X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • Sela Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    U mnie dzisiaj cień cienia, cieniem przepleciony... heh nie wiem czy mam zwidy ale chyba coś jest. Test o czułości 10. Myślicie, że jak pójdę dzisiaj na bete to coś wyjdzie??? Dziś mam 12 dpo a z racji jutrzejszej ciężkiej pracy, chce wiedzieć jak najszybciej...

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • jagodowa91 Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Leć, 12 dpo juz będzie :) trzymam kciuki ;)

'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • Sela Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodowa91 szczerze to mnie już brzuch boli z nerwów jak sobię tylko pomyślę... och jaki stres. Pójdę po pracy po 15 i dam znać pewnie wieczorem...

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż gdybym mogła to pewnie już bym leciała hehe

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik jak tam???

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, przykro mi :-( test juz raczej powinien byc wiarygodny, ale ta wzrastająca temp. jest zastawiająca

Sela, ciąża jak nic domyślam się teraz jaki stres przechodzisz, kup żółtego bobotestadzisiaj i zrób zpopoludniowego moczu. bo jeśli bete zrobisz po poludniu to bedzie dopiero jutro wynik

• katka/85 Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje @ :( a więc takie cienie się zdarzają tak jak dziewczyny pisały. szkoda :(

3jvz2n0an96r1ens.png
    c55fs65gka3iyxy5.png

• Sela Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- ja już przebieram nogami i usiedzieć w pracy nie mogę... bete zrobię w diagnostyce to ok. 20 tego samego dnia mam wyniki. Chyba, że na bete dłużej się czeka. Ale bobotest i tak kupię, bo mnie skręca... za długo czekam... (należę do tych niecierpliwych)

terka, Paulinaaa lubią tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • k91 Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mogę jeszcze do Was dołączyć w tym miesiącu? Nie mam wielkich nadziei, bo z serduszkowaniem było kiepsko, ale lubię figurować na tej liście ;) zapiszcie mnie na 25.09.

Katka przykro mi

Sela po cichutku gratuluję :)

65cs, 30 lat
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K91, wpisałam, Kciuki za II:)

k91 lubi tę wiadomość

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2017, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sela wrote:
    -Monika- ja już przebieram nogami i usiedzieć w pracy nie mogę... bete zrobię w diagnostyce to ok. 20 tego samego dnia mam wyniki. Chyba, że na bete dłużej się czeka. Ale bobotest i tak kupię, bo mnie skręca... za długo czekam... (należę do tych niecierpliwych)
    Nie no ciąża bankowo nie przy takiej temperaturze ja oficjalnie gratuluje,piekny termin będziesz miała na urodzenie dziecka,mój wymarzony.

Przy okazji zrob sobie progesteron, w razie gdyby byłniski ginekolog tobie przypisze tabletki ;-)

Sela lubi tę wiadomość

• Sela Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- zobaczymy wieczorkiem. Duphaston biorę od owu :-)

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Mama-Ali Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sela wrote:
    Cześć dziewczyny
    U mnie dzisiaj cień cienia, cieniem przepleciony... heh nie wiem czy mam zwidy ale chyba coś jest. Test o czułości 10. Myślicie, że jak pójdę dzisiaj na bete to coś wyjdzie??? Dziś mam 12 dpo a z racji jutrzejszej ciężkiej pracy, chce wiedzieć jak najszybciej...

Jesli test cos pokazał to beta tym bardziej ;)
    Powodzenia!

Sela lubi tę wiadomość

ex2bgu1r0a0mqp77.png

f2wl3e5eiokd3igu.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och faktycznie termin byłby super... nie chce się nakręcać ale chyba inaczej się nie da... boli mnie brzuch już ponad tydzień i cholernie się boje, że to @ wczoraj ten spadek temp mnie podłamał a tu dziś taki skok... i to czekanie...

-Monika- lubi tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • mi88 Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie, nic nie załatwiłam. Usg w gabinecie jeszcze nie mają. A na pytanie o witaminę D i skierowanie na wapń powiedział, że on się nie zna i trzeba do internisty... Więc musiałam zapłacić za badanie, przynajmniej nie jest drogie.

Wkurza mnie to, że nic nie wiem, co z tą owulacją. Takie czekanie nie wiadomo na co :/

qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi, i będziesz dalej szukać gina z usg?

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Paulinaaa Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do piersi, to mnie bolą od połowy cyklu i do samej miesiączki, po 1-2 dniach @ przestają.

Ellka - chciałam powiedzieć że bardzo Cię podziwiam, że udało Ci się, a mimo wszystko dalej tutaj wszystkich tak wspierasz, prowadzisz ten wątek, udzielasz się - naprawdę super !! :)

Sela - dawaj cynka, oby się udało !! Sela który to cykl starań ? Widziałaś już kiedyś takie cienie?

Ellka, edwarda20, mi88 lubią tę wiadomość

f2w3yx8d4t3m5xdt.png

wrzesień 2018 - córcia <3 6cs

listopad 2021 - corcia 10 cs <3
  • pilik Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka tempka w górę wróciła. Więc stres nadal ;). Myślę czy jak wczoraj mogła byc i plantacja to czy w niedziele/poniedziałek nie zatestowac... włączyłabym w razie co leki i w pracy wiedziała żeby nie dźwigać...

mi88 lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak mam rozkmine normalnie mam cykle długie chociaż ostatnio się skracają, ale nie aż do 28!dni. Kilka dni temu bolały mnie jajniki robię tez testy owu i wyszedł podobnie jak w poprzednim miesiącu owulka potwierdzona monitoringiem myśle sobie zobaczymy jak temp dzien później spadła, może nie jakos mocno jak w poprzednich cyklach, ale w dół a teraz od 3 dni w górę. Ovu wyznaczył mi owulacje dzień po pozywtynyn tescie czyli wszystko mi się zgadzało śluz tez był. Teraz moje pytanie bo w piątek mam hsg nie myślałam ze owu będzie na tyle wcześnie wiec były przytulanki i teraz nie wiem co zrobić.Testy ani beta mi nic nie pokażą akurat to badanie będzie mi robiła moja gin wiec wszystko jej powiem tylko nie wiem jak to badanie moze mieć wpływ na ewentualna ciąże

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinaaa, bardzo Ci dziękuję za miłe słowa:* Naprawdę Bardzo miło coś takiego przeczytać:)
    Chociaż czasem się zastanawiam, czy tu Wam nie przeszkadzam, bo zbrzuchacona i po kiego grzyba siedzi na forum dla staraczek ;p

Pilik a ile dpo w niedzielę Ci wypada? Ile masz testów w zapasie?;)

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