Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCotakoza wrote:To nawet nie jest dużo. Tylko w $@#& dużo. 🤯🤯🤯
A już na maksa irytuje mnie nie mówienie o kosztach badań, wizyt etc. Podchodzisz do kasy i zastanawiasz się czy przeżyjesz do ostatniego
Współczuję kobietom, które nie mogą sobie na to pozwolić, starając się... -
nick nieaktualnydracaena wrote:Mamy Kropka w macicy. 🥰🙃
Dr obejrzał, powiedział, że jest w porządku. Że Dupka dostanę, ale ze generalnie ciężko zaszkodzić zdrowej ciąży.
Następna wizyta za 3 tygodnie, mam nie schizować i dać się rozwijać tej ciąży. 😆 I nie badac już tej bety. 😅 Za to muszę zbadać TSH.dracaena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCotakoza wrote:To nawet nie jest dużo. Tylko w $@#& dużo. 🤯🤯🤯
A już na maksa irytuje mnie nie mówienie o kosztach badań, wizyt etc. Podchodzisz do kasy i zastanawiasz się czy przeżyjesz do ostatniego
Współczuję kobietom, które nie mogą sobie na to pozwolić, starając się...siesiepy, Cotakoza lubią tę wiadomość
-
Cotakoza wrote:To nawet nie jest dużo. Tylko w $@#& dużo. 🤯🤯🤯
Współczuję kobietom, które nie mogą sobie na to pozwolić, starając się...
Mnie to wkurza że jak pójdziesz na NFZ to lekarza powie że wszystko w porządku i odeśle do domu żeby wrócić za rok jak niewyjdzie i masz rok w dupie 🙄za to jak pójdziesz prywatnie to przebada od stóp do głowy i zostawisz przy każdej tyle że hoho... glno niestety nie naleze do najbardziej zamożnych i takie kwoty mnie serio zwalają 🙈😥jak ja teraz zostawiłam 750 teraz dochodzi Endo i badania i masz ponad tysiąc...to nie są małe pieniądze 🤷🏼♀️siesiepy, Cotakoza lubią tę wiadomość
-
paprotka17 wrote:W ogóle nie czaje jak w niektórych miejscach licza osobno za usg. Bez sensu byłaby wizyta u gina bez tego.
-
Beezi wrote:Mart, gratulacje!
Paprota, do Ciebie, chciałam podpytać o wizyty na NFZ. Chyba musisz wejść na stronę startową i tam znaleźć zakładkę przyjaciółki, ale też nigdy tego nie robiłam. 😅
Zaakceptowałam
-
czarneniebo wrote:Dziękuje kochana, że pytasz.😘 Oj ciężko... Ciągle je mam i do 23 września na pewno będą 🥴... Nie mogę przestać, nie dam rady jak znowu się to powtórzy. A fizycznie ok, piersi bolą, jestem bardziej głodna, codziennie drzemka a wieczorami czuje takie ciągnięcie.
Będzie na pewno wszystko dobrze 😘czarneniebo lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
nick nieaktualnyMadziq6 wrote:O właśnie to!!
Mnie to wkurza że jak pójdziesz na NFZ to lekarza powie że wszystko w porządku i odeśle do domu żeby wrócić za rok jak niewyjdzie i masz rok w dupie 🙄za to jak pójdziesz prywatnie to przebada od stóp do głowy i zostawisz przy każdej tyle że hoho... glno niestety nie naleze do najbardziej zamożnych i takie kwoty mnie serio zwalają 🙈😥jak ja teraz zostawiłam 750 teraz dochodzi Endo i badania i masz ponad tysiąc...to nie są małe pieniądze 🤷🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2022, 19:18
-
Do mnie właśnie przyjechała 🐒 17dc miałam owu a 29dc jest małpa ale 12dni lutealnej to chyba jeszcze w normie co?
Tak perfidna przyleciała ze nawet się nie spodziewałam 🙄 Ale może po ostatnim okresie będzie łaskawsza bo czuje się na razie mega dobrzeStarania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Pytaliście o dzisiejszego owulaka ..
https://ibb.co/5xSVpw2
Dzisiaj jest bledsza kreska wiec wychodzi na to ze wczoraj był pik.. o ile wgl to był pik bo z tym moim plamieniem/krwawieniem nie wiem
Dziś już mam bardzo delikatnie na papierze takie jasno różowe… -
paprotka17 wrote:Też nie do końca. My jak poszliśmy na IVF, miałam tylko drożność zrobiona wczesniej, a Mąż badanie nasienia, to nic nie chcieli badać. Od razu stymulacja. Po pierwszym nie udanym, od razu drugie i heja. Jedyne badania jakie chcieli to te wirusowe, bakteryjne, hiv, kiła, toxo i milion innych.
