Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCotakoza wrote:To nawet nie jest dużo. Tylko w $@#& dużo. 🤯🤯🤯
A już na maksa irytuje mnie nie mówienie o kosztach badań, wizyt etc. Podchodzisz do kasy i zastanawiasz się czy przeżyjesz do ostatniego
Współczuję kobietom, które nie mogą sobie na to pozwolić, starając się... -
nick nieaktualnydracaena wrote:Mamy Kropka w macicy. 🥰🙃
Dr obejrzał, powiedział, że jest w porządku. Że Dupka dostanę, ale ze generalnie ciężko zaszkodzić zdrowej ciąży.
Następna wizyta za 3 tygodnie, mam nie schizować i dać się rozwijać tej ciąży. 😆 I nie badac już tej bety. 😅 Za to muszę zbadać TSH.dracaena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCotakoza wrote:To nawet nie jest dużo. Tylko w $@#& dużo. 🤯🤯🤯
A już na maksa irytuje mnie nie mówienie o kosztach badań, wizyt etc. Podchodzisz do kasy i zastanawiasz się czy przeżyjesz do ostatniego
Współczuję kobietom, które nie mogą sobie na to pozwolić, starając się...siesiepy, Cotakoza lubią tę wiadomość
-
Cotakoza wrote:To nawet nie jest dużo. Tylko w $@#& dużo. 🤯🤯🤯
Współczuję kobietom, które nie mogą sobie na to pozwolić, starając się...
Mnie to wkurza że jak pójdziesz na NFZ to lekarza powie że wszystko w porządku i odeśle do domu żeby wrócić za rok jak niewyjdzie i masz rok w dupie 🙄za to jak pójdziesz prywatnie to przebada od stóp do głowy i zostawisz przy każdej tyle że hoho... glno niestety nie naleze do najbardziej zamożnych i takie kwoty mnie serio zwalają 🙈😥jak ja teraz zostawiłam 750 teraz dochodzi Endo i badania i masz ponad tysiąc...to nie są małe pieniądze 🤷🏼♀️siesiepy, Cotakoza lubią tę wiadomość
-
paprotka17 wrote:W ogóle nie czaje jak w niektórych miejscach licza osobno za usg. Bez sensu byłaby wizyta u gina bez tego.
-
Beezi wrote:Mart, gratulacje!
Paprota, do Ciebie, chciałam podpytać o wizyty na NFZ. Chyba musisz wejść na stronę startową i tam znaleźć zakładkę przyjaciółki, ale też nigdy tego nie robiłam. 😅
Zaakceptowałam
-
czarneniebo wrote:Dziękuje kochana, że pytasz.😘 Oj ciężko... Ciągle je mam i do 23 września na pewno będą 🥴... Nie mogę przestać, nie dam rady jak znowu się to powtórzy. A fizycznie ok, piersi bolą, jestem bardziej głodna, codziennie drzemka a wieczorami czuje takie ciągnięcie.
Będzie na pewno wszystko dobrze 😘czarneniebo lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
nick nieaktualnyMadziq6 wrote:O właśnie to!!
Mnie to wkurza że jak pójdziesz na NFZ to lekarza powie że wszystko w porządku i odeśle do domu żeby wrócić za rok jak niewyjdzie i masz rok w dupie 🙄za to jak pójdziesz prywatnie to przebada od stóp do głowy i zostawisz przy każdej tyle że hoho... glno niestety nie naleze do najbardziej zamożnych i takie kwoty mnie serio zwalają 🙈😥jak ja teraz zostawiłam 750 teraz dochodzi Endo i badania i masz ponad tysiąc...to nie są małe pieniądze 🤷🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2022, 19:18
-
Do mnie właśnie przyjechała 🐒 17dc miałam owu a 29dc jest małpa ale 12dni lutealnej to chyba jeszcze w normie co?
Tak perfidna przyleciała ze nawet się nie spodziewałam 🙄 Ale może po ostatnim okresie będzie łaskawsza bo czuje się na razie mega dobrzeStarania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Pytaliście o dzisiejszego owulaka ..
https://ibb.co/5xSVpw2
Dzisiaj jest bledsza kreska wiec wychodzi na to ze wczoraj był pik.. o ile wgl to był pik bo z tym moim plamieniem/krwawieniem nie wiem
Dziś już mam bardzo delikatnie na papierze takie jasno różowe… -
paprotka17 wrote:Też nie do końca. My jak poszliśmy na IVF, miałam tylko drożność zrobiona wczesniej, a Mąż badanie nasienia, to nic nie chcieli badać. Od razu stymulacja. Po pierwszym nie udanym, od razu drugie i heja. Jedyne badania jakie chcieli to te wirusowe, bakteryjne, hiv, kiła, toxo i milion innych.
