Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Vivico z jednej strony super, że już diagnoza postawiona, z drugiej zdaje sobie sprawę jakie to przybijające... Ja ze swojej strony trzymam bardzo mocno by już było tylko lepiej! 🍀
Paprotka a po co Ty ten test robiłaś, żeby się dobić? Zrób z porannego sika i w odpowiednim dniu po owu, luz 😘
Dopiero wróciłam do domu, jestem wykończona. Suknia odebrana. Resztę nadrobię jutro, bo padam. Do jutra 🥰Cotakoza, siesiepy, Emka06, czarneniebo, Rica, Namisa, Vivico lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Ewiwi wrote:Coś ty. 4 klasa i już basen na autobus na kilka miesięcy jakby nie można było później. Wycieczka zdjęcia. A w średniej razy dwa mam to nie pytaj nawet 🙈
Emka! Dokładnie ręce pełne roboty 🤦♀️
Czasami się zastanawiam jak dałabym radę z 2.
A jak patrzę na dziewczyny które mają 3,4 od razu myślę inaczej! 🙂33♀️33 ♂️
27.08.2019 👫
27.08.2020 💍
27.08.2021 💒
27.08.2023 termin 🍼
_______
2014 💗 M. 👧
20.12 ⏸️😲🙈
21.12 beta 1242🩸
21.12 - perzyk 3,8mm
03.01 0,43mm🍤
31.01 wizyta
06.02 badania 🩸 Pappa
15.02 niskie ryzyka 🍀 💙?
21.02 8 cm 🍼 100g
21.03 220g 🥚🥚
12.04 411g 👕
18.04 491 g 🐻
16.05(25+2) 908 g 🐻
06.06(28+2)1662 g 🐻
20.06(30+2) 2080 g 🐻
28.06 (31+3) 2138 g 🐻
11.07 (33+3) 2760g 🐻
31.07 (36+2) 3652g 🐻
21.08 Bruno 3920/59cm 🐻 CC.
-
Cotakoza wrote:Przewalone ! 🙈
Emka! Dokładnie ręce pełne roboty 🤦♀️
Czasami się zastanawiam jak dałabym radę z 2.
A jak patrzę na dziewczyny które mają 3,4 od razu myślę inaczej! 🙂Cotakoza, Smerfetka_1988, paprotka17, Madziq6, Ancalime lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Emka06 wrote:Z dwójką dzieci ponoć najciężej, od trzeciego wzwyż już z górki 😂
Cotakoza, paprotka17, Ancalime lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ej wykrzaczyla mi się cała apka. Nagle uznała że jednak mam 28 dniowy cykl, że nie może ustawić owulacji i ma w poważaniu wszystkie wprowadzone przeze mnie dane.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
siesiepy wrote:Ej wykrzaczyla mi się cała apka. Nagle uznała że jednak mam 28 dniowy cykl, że nie może ustawić owulacji i ma w poważaniu wszystkie wprowadzone przeze mnie dane.*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:Moja się ktzaczy co chwila. Teraz podobno miałam uwaga!! Dni płodne bez owulacji 🤣 dwa tygodnie temu.... A okres podobno jutro...
Skoro mówisz że u ciebie też to może jakaś ogólna awaria. 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2022, 00:27
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Dziewczyny poprawka...testuję oficjalnie 16.09 🙆 pomyliło mi się że mam 28-dniowe cykle...🤦 stąd podałam tą datę 28.09... dopiero teraz do mnie doszło że to coś za późno 😆.A pisałyscie dlaczego???Nie zorientowałam się wcześniej.
paprotka17, Ewiwi, Mart768, siesiepy lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
PaniJulietta testujemy razem 😀😀 trzymam kciuki 🤞🤞Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
nick nieaktualnyChocoMonster wrote:Vivico z jednej strony super, że już diagnoza postawiona, z drugiej zdaje sobie sprawę jakie to przybijające... Ja ze swojej strony trzymam bardzo mocno by już było tylko lepiej! 🍀
Paprotka a po co Ty ten test robiłaś, żeby się dobić? Zrób z porannego sika i w odpowiednim dniu po owu, luz 😘
Dopiero wróciłam do domu, jestem wykończona. Suknia odebrana. Resztę nadrobię jutro, bo padam. Do jutra 🥰 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny !
