WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyklaudiaaa93 wrote:Właśnie mam te z Allegro. Dziś już niestety nie zdąże do apteki, ale jutro jak wyjdzie mi taki sam to zrobię betę
I dzisiejszy test chyba nie był z porannego moczu, bo o 4 byłam w toalecie.
https://zapodaj.net/8dc5733bfe6e2.jpg.html
i tego samego dnia czyli w 12 dpo zrobiłam bobo testa
https://zapodaj.net/4c7aeeafd92d7.jpg.html z popołudniowego moczu. takze różnica kolosalnaSylwiaLu lubi tę wiadomość
-
Cola, a Ty jak tam?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:to sa moje od lewej 10 ,11, 12 dpo
https://zapodaj.net/8dc5733bfe6e2.jpg.html
i tego samego dnia czyli w 12 dpo zrobiłam bobo testa
https://zapodaj.net/4c7aeeafd92d7.jpg.html z popołudniowego moczu. takze różnica kolosalna
Faktycznie różnica ogromna, ale u mnie chyba nie byłoby nic widać na zdjęciu
Może uda mi się wyrwać na chwilę z pracy później, a jak nie to poczekam do jutra.
Ale chyba sobie tą kreseczke wymyśliłam -
Cola daj znać jaka była jego reakcjaPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Cola, ja na początku miałam lekkie bóle małpowe. Od jakiegoś czasu dały spokój. A co do sprawdzania czy @ nie przyszła to długo po terminie jeszcze mimowolnie patrzyłam;)
Robisz jutro betkę? -
Wizyta u gina dopiero za tydzień (nie mam szansy dostać się do niego wcześniej), a czuję, że infekcja mi się nasila Kupiłam krem clotrimazolum i probiotyk dopochwowo, ale nie pomaga. Czy znacie może jeszcze jakieś leki, które dostane bez recepty?
-
nick nieaktualnyHa wrote:Wizyta u gina dopiero za tydzień (nie mam szansy dostać się do niego wcześniej), a czuję, że infekcja mi się nasila Kupiłam krem clotrimazolum i probiotyk dopochwowo, ale nie pomaga. Czy znacie może jeszcze jakieś leki, które dostane bez recepty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2017, 09:41
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki, miłego dnia
Ostatnio nie udzielałam się na forum. Chciałam trochę odgonić swoje myśli od tematu starań. Jedyne co robiłam to uzupełniałam wykres. No ale teraz wracam temp ladnie szła do góry, a dziś nagle lekki spadek. Pierwsze co mi przeszło przez myśl że to może spadek implantacyjny, ale od razu stwierdziłam że nie ma co się "podniecać" póki co. Poczekam na dalszy rozwój wydarzeń a za Was wszystkie trzymam kciuki!Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Naacia hej hej:) Kciuki mocno za Ciebie:* Kiedy masz termin @?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W Niemczech jest trochę trudniej zrobić badania niż w polecę. Tutaj nie ma czegoa takiego ze pójdziemy sobie prywatnie , zapłacimy i po sprawie. Na każde badanie musimy mieć skierowanie , wiec trzeba znalezc lekarza który sie tym zainteresuje. Na tych lekach nie miałam monitoringu jeszcze . Jedynie co to w poprzednim cyklu miałam u gin wizytę w okolicy owu to sprawdził na usg czy cos widać i powiedziała ze jest ładne jajeczko , ale czy ono pękło cholera wie..
-Monika- lubi tę wiadomość
starania od 07.2017 ,
5 lat cykle bezowulacyjne,
hiperprolaktynemia, bromergon,
podejrzenie PCOS , podejrzenie IO,
badanie nasienia 1.02
21.01 - test ciążowy pozytywny ❤️ -
Dziewczyny kurde myslalam że nic mnie w tym cyklu nie ruszy, a tu dzisiaj (5-6dpo) mega spadek tempki (z36,87 na 36,66), na @ za wcześnie - zawsze mi spada dzień przed albo w dzień... więc nakrętka w głowie gotowa do tego tak nieprzytomna jestem, że rano połknęłam tabletki psa zamiast swoich...
mi88 lubi tę wiadomość
-
Grzybek wrote:to tak jak u mnie 2cs . dzień matki byłby wspaniałym prezentem czas chyba wyluzowac .. koniec z mierzeniem tempki , badaniem szyjki i liczeniem plodnych .. niby to dopiero 2 cs ale ja juz wariuje od tego wszystkiego .
Grzybek, a w jakim jesteś wieku ? Pewnie gdzieś pisałaś, ale nie widziałam.
Ja tak samo cały czas sobie mówię że trzeba dać na luz, mój mąż podchodzi do tematu na maksa spokojnie, w sensie że "uda się, a jak się teraz nie udaje, to pewne dlatego że ja za bardzo się spinam "
Ale widzę na forum, że zawsze jest tak że kobieta się spina, a facet bardziej na spokojnie, tak przynajmniej obserwując tutaj wasze opowieści ...zatem to pociesza że jestem normalna
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Grzybek wrote:W Niemczech jest trochę trudniej zrobić badania niż w polecę. Tutaj nie ma czegoa takiego ze pójdziemy sobie prywatnie , zapłacimy i po sprawie. Na każde badanie musimy mieć skierowanie , wiec trzeba znalezc lekarza który sie tym zainteresuje. Na tych lekach nie miałam monitoringu jeszcze . Jedynie co to w poprzednim cyklu miałam u gin wizytę w okolicy owu to sprawdził na usg czy cos widać i powiedziała ze jest ładne jajeczko , ale czy ono pękło cholera wie..
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Paulinaaa wrote:Grzybek, a w jakim jesteś wieku ? Pewnie gdzieś pisałaś, ale nie widziałam.
Ja tak samo cały czas sobie mówię że trzeba dać na luz, mój mąż podchodzi do tematu na maksa spokojnie, w sensie że "uda się, a jak się teraz nie udaje, to pewne dlatego że ja za bardzo się spinam "
Ale widzę na forum, że zawsze jest tak że kobieta się spina, a facet bardziej na spokojnie, tak przynajmniej obserwując tutaj wasze opowieści ...zatem to pociesza że jestem normalna
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615