Agn1000, siesiepy, Cotakoza, Paulina666, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
A-6 wrote:A masz jakąś nadżerkę? Wybacz intymne pytanie, bo mi mówił że bez problemu z małą nadżerka można i już nie wiem czy mam takiego lajtowego gina czy co 🤔
Niebo, biedna 🥺 ale pamiętają, tworzy się nowe życie więc troszkę trzeba się oszczędzić
Ja ma nadżerke mała i lekarz nie zakazał się starać ani nic takiego 🤷♀️A-6 lubi tę wiadomość
Ona👱♀️ 27 On🧔 28 Starania 👶 od 12.2021
05.2022-->CP w p.jajowodzie 07.2022-->HSG, ok 03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat,kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wew. i usunięcie l. jajowodu...19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P. 06. 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)08.2024--> 1 stymulacja😍--> 0 blastocyst💔
11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ mamy 5 zarodków ^^ świeży transfer 5AA i 4 ❄️
5DPT 12.8 mIU 6DPT 26.0 mIU,Prog.17.4 ng,7DPT 46.5 mIU, 9DPT 131,0 mIUProg. 23.0 ng11DPT 285.0 mIU, 12DPT 412.0 mIU,
14DPT 858.0 mIU Prog. 35.4 ng
16 DPT 1758,0 mIU pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥹😍
21DPT CRL 1.8 mm Orzeszka z bijącym ❤️🥹
6w6d CRL 1,11 cm Orzeszka z bijącym ❤️
8w6d CRL 2.16 cm Orzeszka z bijącym ❤️
10w2d Tańczący Orzeszek z bijącym ❤️🥰
-
Agn1000 wrote:Do mnie właśnie przyjechała 🐒 17dc miałam owu a 29dc jest małpa ale 12dni lutealnej to chyba jeszcze w normie co?
Tak perfidna przyleciała ze nawet się nie spodziewałam 🙄 Ale może po ostatnim okresie będzie łaskawsza bo czuje się na razie mega dobrzeAgn1000 lubi tę wiadomość
-
Czy zaczynam maraton w poszukiwaniu owulki już w 14 dniu cyklu? Możliwe.. 😎
Czy testuję od dziś mimo, że zawsze pik był w 16-18 dniu? Możliwe.. 😎
Ale przecież to jak uzależnienie 😁😉😁😁🍀😉
dominikawa, Paprota9418, Madziq6, czarneniebo, siesiepy, Agn1000, Myszaks, Beezi, Ancalime, oloska, Gosia0623, okejka lubią tę wiadomość
-
A-6 wrote:A masz jakąś nadżerkę? Wybacz intymne pytanie, bo mi mówił że bez problemu z małą nadżerka można i już nie wiem czy mam takiego lajtowego gina czy co 🤔
Niebo, biedna 🥺 ale pamiętają, tworzy się nowe życie więc troszkę trzeba się oszczędzić
Ja mam nadzerke mała i nic z tym nie robimy poza kontrolą. Od lat się nie powieksza i nic się z nią nie dzieje, nie mam żadnych przeciwwskazań do starań.A-6 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Dobra a teraz mam inne pytanie czy jest ktoś kto ma niski stosunek LH/FSH bądź wyższe FSH ??Jakie zalecenia dali wam lekarze musieliście coś brać itd?Bo mój mi powiedział że to może być wina pcos ale u mnie niema żadnych objawow z pcos więc to wyklucza ale tak anty dać na chwilę i znich zejść niemoze mi dać z racji didimerow więc jakby nie patrzeć nadal jestem w tym samym punkcie 🤷🏼♀️🤷🏼♀️na nstp wizycie mam zrobić te wymazy posiewy no ale kurde jakoś niesadze że to przyspieszy moje zajście....no czuję że tkwię ciągle w tym samym miejscu a wydaje kasę na badania bez rezultatu🤷🏼♀️🤷🏼♀️dlatego czy wasi ginowie coś zalecali na to FSH/LH????
-
nick nieaktualny
-
Zosis wrote:Ooo tak, tu się chyba płaci za liczbę postów, bo ja po dniu nieobecności nie jestem w stanie nadrobić. 🤣
Ja, na szczęście, do gina na NFZ na podstawowe badania. Ale jak myślałam o zmianie to każda wizyta 250 zł + 50 zł cytologia.
Ja ostatnio płaciłam 200 za wizytę z USG i cyto, ale to mniejsze miasto.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?"