Była któraś z Was kiedyś na opalaniu natryskowym…
Mam mała awarie przedślubna… zasnęłam na słońcu w podkoszulku z krótkim rękawem… i teraz wyglądam jak nie powiem co a sukienka na ramiączkach -
Witam was gorąco w piąteczek 🥰 siedzę już przy moim biurku🤢 pocieszam się że o 13 opuszczam budynek tej instytucji i zaczynam weekend😁 wczoraj do snu mąż uraczył mnie odrobiną naszej wiśniówki którą zrobiliśmy tego roku, padłam😴😴😴
Co do tego jak zachęcić męża. Ja mojemu po prostu mówię że musimy się bzyknąć. Gdybym miała mu coś obiecywać to bym zbankrutowała bo obecnie na liście marzeń jest kamper i nowe wędki (dwie za 3600zł) 😵💫🥴😱Cotakoza, ChocoMonster, siesiepy lubią tę wiadomość
✔️Starania o pierwsze dziecko od marca 2022 "na luzie" od lipca na poważnie😀
✔️ 🙋♀️27l & 🙋29l
💒16.10.2021 ❤
✔️cykle regulowane obecnie Rigevidon od 20dc do 27dc, ok 30-36 dni.
✔️Miovelia, Miovelia NAC, wiesiołek, Glucophage na zbicie testosteronu etc. Przygotowanie pod stymulację owulacji😵💫😱
✔️🙋zdrowy chłop -
Valerie.Ferro wrote:Witam was gorąco w piąteczek 🥰 siedzę już przy moim biurku🤢 pocieszam się że o 13 opuszczam budynek tej instytucji i zaczynam weekend😁 wczoraj do snu mąż uraczył mnie odrobiną naszej wiśniówki którą zrobiliśmy tego roku, padłam😴😴😴
Co do tego jak zachęcić męża. Ja mojemu po prostu mówię że musimy się bzyknąć. Gdybym miała mu coś obiecywać to bym zbankrutowała bo obecnie na liście marzeń jest kamper i nowe wędki (dwie za 3600zł) 😵💫🥴😱
Kamper trochę droższy :p
Mój jest zawsze chętny wiec trochę nie rozumiem tego namawiania i obiecywania :p
Przecież to Wasze wspólne starania i jedna i druga strona musi coś od siebie dawaćLipcowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyValerie.Ferro wrote:Witam was gorąco w piąteczek 🥰 siedzę już przy moim biurku🤢 pocieszam się że o 13 opuszczam budynek tej instytucji i zaczynam weekend😁 wczoraj do snu mąż uraczył mnie odrobiną naszej wiśniówki którą zrobiliśmy tego roku, padłam😴😴😴
Co do tego jak zachęcić męża. Ja mojemu po prostu mówię że musimy się bzyknąć. Gdybym miała mu coś obiecywać to bym zbankrutowała bo obecnie na liście marzeń jest kamper i nowe wędki (dwie za 3600zł) 😵💫🥴😱Valerie.Ferro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaprota9418 wrote:Kamper trochę droższy :p
Mój jest zawsze chętny wiec trochę nie rozumiem tego namawiania i obiecywania :p
Przecież to Wasze wspólne starania i jedna i druga strona musi coś od siebie dawaćNiedlamnie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaprota9418 wrote:Dziewczyny !
Była któraś z Was kiedyś na opalaniu natryskowym…
Mam mała awarie przedślubna… zasnęłam na słońcu w podkoszulku z krótkim rękawem… i teraz wyglądam jak nie powiem co a sukienka na ramiączkach -
Dziewczyny, poczytuje Was cały czas...ale nie mam czasu się odzywać. Mam taki Kociol w pracy... I po pracy, bo babcia mi się pochorowała, że czytam Was tylko w wolnych chwilach. Przepraszam i jestem cały czas z Wami!! 🤞🤞🤞
Emka06, czarneniebo, siesiepy lubią tę wiadomość
2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
Na feriach ❄️❄️❄️ -
U mnie piąteczek na spokojnie - dzisiaj do pracy na 13, co mnie bardzo cieszy, bo w weekend też pracuję po kilka godzin, na szczęście z kanapy we własnym domu.
Co do ochoty - my dość często odpuszczamy, za dużo pracujemy i często któreś z nas nie ma siły, jest wykończone. Ale w dni płodne jednak staramy się ogarnąć 😅
Paprota, nie byłam nigdy, ale dziewczyny w necie polecają różne spraye i inne specyfiki - nie dadzą rady?31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo