WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Może wyjść już. Ja robiłam 10 dpo i miałam niziutką ale jednak pozytywną wszystko zależy od tego kiedy byłoby zagnieżdżenie;)
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Elka w niedziele bedzie 10dpo No i jeżeli wierzyć temperaturą to mógłby byc 4 dzień po inplantacji... szybko, ale jest jakaś szansa jak cos cztery testy mam (strumieniowy bobo 10, żółty bobo i dwa pink z domowego labolatorium.
Mi - dziękuje!!!
Jagodowa - jednak sie rozjechalysmy ..'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Jagodka, Ty robiłaś tylko w jeden dzień owutesta?:>
-
Strasznie późno coś u Ciebie pokazało... I tyle czekania znowu
-
Ellka wrote:Może wyjść już. Ja robiłam 10 dpo i miałam niziutką ale jednak pozytywną wszystko zależy od tego kiedy byłoby zagnieżdżenie;)
Boje się, że jeśli zagnieżdżenie było później to jednak nie wyjdzie. Z drugiej strony jak przełożę wizytę u lekarza,a @ normalnie się pojawi to nie zdązę iść na tą wizytę. Zależy mi aby dokładnie po zakończeniu @ rozpocząć leczenie tej infekcji. Chyba po prostu powiem lekarzowi o moich obawach i zatestuje jednak w dniu spodziewanej @.
Powiedzcie mi jeszcze czy któraś z Was wykonywała irygację pochwy tantum rosa? Zaleciła mi to pani w aptece, ale z tego co potem czytałam opinie na ten temat są różne. -
Ha, ja bym nie przekładała wizyty. Dokładnie, powiedz lekarzowi że nie wiesz czy nie jesteś w ciąży. Z tego co piszesz leki byś zaczęła i tak po @
-
nick nieaktualnyKAL wrote:ja miałam 17 lat kotkę wysterylizowną rasy maincoon (znajda) polecam kotki ale proponuję sterylizację a jak kocór też są fajne to kastracja ja jestem kociara jak coś
-
Naacia, fajnie że będziecie mieć zwierzaka:) My kiedyś myśleliśmy o psiaku, ale nawet na pielęgnację akwarium czasu nie było więc odłożyliśmy w czasie:(
-
naacia wrote:Cześć i miłego dnia
Dziewczyny mam takie pytanko niezwiązane ze staraniami u mnie w domu od zawsze były obecne zwierzęta. I od jakiegoś czasu zaczęliśmy zastanawiać się z moim R nad zwierzęciem w naszym domku. stanęło na kocie. Akutalnie myślimy czy przygarnąć kota czy może kotkę czy któraś z was posiada kota i może mi doradzić czy właśnie lepszy będzie kot czy kotka
Ale moja mama ma trzy kotki i jak do niej chodzimy to też się bawią z Alicją i też są niesamowitymi pieszczochami. Wszystko zależy od wychowania kota. Ja miałam kiedyś zwykłego dachowca, ale była porzucona przez matkę i przez to nieco dzika i nieprzewidywalna, potrafiła się na nas rzucić i mocno pogryźć. Koty muszą być długo wychowywane przez matkę, absolutne minimum to 12 tygodni, nie wolno zabierać kociaków dwu miesięcznych. Dlatego ja teraz polecam, szczególnie do małych dzieci koty rasowe i z dobrych zarejestrowanych hodowli. Przynajmniej masz pewność co do jego pochodzenia, wychowania i charakteru. Bo niestety z dachowcami raz trafi Ci się miły kociak a raz taki diabełek jak mi. -
Amellia wrote:Cześć, jestem w 28 dc i biorę bromergon z racji na dwa poprzednie poronienia. Lek biorę od 16 dni i dziś zrobiłam test:
https://zapodaj.net/ada8fb224c1d6.jpg.html
czy lek może zaszkodzić dziecku.? Jutro idę na wizytę, ale oczywiście nie byłabym sobą jakbym się nie martwiła.
ja przed ciążą tez bralam bromergon i to 2 tabletki a jak zaszłam to lekarz kategorycznie zabronił odstawić. zaczęłam zmniejszać stopniowo dawkę dopiero około 10 tyg (nie pamiętam dokladnie) i synek urodził się zdrowy i w terminie wiec bez obaw nie zaszkodzi. wiem ze jak dziewczyny mają mała dawkę to często odstawiaja od razu ale to już zależy od lekarza. najlepiej zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj. w końcu on wie najlepiej jak wygląda twoje leczenie. gratulacje będzie dobrze
-
Hej to moj pierwszy wpis na forum ovu. Mam nadzieję że przyniesie mi szczęście bo razem z mężem czekamy na dwie upragnione dwie kreseczki. Staramy się dopiero 5 miesięcy a ja cały czas myślę co miesiąc czy to juz. W tym cyklu po owulacji pojawił się ból brodawek (nidy takiego nie miałam). Do @ 5 dni a zamiast pobolewania podbrzusza jakie zawsze miałam jest kłucie jajników zwłaszcza rano i do tego taki gęsty kremowy lepki śluz którego jest dużo. Do tego cały czas jestem głodna nigdy tak nie miałam. Myślicie że się udało? Trzymajcie za nas kciuki bo już nie długo testujemy! PozdrawiamMonika
-
Monika, objawy masz obiecujące:) Kiedy będziesz testować? To będzie Wasze pierwsze maleństwo?
-
monika16332 wrote:Hej to moj pierwszy wpis na forum ovu. Mam nadzieję że przyniesie mi szczęście bo razem z mężem czekamy na dwie upragnione dwie kreseczki. Staramy się dopiero 5 miesięcy a ja cały czas myślę co miesiąc czy to juz. W tym cyklu po owulacji pojawił się ból brodawek (nidy takiego nie miałam). Do @ 5 dni a zamiast pobolewania podbrzusza jakie zawsze miałam jest kłucie jajników zwłaszcza rano i do tego taki gęsty kremowy lepki śluz którego jest dużo. Do tego cały czas jestem głodna nigdy tak nie miałam. Myślicie że się udało? Trzymajcie za nas kciuki bo już nie długo testujemy! Pozdrawiam
Bardzo obiecujące Nie testujesz wczesniej?
-
Myślę żeby w dzień spodziewanej @ o ile nie przyjdzie zrobić test z krwi bo nie wierzę juz w zwykłe testy, dwa miesiące temu pokazałą się blada druga kreseczka wiec była nadzieja którą beta i nagła @ mi zabała. To nasze pierwsze, wyczekiwaneMonika