WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mam pytanie do dziewczyn które używały żółtego bobo testa z rossmana. czy w momencie kiedy jednak nie byłyscie w ciąży w miejscu kreski testowej zostawał jakiś cień ślad, no cokolwiek? siknelam sobie dzisiaj po poludniu bo już mam dosyć tego cyklu (przedwczoraj - na innym tescie) i na chwilę wyszłam bo mi się dziecko przebudzilo. wróciłam więcej niż po tych pięciu minutach pierwszy rzut oka jedna kreska a jakże ale jak podniosłam test i światło inaczej padło patrze a tam jakiś cień. i nie wiem czy te testyzzostawiają jakieś ślady czy mogę mieć Maleńka nadzieje ze może jednak... boje się ze przy tak pokręconym cyklu jak ten porobily mi się jakieś torbiele i one tak mogą wpływać na test. powiedzcie proszę jak to jest u was z tymi testami bo pierwszy raz mam taką zagwozdke
-
katka/85 wrote:mam pytanie do dziewczyn które używały żółtego bobo testa z rossmana. czy w momencie kiedy jednak nie byłyscie w ciąży w miejscu kreski testowej zostawał jakiś cień ślad, no cokolwiek? siknelam sobie dzisiaj po poludniu bo już mam dosyć tego cyklu (przedwczoraj - na innym tescie) i na chwilę wyszłam bo mi się dziecko przebudzilo. wróciłam więcej niż po tych pięciu minutach pierwszy rzut oka jedna kreska a jakże ale jak podniosłam test i światło inaczej padło patrze a tam jakiś cień. i nie wiem czy te testyzzostawiają jakieś ślady czy mogę mieć Maleńka nadzieje ze może jednak... boje się ze przy tak pokręconym cyklu jak ten porobily mi się jakieś torbiele i one tak mogą wpływać na test. powiedzcie proszę jak to jest u was z tymi testami bo pierwszy raz mam taką zagwozdke
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
no właśnie nie wiem kiedy ten cień się pojawił bo jak tylko zrobiłam test to praktycznie odrazu mmusiałam iść do dziecka. jednak wróciłam nie później niż po 10 min. i teraz mam dylemat no nic sikne jutro z rana i się okaże. dobrze ze kupiłam dwa testy u mnie na innych testach jak nie byłam w ciąży to nic nigdy się nie pokazywało chociaż potrafiłam przez pół dnia wypatrywać jakiegoś śladu dlatego ten dzisiejszy przypadek nie daje mi spokoju
-
jagodowa91 wrote:Monika nie tylko, moja córka skończy za 3 tyg 7 lat
-
nick nieaktualnyPrzyjdę sobie posmęcić. Chyba bardziej od tych 2 tygodni po owu nie lubię czekania na owu. Przedwczoraj nagły wzrost temperatury a wczoraj spadek, dziś jeszcze niżej. A śluz był i ból był. Oszaleć można
I jeszcze muszę kombinować, żeby wstawać dokładnie o tej samej porze... i jeszcze gardło mnie boli. Jak dostanę temperatury to nie będę wiedziała czy to owu czy choroba.
To sobie posmęciłam... -
Mogą psy normalnie brac rożne leki na tarczyce niestety często chorują.
Mini u mnie 5zl za przyspieszenie. Ale tak jak dziewcxyny piszą, jak w sobotę z rana szlam to na wieczór wyniki były bez dopłaty. A z tym TSH z jednej strony dobry wynik teraz, ale z drugiej skonsultuj czy nie masa za dużej dawki leku bo jak bedzie dalej spadać to sie zrobi niebezpiecznie
-
MAm 26 lat , moj M. 28 . niby czas jeszcze jest i powinno sie wyluzowac , ale jak to zrobic jak tak bardzo pragnie sie dziecka ? ehh . zastanawiam sie czy jutro nie powtorzyc sikacza , bo mimo wszystko dziwnie sie czuje .. nigdy mnie az tak cycki nie bolaly , po za tym mam duzo mlecznego sluzu , a zawsze przed @ raczej skromnie bylo .. ale to moze wynik stresu ..sutkow nie moge dotknac bo tak bola .. tylko ta cholerna szyjka sie obnizyla i jest lekko otwarta chyba .. eh zwariowac mozna . a temp caly czas 36,9starania od 07.2017 ,
5 lat cykle bezowulacyjne,
hiperprolaktynemia, bromergon,
podejrzenie PCOS , podejrzenie IO,
badanie nasienia 1.02
21.01 - test ciążowy pozytywny ❤️ -
Mini89 wrote:Mam wyniki z tsh- miesiąc biorę leki i spadło mi z 3,90 na 0,90 . Chyba dobrze w sobotę idę jeszcze na konsultacje z tarczycy ciekawe czy dalej będę musiała brać czy wystarczy ze spadło. ..
Bez lekow znowu urosnie, wiec dostaniesz na pewno nizszą dawkę.
-
Mini, no mogłoby być ciut wyższe 1-1,5 jest najlepsze, ale źle nie jest;)
-
Mini, zawsze można tabletkę na pół ciachnąć
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
katka/85 ja nie używałam akurat bobo testu, ale w zeszłym cyklu miałam identyczną sytuację, że kreska o pod światło. Do tego wszystkiego miałam wszystkie inne objawy - ból piersi, sporo śluzu itp ... Niestety mój organizm spłatał mi figla bo @ przyszła, ale z opóźnieniem. Trzymam kciuki aby u Ciebie było inaczej.
-
nick nieaktualnyMozesz podesłać zdjęcie tego testu?
Mi ginekolog powiedział że jeśli w terminie nie pojawia się od razu dwie kreski to test jest negatwny... Ale ja tam wiem swoje robiłam żółtgo bobotesta ale przy nim mi wyszły kreski, a na innych wychodziły jakieś cienie cienia. a w którym dpo możesz teraz byćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2017, 15:53
-
Mini89 wrote:Hmm juz teraz biorę Letrox 25 i nie wiem jest jakaś mniejsza dawka??
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Przed badaniem tsh nie bierze się tabletki, tak jak pilik mówi