Agn1000, siesiepy, Cotakoza, Paulina666, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
A-6 wrote:A masz jakąś nadżerkę? Wybacz intymne pytanie, bo mi mówił że bez problemu z małą nadżerka można i już nie wiem czy mam takiego lajtowego gina czy co 🤔
Niebo, biedna 🥺 ale pamiętają, tworzy się nowe życie więc troszkę trzeba się oszczędzić
Ja ma nadżerke mała i lekarz nie zakazał się starać ani nic takiego 🤷♀️A-6 lubi tę wiadomość
Ona👱♀️ 27 On🧔 28 Starania 👶 od 12.2021
2x ciąża pozamaciczna
Krwotok i usuniecie jajowodu
wizyta u M.P. 06. 2024--> histero.,(adeno.)08.24--> 1 stym.😍--> 0 blasto.💔11.24-->2 stymu. ❤️ 5 zarodków ^^ świeży transfer 5AA i 4 ❄️
5DPT 12.8 6DPT 26.0 Prog.17.4 ng,7DPT 46.5 9DPT 131,0 mIUProg. 23.0 ng11DPT 285.0 12DPT 412.0
14DPT 858.0Prog. 35.4 ng
16 DPT 1758,0 pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥹😍
21DPT CRL 1.8 mm Orzeszka z bijącym ❤️🥹
6w6d CRL 1,11 cm❤️8w6d CRL 2.16 cm❤️10w2d Tańczący Orzeszek ❤️🥰11w6d I prenatalne -->5.57 cm,160 ud/min.❤️ Test Karyo Plus zdrowa córeczka 🥹🩷
14w1d brykająca Księżniczka 😍
15w5d Księżniczka z pięknie bijącym ❤️17w2d ruchliwa Pannica 😍🩷
19w6d II prenatalne, 337 g 🐱😍
21w1d ślicznej kobietki ❤️
-
Agn1000 wrote:Do mnie właśnie przyjechała 🐒 17dc miałam owu a 29dc jest małpa ale 12dni lutealnej to chyba jeszcze w normie co?
Tak perfidna przyleciała ze nawet się nie spodziewałam 🙄 Ale może po ostatnim okresie będzie łaskawsza bo czuje się na razie mega dobrzeAgn1000 lubi tę wiadomość
-
Czy zaczynam maraton w poszukiwaniu owulki już w 14 dniu cyklu? Możliwe.. 😎
Czy testuję od dziś mimo, że zawsze pik był w 16-18 dniu? Możliwe.. 😎
Ale przecież to jak uzależnienie 😁😉😁😁🍀😉
dominikawa, Paprota9418, Madziq6, czarneniebo, siesiepy, Agn1000, Myszaks, Beezi, Ancalime, oloska, Gosia0623, okejka lubią tę wiadomość
-
A-6 wrote:A masz jakąś nadżerkę? Wybacz intymne pytanie, bo mi mówił że bez problemu z małą nadżerka można i już nie wiem czy mam takiego lajtowego gina czy co 🤔
Niebo, biedna 🥺 ale pamiętają, tworzy się nowe życie więc troszkę trzeba się oszczędzić
Ja mam nadzerke mała i nic z tym nie robimy poza kontrolą. Od lat się nie powieksza i nic się z nią nie dzieje, nie mam żadnych przeciwwskazań do starań.A-6 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. 🔜 7.05 -
Dobra a teraz mam inne pytanie czy jest ktoś kto ma niski stosunek LH/FSH bądź wyższe FSH ??Jakie zalecenia dali wam lekarze musieliście coś brać itd?Bo mój mi powiedział że to może być wina pcos ale u mnie niema żadnych objawow z pcos więc to wyklucza ale tak anty dać na chwilę i znich zejść niemoze mi dać z racji didimerow więc jakby nie patrzeć nadal jestem w tym samym punkcie 🤷🏼♀️🤷🏼♀️na nstp wizycie mam zrobić te wymazy posiewy no ale kurde jakoś niesadze że to przyspieszy moje zajście....no czuję że tkwię ciągle w tym samym miejscu a wydaje kasę na badania bez rezultatu🤷🏼♀️🤷🏼♀️dlatego czy wasi ginowie coś zalecali na to FSH/LH????
-
nick nieaktualny
-
Zosis wrote:Ooo tak, tu się chyba płaci za liczbę postów, bo ja po dniu nieobecności nie jestem w stanie nadrobić. 🤣
Ja, na szczęście, do gina na NFZ na podstawowe badania. Ale jak myślałam o zmianie to każda wizyta 250 zł + 50 zł cytologia.
Ja ostatnio płaciłam 200 za wizytę z USG i cyto, ale to mniejsze miasto.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. 🔜 7.05