14/17 dc i już 12/13 dc są pecherzyki na monitoringu. -
Ja miałam monit w 10 dc w zeszlym cyklu i byly 2 pecherzyki 14mm, test owu wyszedl pozytywny dopiero w 18dc a duphaston zaczelam brac od 19dc zeby nie zatrzymac owu wczesniej. Wiec to zalezy kiedy jest owu. A prog badalam wtedy w 26dc chyba i pozniej w 28dc ( jakos tak) i byl mega wysoki ok. 60 a pozniej w 3dc czyli 5 dni pozniej juz byl 0.54. Nie ma co badac za czesto, bo mozna zwariowac :p
-
Proszę o wpisanie na 13.09
Kończę urlop i pwooeli wracam do siebieMalinka96, baksia, Agafiga, takczynie lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Karolailila wrote:Cześć dziewczyny I ja dołączę jeśli można.
Mam córeczkę o którą się starałam 3 msc, dziś ma już 21 miesiący, myślałam, że teraz też pójdzie tak łatwo:) niestety, już 6 cykl i nic.
Jedyne czym się wspomagamy to paski owulacyjne, kolejne testowanie 14 wrzesień poproszę o zapisanie.
Jeśli można poproszę o dopisanie na listę jak się na niej widzę to łatwiej mi wytrwać z testowaniembaksia, takczynie, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
Mój mały cud :* Liliana listopad 2017 -
Dziewczyny dziś sobie chodziłam po tych kalkulatorach olulacji, porodu itp I wyszło mi że jeśli w tym cyklu się uda, to termin porodu szacuje się w dniu moich urodzin;) co za przypadek, może to znak hahaha człowiek to jednak wariuje czas mi
Malinka96, joana_aska89 lubią tę wiadomość
Mój mały cud :* Liliana listopad 2017 -
Karolailila - ja w każdym cyklu licze w którym miesiącu urodzę jak w tym cyklu zajdę w ciąże 🤣🤦♀️ To chyba już jakaś choroba 🤷🏼♀️
Ja zawsze chciałam urodzić marzec-lipiec. Wiec mamy max 3 cykle aby się udało haha 🤣
Malinka - najważniejsze, ze jest plan. Ale trzymam kciuki aby udało się naturalnie i to już niedługo ✊Malinka96, joana_aska89 lubią tę wiadomość
Pomorskie -
Karolailila wrote:Dziewczyny dziś sobie chodziłam po tych kalkulatorach olulacji, porodu itp I wyszło mi że jeśli w tym cyklu się uda, to termin porodu szacuje się w dniu moich urodzin;) co za przypadek, może to znak hahaha człowiek to jednak wariuje czas mi
Ja miałabym na 9 maja więc 3 dni przed uro Gabrysi -
baksia wrote:Karolailila - ja w każdym cyklu licze w którym miesiącu urodzę jak w tym cyklu zajdę w ciąże 🤣🤦♀️ To chyba już jakaś choroba 🤷🏼♀️
Ja zawsze chciałam urodzić marzec-lipiec. Wiec mamy max 3 cykle aby się udało haha 🤣
Malinka - najważniejsze, ze jest plan. Ale trzymam kciuki aby udało się naturalnie i to już niedługo ✊
Baksia- wszystko już zaplanowane, nawet imiona wybrane teraz tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość Córkę mam z listopada, to teraz marzy mi się urodzić wiosna maj od zawsze był moim szczęśliwym miesiącem:)Malinka96 lubi tę wiadomość
Mój mały cud :* Liliana listopad 2017