Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Mart768 wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki, zrobiłam dzisiaj betę drugi raz, wyniki po południu, ale dostałam jakiegoś plamienia, więc nie wiem czy coś z tego będzie
Mart768 lubi tę wiadomość
38 lat
02.2019 👧🏼 cc i 10.2020 👦 cc
30.08 Beta-HCG 4,81 🙈 Prog 19,8 ( 9dpo)
31.08 Beta-HCG 8,10 ( 10dpo)
01.09 Beta-HCG 16,59 Prog 31,78 ( 11dpo)
03.09 Beta-HCG 30,5 prog 29,57(13dpo)przyrost87,5%🙏🏼🥺
05.09 Beta-HCG 44,34 prog 28,99, (15 dpo) przyrost 47,6%
07.09 Beta-HCG 89,08 prog 31,70 (17dpo) przyrost 102%
09.09 Beta-HCG 230,70 prog 29,89 (19dpo) przyrost 158%
10.09 Beta-HCG 341 (20 dpo) przyrost 120%
12.09 Beta-HCG 883,60 ( 22dpo) przyrost 158,9%
16.09 Beta- HCG 3871 przyrost 109,4%
13.09 pęcherzyk ciążowy 4mm ❤️🥹
24.09 Kropek 0,59mm z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️❤️
27.09 Kropek ma już 1 cm/ krwiak w macicy
04.10 Mały człowiek ma już 16,6 mm i ❤️ bije 172/m
31.10 Badania prenatalne. Ryzyka niskie ❤️❤️❤️❤️
14.11 wynik Sanco - zdrowy chłopczyk 💙😍💙
23.02. Usg 3 trymestru 1524 g zdrowego chłopczyka 28t3d
-
Hej dziewczyny 😘
Jestem z Wami cały czas na bieżąco. Ja już po paznokciach, teraz mam chwilę oddechu. Po południu jedziemy na spowiedź i później na salę. Na sobotę zapowiadają 12 stopni i chmury także pogoda nam na pewno nie dopisze, ale na to już nie mam wpływu 🥺
Dziś przyszła 🐒 więc można mi wpisać
Za wszystkie badania trzymam kciuki 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2022, 12:39
siesiepy, Beezi, czarneniebo, Agn1000, Mart768, Madziq6, Ancalime, Emka06, Amunicja, Cotakoza lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Hej dziewczyny 😘
Jestem z Wami cały czas na bieżąco. Ja już po paznokciach, teraz mam chwilę oddechu. Po południu jedziemy na spowiedź i później na salę. Na sobotę zapowiadają 12 stopni i chmury także pogoda nam na pewno nie dopisze, ale na to już nie mam wpływu 🥺
Dziś przyszła 🐒 więc można mi wpisać
Za wszystkie badania trzymam kciuki 🤞
Pod kątem zdjęć lepiej że nie będzie słońca. W deszczu np można piękne zdjęcia wyczarować!Agn1000 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Choco nie martw się pogodą. My braliśmy ślub w zeszłym roku 18.09. Przez cały tydzień przed i na dzień ślubu zapowiadali zimno i deszcz. Jak wyjeżdżałam jeszcze do fryzjera to padało. A jak już od fryzjera wychodziłam - wyszło słoneczko. Nie było gorąco, fakt. Ale pogoda była idealna.
-
siesiepy wrote:Pod kątem zdjęć lepiej że nie będzie słońca. W deszczu np można piękne zdjęcia wyczarować!Zosis wrote:Choco nie martw się pogodą. My braliśmy ślub w zeszłym roku 18.09. Przez cały tydzień przed i na dzień ślubu zapowiadali zimno i deszcz. Jak wyjeżdżałam jeszcze do fryzjera to padało. A jak już od fryzjera wychodziłam - wyszło słoneczko. Nie było gorąco, fakt. Ale pogoda była idealna.
Jeśli jeszcze mogę się Was spytać, co myślicie o fotobudce na weselu? Dopadły mnie jakieś myśli by z tego zrezygnować. Wygraliśmy fotobudke w licytacji charytatywnej i zaczynam mieć wątpliwości czy to był dobry pomysł 😥✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Mart768 wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki, zrobiłam dzisiaj betę drugi raz, wyniki po południu, ale dostałam jakiegoś plamienia, więc nie wiem czy coś z tego będzie
Dużo dziewczyn ma plamienia na początku ciąży, dopóki nie ma innych niepokojących objawów i plamienie nie zwiększa się - zachowaj spokój, ale trzymaj rękę na pulsie 🙃 Wierzę, że to nic poważnego 🤞Mart768 lubi tę wiadomość
👩🏻 34 👦🏻 35
08.22 - w 13 cs ⏸️ ➡️ 05.23 👧🏻 53cm, 3.05 kg szczęścia ❤️
05.24 decyzja o rodzeństwie dla M: badania, kontrola blizny - teoretycznie wszystko ✅️
08.24, 3 cs... ⏸️ 🥹 : 17 dpo bHCG 673, 19 dpo 1549
27.08 0.21 cm fasolki 🥹
10.09 1.34 cm fasolki 💓
25.09 2.96 cm fasolki z ❤️
-
Choco, to jedyna atrakcja jaką miałam na weselu, ja uwielbiam fotobudki i nie żałuję. Jak goście wklejają zdjęcia i robi się z tego księga gości to mega fajna pamiątka.
