Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Kessa wrote:Dziewczyny, poczytuje Was cały czas...ale nie mam czasu się odzywać. Mam taki Kociol w pracy... I po pracy, bo babcia mi się pochorowała, że czytam Was tylko w wolnych chwilach. Przepraszam i jestem cały czas z Wami!! 🤞🤞🤞
Dużo zdrówka dla babci, szybko wraca do zdrowia❤️
Forget, niezmiennie cały czas kciuki✊ Oby dzisiejsza beta coś wyjaśniła🤞
A mnie chyba coś rozkłada😔 nie dość, ze od czasu migreny codziennie mnie mdli to jeszcze czuje ze katar się zaczyna 🥶 a temperatura dzisiaj 36,87 i już zaczynam się martwić ze to w wyniku infekcji 😭ForgetMeeNot, Kessa lubią tę wiadomość
-
paprotka17 wrote:Ja myślę że to żarty Wątpię że któraś musi prosić i obiecywać jakieś bonusy xD Ale rozumiem że facetowi może się po prostu nie chcieć i co zrobisz 🤷♀️ Ja miałam raz taka sytuację że wieczorem po prostu nie miał siły bo był tak styrany. Nie pamiętam już dokładnie ale chyba strzeliłam focha heh. W każdym razie, zdarza się.
Oczywiście ze tak wiadomo każdy może mieć gorszy dzień lub po prostu zwyczajnie nie mieć ochoty
Mam nadzieje ze to żarty
poruszyliśmy ostatnio z moim ten temat i on powiedział właśnie ze nie rozumie facetów którzy nie angażują się w starani na 100%, to tak samo ich interes, żeby się zbadać, żeby pilnować witamin, suplementów itp
Cieszę się ze obydwoje mamy takie samo podejście
Ancalime, Cotakoza, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Paprota9418 ja byłam na opalaniu natryskowym. Poszłam w lipcu na ślub naszych znajomych i byłam mega zadowolona. Wszystko się trzymało, żadnych plam itd. Na swój ślub w październiku się nie odważyłam bo poziom 1 teoretycznie najjaśniejszy byl mało naturalny a zależało mi na lekkiej opaleniznie i wyglądałabym jakbym świeżo wróciła z Malediw 😅 więc generalnie bardzo polecam ale pod warunkiem że pójdziesz do takiego miejsca gdzie ten efekt jest delikatny. Musisz podpytać babki które obsługują te maszyny ☺️Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Kessa wrote:Dziewczyny, poczytuje Was cały czas...ale nie mam czasu się odzywać. Mam taki Kociol w pracy... I po pracy, bo babcia mi się pochorowała, że czytam Was tylko w wolnych chwilach. Przepraszam i jestem cały czas z Wami!! 🤞🤞🤞
czarneniebo, siesiepy, Kessa lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Hej dziewczyny. Widzę że wiertarka was rozbawiła 🤣🤣🤣 jasne że to żarty ale fakt facet też człowiek i czasem nie ma ochoty. Nie chcę mówić mężowi że musi bo może się głupio poczuć. A nawet jak żartuje że mu coś kupię to trochę to atmosferę zmienia sam się śmieje i zawsze wychodzi
paprotka17, Mart768, Paprota9418, siesiepy lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Paprota9418 wrote:Oczywiście ze tak wiadomo każdy może mieć gorszy dzień lub po prostu zwyczajnie nie mieć ochoty
Mam nadzieje ze to żarty
poruszyliśmy ostatnio z moim ten temat i on powiedział właśnie ze nie rozumie facetów którzy nie angażują się w starani na 100%, to tak samo ich interes, żeby się zbadać, żeby pilnować witamin, suplementów itp
Cieszę się ze obydwoje mamy takie samo podejścieChocoMonster, Niedlamnie, siesiepy lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
paprotka17 wrote:O niiee, a przypomnij kiedy masz? Ja nie korzystałam, więc niestety nie pomogę Na pewno sprawdz opinie salonu, żeby gorzej nie było 😱
17.09… już wczoraj rozmawiałam z panią z polecanego salonu bo poszłam się dopytać i wydawała się sensowna i to co mówiła ze było okej.. -
Beezi wrote:U mnie piąteczek na spokojnie - dzisiaj do pracy na 13, co mnie bardzo cieszy, bo w weekend też pracuję po kilka godzin, na szczęście z kanapy we własnym domu.
Co do ochoty - my dość często odpuszczamy, za dużo pracujemy i często któreś z nas nie ma siły, jest wykończone. Ale w dni płodne jednak staramy się ogarnąć 😅
Paprota, nie byłam nigdy, ale dziewczyny w necie polecają różne spraye i inne specyfiki - nie dadzą rady?
Właśnie rozważam opcje jakiegoś sprawdzonego samoopalacza ale to ktoś musi mnie posmarować na spokojnie albo właśnie natryskowego.
