WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
U mnie dzisiaj cień cienia, cieniem przepleciony... heh nie wiem czy mam zwidy ale chyba coś jest. Test o czułości 10. Myślicie, że jak pójdę dzisiaj na bete to coś wyjdzie??? Dziś mam 12 dpo a z racji jutrzejszej ciężkiej pracy, chce wiedzieć jak najszybciej...W końcu się udało...
-
Pilik jak tam???
-
nick nieaktualnyKlaudia, przykro mi test juz raczej powinien byc wiarygodny, ale ta wzrastająca temp. jest zastawiająca
Sela, ciąża jak nic domyślam się teraz jaki stres przechodzisz, kup żółtego bobotestadzisiaj i zrób zpopoludniowego moczu. bo jeśli bete zrobisz po poludniu to bedzie dopiero jutro wynik -
-Monika- ja już przebieram nogami i usiedzieć w pracy nie mogę... bete zrobię w diagnostyce to ok. 20 tego samego dnia mam wyniki. Chyba, że na bete dłużej się czeka. Ale bobotest i tak kupię, bo mnie skręca... za długo czekam... (należę do tych niecierpliwych)
terka, Paulinaaa lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
K91, wpisałam, Kciuki za II:)
k91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySela wrote:-Monika- ja już przebieram nogami i usiedzieć w pracy nie mogę... bete zrobię w diagnostyce to ok. 20 tego samego dnia mam wyniki. Chyba, że na bete dłużej się czeka. Ale bobotest i tak kupię, bo mnie skręca... za długo czekam... (należę do tych niecierpliwych)
Przy okazji zrob sobie progesteron, w razie gdyby byłniski ginekolog tobie przypisze tabletkiSela lubi tę wiadomość
-
Sela wrote:Cześć dziewczyny
U mnie dzisiaj cień cienia, cieniem przepleciony... heh nie wiem czy mam zwidy ale chyba coś jest. Test o czułości 10. Myślicie, że jak pójdę dzisiaj na bete to coś wyjdzie??? Dziś mam 12 dpo a z racji jutrzejszej ciężkiej pracy, chce wiedzieć jak najszybciej...
Jesli test cos pokazał to beta tym bardziej
Powodzenia!Sela lubi tę wiadomość
-
Och faktycznie termin byłby super... nie chce się nakręcać ale chyba inaczej się nie da... boli mnie brzuch już ponad tydzień i cholernie się boje, że to @ wczoraj ten spadek temp mnie podłamał a tu dziś taki skok... i to czekanie...
-Monika- lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Ja po wizycie, nic nie załatwiłam. Usg w gabinecie jeszcze nie mają. A na pytanie o witaminę D i skierowanie na wapń powiedział, że on się nie zna i trzeba do internisty... Więc musiałam zapłacić za badanie, przynajmniej nie jest drogie.
Wkurza mnie to, że nic nie wiem, co z tą owulacją. Takie czekanie nie wiadomo na co
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi, i będziesz dalej szukać gina z usg?
-
Co do piersi, to mnie bolą od połowy cyklu i do samej miesiączki, po 1-2 dniach @ przestają.
Ellka - chciałam powiedzieć że bardzo Cię podziwiam, że udało Ci się, a mimo wszystko dalej tutaj wszystkich tak wspierasz, prowadzisz ten wątek, udzielasz się - naprawdę super !!
Sela - dawaj cynka, oby się udało !! Sela który to cykl starań ? Widziałaś już kiedyś takie cienie?Ellka, edwarda20, mi88 lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Dziewczyny a jak mam rozkmine normalnie mam cykle długie chociaż ostatnio się skracają, ale nie aż do 28!dni. Kilka dni temu bolały mnie jajniki robię tez testy owu i wyszedł podobnie jak w poprzednim miesiącu owulka potwierdzona monitoringiem myśle sobie zobaczymy jak temp dzien później spadła, może nie jakos mocno jak w poprzednich cyklach, ale w dół a teraz od 3 dni w górę. Ovu wyznaczył mi owulacje dzień po pozywtynyn tescie czyli wszystko mi się zgadzało śluz tez był. Teraz moje pytanie bo w piątek mam hsg nie myślałam ze owu będzie na tyle wcześnie wiec były przytulanki i teraz nie wiem co zrobić.Testy ani beta mi nic nie pokażą akurat to badanie będzie mi robiła moja gin wiec wszystko jej powiem tylko nie wiem jak to badanie moze mieć wpływ na ewentualna ciąże
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Paulinaaa, bardzo Ci dziękuję za miłe słowa:* Naprawdę Bardzo miło coś takiego przeczytać
Chociaż czasem się zastanawiam, czy tu Wam nie przeszkadzam, bo zbrzuchacona i po kiego grzyba siedzi na forum dla staraczek ;p
Pilik a ile dpo w niedzielę Ci wypada? Ile masz testów w zapasie?