WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Edwarda, ale na kwietniówkach też widzę, że jesteś U mnie trochę potrwało zanim się przemogłam i tam polazłam;)
-
nick nieaktualnyCześć i miłego dnia
Dziewczyny mam takie pytanko niezwiązane ze staraniami u mnie w domu od zawsze były obecne zwierzęta. I od jakiegoś czasu zaczęliśmy zastanawiać się z moim R nad zwierzęciem w naszym domku. stanęło na kocie. Akutalnie myślimy czy przygarnąć kota czy może kotkę czy któraś z was posiada kota i może mi doradzić czy właśnie lepszy będzie kot czy kotka -
Edwarda, a jak się czujesz?
-
Ellka wrote:Mi, i będziesz dalej szukać gina z usg?
Wizyta na 14:00, więc mi rozwali dzień w pracy, ale kto wie, może akurat zlapiemy owu Przynajmniej tak się łudzę, że jeszcze będzie. W tym miesiącu odpuściłam mierzenie temperatury, bo najpierw czekałam na @, potem wakacje, potem infekcja, i już mam dość.
Monika, jak z Twoją blizna?
Pilik, trzymam mocno kciuki!!
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ellka wrote:Edwarda, a jak się czujesz?
-
Mi, no to kciuki za wizytę daj znać koniecznie
Edwarda, ja w sumie od początku podobnie;) lekkie mdłości, ale dzisiaj coś mam chyba lepszy dzień bo są lżejsze, czasem coś poboli, czasem słabo się zrobi i w sumie chyba tyle na chwilę obecną
Oby poprawa się utrzymała u Ciebie:)edwarda20, mi88 lubią tę wiadomość
-
Sela domyślam się, że stres Ci towarzyszy ale przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz kciuki zaciśnięte ja jednak testuje ok 25 o ile @ nie weźmie mnie wcześniej z zaskoczenia jakiś dziwny ten cykl.. będę uczyć się cierpliwości'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Paulinaaa w sumie to nie tak długo się staramy, bo od grudnia 2016... ale jak wcześniej wspominałam ja z tych niecierpliwych heh Nigdy nie miałam takich cieni na teście dlatego mnie tak skręca...
Jagodowa91 to trzymam kciuki za II z tą cierpliwością u Ciebie pewnie tak jak i u mnie heh ale będzie dobrze:-)mi88, jagodowa91 lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Elka w niedziele bedzie 10dpo No i jeżeli wierzyć temperaturą to mógłby byc 4 dzień po inplantacji... szybko, ale jest jakaś szansa jak cos cztery testy mam (strumieniowy bobo 10, żółty bobo i dwa pink z domowego labolatorium.
Mi - dziękuje!!!
Jagodowa - jednak sie rozjechalysmy ..jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Sela- jak najbardziej rozumiem, ja też jestem baaardzo niecieerpliwa i przede wszystkim wszystko mam zawsze zaplanowane na 100% hehe... więc rozumiem i czekamy na dobre wieści
Sela lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Cześć, jestem w 28 dc i biorę bromergon z racji na dwa poprzednie poronienia. Lek biorę od 16 dni i dziś zrobiłam test:
https://zapodaj.net/ada8fb224c1d6.jpg.html
czy lek może zaszkodzić dziecku.? Jutro idę na wizytę, ale oczywiście nie byłabym sobą jakbym się nie martwiła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2017, 12:07
jagodowa91, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmellia wrote:Cześć, jestem w 28 dc i biorę bromergon z racji na dwa poprzednie poronienia. Lek biorę od 16 dni i dziś zrobiłam test:
https://zapodaj.net/ada8fb224c1d6.jpg.html
czy lek może zaszkodzić dziecku.? Jutro idę na wizytę, ale oczywiście nie byłabym sobą jakbym się nie martwiła.
Piękne teściory, gratuluję -
Sela wrote:Paulinaaa w sumie to nie tak długo się staramy, bo od grudnia 2016... ale jak wcześniej wspominałam ja z tych niecierpliwych heh Nigdy nie miałam takich cieni na teście dlatego mnie tak skręca...
Jagodowa91 to trzymam kciuki za II z tą cierpliwością u Ciebie pewnie tak jak i u mnie heh ale będzie dobrze:-)Sela lubi tę wiadomość
-
naacia wrote:Cześć i miłego dnia
Dziewczyny mam takie pytanko niezwiązane ze staraniami u mnie w domu od zawsze były obecne zwierzęta. I od jakiegoś czasu zaczęliśmy zastanawiać się z moim R nad zwierzęciem w naszym domku. stanęło na kocie. Akutalnie myślimy czy przygarnąć kota czy może kotkę czy któraś z was posiada kota i może mi doradzić czy właśnie lepszy będzie kot czy kotka
Akceptacja! -
Jagodowa, pilik kciuki za II ;*
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Jagodowa, pilik trzymam kciuki, aby ten cykl był dla Was szczęśliwy
Ja też mam zapas testów Planowo powinnam testować 25.09 ale 21.09 mam wizytę u gina ze względu na ten stan zapalny, który mi się przyplątał i tutaj zastanawiam się czy przed wizytą nie zrobić mimo wszystko bety. Chciałabym mieć pewność, żeby wiedzieć jakie leki będę mogła przyjąć. Dostać się na kolejną wizytę będzie mi dość trudno bo terminy są oblegane. Myślicie, że 4 dni wcześniej przed planowaną @ beta już wyjdzie wiarygodna???
Nie pokładam dużych nadziei w tym cyklu, ale jednak przytulanko w dni płodne było. Do tego odczuwam bolesność piersi co u mnie jednak jest dość dziwne. Czasami delikatnie pobolewa mnie podbrzusze. Staram się nie nakręcać i wmawiać sobie, że @ normalnie się pojawi -
Ha a ile wtedy będzie dpo u Ciebie?