Boje się ze po takim domowym zaaplikowaniu samoopalacza zostaną smugi itp
-
Agn1000 wrote:Paprota9418 ja byłam na opalaniu natryskowym. Poszłam w lipcu na ślub naszych znajomych i byłam mega zadowolona. Wszystko się trzymało, żadnych plam itd. Na swój ślub w październiku się nie odważyłam bo poziom 1 teoretycznie najjaśniejszy byl mało naturalny a zależało mi na lekkiej opaleniznie i wyglądałabym jakbym świeżo wróciła z Malediw 😅 więc generalnie bardzo polecam ale pod warunkiem że pójdziesz do takiego miejsca gdzie ten efekt jest delikatny. Musisz podpytać babki które obsługują te maszyny ☺️
Dziękuje !
Ja z nią rozmawiałam ze chce tylko delikatnie wyrównać ta różnice ( głupia ja.!
Wiem ze będzie to troszkę widać ale żeby aż tak się nie rzucało w oczy ((
-
Paprota9418 wrote:Właśnie rozważam opcje jakiegoś sprawdzonego samoopalacza ale to ktoś musi mnie posmarować na spokojnie albo właśnie natryskowego.
Boje się ze po takim domowym zaaplikowaniu samoopalacza zostaną smugi itpPaprota9418, Slowmotion lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Ewiwi wrote:Hej dziewczyny. Widzę że wiertarka was rozbawiła 🤣🤣🤣 jasne że to żarty ale fakt facet też człowiek i czasem nie ma ochoty. Nie chcę mówić mężowi że musi bo może się głupio poczuć. A nawet jak żartuje że mu coś kupię to trochę to atmosferę zmienia sam się śmieje i zawsze wychodzi
Jakaś mała niespodzianka prezentowa zawsze działa na nich tak samo jak na nas
Oni tez lubią dostawać prezenty z zaskoczenia
Sprawdzone :p a jeszcze jak to jest coś co można wykorzystać w łóżku ew coś co można z nas ściągnąć to już wgl
siesiepy lubi tę wiadomość
-
paprotka17 wrote:Łącze się w cierpieniu, ja usiądę za kilkanaście minut 😐 Jest zapalonym wędkarzem? Jeździsz z nim? Bo to chyba wyjazdy jeszcze przed świtem? 🥱😴
paprotka17, Paprota9418, Ancalime, czarneniebo, oloska, siesiepy lubią tę wiadomość
✔️Starania o pierwsze dziecko od marca 2022 "na luzie" od lipca na poważnie😀
✔️ 🙋♀️27l & 🙋29l
💒16.10.2021 ❤
✔️cykle regulowane obecnie Rigevidon od 20dc do 27dc, ok 30-36 dni.
✔️Miovelia, Miovelia NAC, wiesiołek, Glucophage na zbicie testosteronu etc. Przygotowanie pod stymulację owulacji😵💫😱
✔️🙋zdrowy chłop -
Hej dziewczyny, PIĄTEK WEEKENDU POCZĄTEK. A ja o 15:45 zaczynam urlop 3 tygodniowy 🎉
ForgetMeeNot, paprotka17, Paprota9418, Agn1000, Madziq6, Beezi, Emka06, Paulina666, Ancalime, Namisa, Czytoto, okejka, SandraH.97, czarneniebo, oloska, Cotakoza, Lipcowa, siesiepy, Kasiaaa.97, Valerie.Ferro, Amunicja, Vivico, Anett93 lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Jeśli chodzi o samoopalacz to ja Ci polecam te w piance z bielendy. Jeśli jest bladzioch to odcień cappuccino. Kupiłam na panieński, użylam pierwszy raz w życiu i zero plam. Opalenizna bardzo ładna, jak muśnięcie słońcem. Ładnie się też zmywał, równomiernie tylko kup sobie rękawice 👌
Paprota9418 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Czytoto wrote:Dużo zdrówka dla babci, szybko wraca do zdrowia❤️
Forget, niezmiennie cały czas kciuki✊ Oby dzisiejsza beta coś wyjaśniła🤞
A mnie chyba coś rozkłada😔 nie dość, ze od czasu migreny codziennie mnie mdli to jeszcze czuje ze katar się zaczyna 🥶 a temperatura dzisiaj 36,87 i już zaczynam się martwić ze to w wyniku infekcji 😭
Wyjaśni na pewno. Pytanie w która stronę. Wczoraj miałam taki sajgon w pracy, ze aż mi bulo słabo wieczorem ze zmęczenia i mega bił pleców/ dziś tez plus rano mdłości przy śniadaniu 🥴🥴🥴
Ale czuje coś, ze powtórzę historie Vivico
Vivico, co u Ciebie? Odezwij się jak nas czytasz. Ciele myślami jestem z Tobą i trzymam kciuki za powrót do normalności ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2022, 08:26
Vivico lubi tę wiadomość
38 lat
02.2019 👧🏼 cc i 10.2020 👦 cc
30.08 Beta-HCG 4,81 🙈 Prog 19,8 ( 9dpo)
31.08 Beta-HCG 8,10 ( 10dpo)
01.09 Beta-HCG 16,59 Prog 31,78 ( 11dpo)
03.09 Beta-HCG 30,5 prog 29,57(13dpo)przyrost87,5%🙏🏼🥺
05.09 Beta-HCG 44,34 prog 28,99, (15 dpo) przyrost 47,6%
07.09 Beta-HCG 89,08 prog 31,70 (17dpo) przyrost 102%
09.09 Beta-HCG 230,70 prog 29,89 (19dpo) przyrost 158%
10.09 Beta-HCG 341 (20 dpo) przyrost 120%
12.09 Beta-HCG 883,60 ( 22dpo) przyrost 158,9%
16.09 Beta- HCG 3871 przyrost 109,4%
13.09 pęcherzyk ciążowy 4mm ❤️🥹
24.09 Kropek 0,59mm z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️❤️
27.09 Kropek ma już 1 cm/ krwiak w macicy
04.10 Mały człowiek ma już 16,6 mm i ❤️ bije 172/m
31.10 Badania prenatalne. Ryzyka niskie ❤️❤️❤️❤️
14.11 wynik Sanco - zdrowy chłopczyk 💙😍💙
23.02. Usg 3 trymestru 1524 g zdrowego chłopczyka 28t3d
-
ChocoMonster wrote:Hej dziewczyny, PIĄTEK WEEKENDU POCZĄTEK. A ja o 15:45 zaczynam urlop 3 tygodniowy 🎉
ChocoMonster, paprotka17, Stormy., Ancalime, okejka, czarneniebo, siesiepy lubią tę wiadomość
38 lat
02.2019 👧🏼 cc i 10.2020 👦 cc
30.08 Beta-HCG 4,81 🙈 Prog 19,8 ( 9dpo)
31.08 Beta-HCG 8,10 ( 10dpo)
01.09 Beta-HCG 16,59 Prog 31,78 ( 11dpo)
03.09 Beta-HCG 30,5 prog 29,57(13dpo)przyrost87,5%🙏🏼🥺
05.09 Beta-HCG 44,34 prog 28,99, (15 dpo) przyrost 47,6%
07.09 Beta-HCG 89,08 prog 31,70 (17dpo) przyrost 102%
09.09 Beta-HCG 230,70 prog 29,89 (19dpo) przyrost 158%
10.09 Beta-HCG 341 (20 dpo) przyrost 120%
12.09 Beta-HCG 883,60 ( 22dpo) przyrost 158,9%
16.09 Beta- HCG 3871 przyrost 109,4%
13.09 pęcherzyk ciążowy 4mm ❤️🥹
24.09 Kropek 0,59mm z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️❤️
27.09 Kropek ma już 1 cm/ krwiak w macicy
04.10 Mały człowiek ma już 16,6 mm i ❤️ bije 172/m
31.10 Badania prenatalne. Ryzyka niskie ❤️❤️❤️❤️
14.11 wynik Sanco - zdrowy chłopczyk 💙😍💙
23.02. Usg 3 trymestru 1524 g zdrowego chłopczyka 28t3d
-
Emka06 wrote:Mój mąż ma ochotę praktycznie cały czas, ale też widzę (i nawet sam to potwierdził), że jak jest zmęczony to mu się po prostu nie chce. On ma trzy podstawowe potrzeby fizjologiczne: jedzenie, sen i seks 😅 I najpierw te dwie muszą być zaspokojone, żeby miał ochotę na tę ostatnią 😁
Hahah mój ma jedzenie i seks wczoraj oglądaliśmy siatkarzy do późna.. kładziemy się do łóżka, ja mówię dobranoc bo jutro trzeba wstać o 5 do pracy, a mój twardo zabiera się za przytulanki… :p
Emka06, czarneniebo, siesiepy lubią tę wiadomość
-
ForgetMeeNot wrote:Dziękuje ❤️ Jestem walanie w labo.
Wyjaśni na pewno. Pytanie w która stronę. Wczoraj miałam taki sajgon w pracy, ze aż mi bulo słabo wieczorem ze zmęczenia i mega bił pleców/ dziś tez plus rano mdłości przy śniadaniu 🥴🥴🥴
Ale czuje coś, ze powtórzę historie VivicoForgetMeeNot lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
nick nieaktualnyValerie.Ferro wrote:Ooo tak bardzo zapalonym, nie chcę mówić ile kasy w to idzie. Bardzo rzadko z nim jeżdżę, mnie nie kręci moczenie kija w wodzie 🤣. Ale mojego tak, bierze udział w różnych zawodach mistrzostwach itp.
siesiepy, Valerie.Ferro, dominikawa lubią tę wiadomość