SandraH.97 lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
ChocoMonster wrote:Dzięki dziewczyny 😘 wierzę że i tak będzie pięknie i każdy z gości będzie zadowolony🥺
Jeśli jeszcze mogę się Was spytać, co myślicie o fotobudce na weselu? Dopadły mnie jakieś myśli by z tego zrezygnować. Wygraliśmy fotobudke w licytacji charytatywnej i zaczynam mieć wątpliwości czy to był dobry pomysł 😥
Fotobudka na weselu super - bedzie pamiatka a i goscie zadowoleni, wazna jest ekipa obslugujaca czy sa pomocni itd. moim zdaniem fotobudka lepsza niz np drink bar
Namisa, przejrzalam 1 post, czesc badan mam juz ale zrobie jeszcze dodatkowe:)dominikawa lubi tę wiadomość
-
ChocoMonster wrote:Dzięki dziewczyny 😘 wierzę że i tak będzie pięknie i każdy z gości będzie zadowolony🥺
Jeśli jeszcze mogę się Was spytać, co myślicie o fotobudce na weselu? Dopadły mnie jakieś myśli by z tego zrezygnować. Wygraliśmy fotobudke w licytacji charytatywnej i zaczynam mieć wątpliwości czy to był dobry pomysł 😥dominikawa, SandraH.97 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Choco szkoda, że jednak nie pykło. Napij się na weselu za wszystkie czasy, bo później to juz nie będziesz mogła 🤞. Ja tam lubię jak jest fotobudka na weselu😁..
ChocoMonster, siesiepy, paprotka17, SandraH.97 lubią tę wiadomość
-
Super jest foto budka 😁 szczególnie jak jest kilka godzin a nie tylko jedną czy dwie ze nie ma tłumu i wszyscy nie stoją w kolejce 😁
Choco, przykro mi z powodu 🐒 ale jeśli dziś dostałaś to będziesz mieć owu na Krecie więc już czuje upojne noce 😀siesiepy, Ancalime, ChocoMonster, Emka06, SandraH.97, czarneniebo, Lipcowa lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
nick nieaktualnyJa po wizycie. Chyba przytłoczyłam gościa moja historia, bo zapytał dlaczego jego wybrałam 😅🤣 Zapytał o moje, ze tak powiem zdrowie psychiczne xD W sumie ostatni rok od wrzesnka tamtego roku to jakas totalna burza emocji, wiec wie chlop co mowi. Ale poza tym całkiem spoko. Przepisał mi badania z krwi. Okazało się że on AMH nie może. Bez sensu są te zasady NFZu. O drożności wypowiedział się że nie ma sensu skoro miałam. Co więcej, powiedział że przy seksie od 9dc co drugi dzien on nie widzi sensu testów owulacyjnych. Może i racja. Z małym powątpiewaniem ale jednak wspomniał o naprotechnologii. Że nie jest przekonany, ale robią zupełnie inne badania wiec może warto.
siesiepy lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za tyle kciuków❤️
Pobrane, jutro wyniki ☺️Epidrac, ChocoMonster, Agn1000, siesiepy, czarneniebo, Cotakoza, oloska, Madziq6 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za przyrostsiesiepy lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj tez zrobiłam bete, niby jestem spokojna ale do wizyty jeszcze trochę czasu. Wiec czekam niecierpliwie..
siesiepy, czarneniebo, Czytoto, Mart768, okejka, oloska lubią tę wiadomość
-
Jeśli jeszcze mogę się Was spytać, co myślicie o fotobudce na weselu? Dopadły mnie jakieś myśli by z tego zrezygnować. Wygraliśmy fotobudke w licytacji charytatywnej i zaczynam mieć wątpliwości czy to był dobry pomysł 😥
Fotobudka - świetna sprawa, zwłaszcza w połączeniu z księgą gości.
I taka uwaga ode mnie. Nie chciałabym, żeby to źle zabrzmiało, ale proponuję zmienić podejście "każdy z gości będzie zadowolony". To Ty i Twój wybranek serca macie być najbardziej zadowoleni. Reszta przy okazji. Wszystkich nigdy nie zadowolisz. Nasze wesele np. było MEGA świetne, praktycznie wszystkim się podobało, a i tak znalazły się dwie osoby: jednej nie smakowało jedzenie, a druga (ciotka chrzestna mojego Męża) wręcz została przez mojego Męża wyproszona z wesela. Takie życie. Wszystkich nie uszczęśliwisz. Tego dnia to WY JESTEŚCIE NAJWAŻNIEJSCI, nie goście. Takie moje zdanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2022, 14:08
siesiepy, SandraH.97, Namisa lubią tę wiadomość
-
paprotka17 wrote:Ja po wizycie. Chyba przytłoczyłam gościa moja historia, bo zapytał dlaczego jego wybrałam 😅🤣 Zapytał o moje, ze tak powiem zdrowie psychiczne xD W sumie ostatni rok od wrzesnka tamtego roku to jakas totalna burza emocji, wiec wie chlop co mowi. Ale poza tym całkiem spoko. Przepisał mi badania z krwi. Okazało się że on AMH nie może. Bez sensu są te zasady NFZu. O drożności wypowiedział się że nie ma sensu skoro miałam. Co więcej, powiedział że przy seksie od 9dc co drugi dzien on nie widzi sensu testów owulacyjnych. Może i racja. Z małym powątpiewaniem ale jednak wspomniał o naprotechnologii. Że nie jest przekonany, ale robią zupełnie inne badania wiec może warto.
To dlaczego mój mi dziś zapisał AMH a Twój nie? 😂
Kiedyś czytałam o tej naprotechnologii. Opinie jak z wszystkim-podzielone. Ale dużo osób mówiło ze im się udało. Ale nigdy nie wnikałam w szczegóły tylko czytałam wątek na OFWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2022, 14:28
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Mieliśmy fotobudke przez 3 godziny na weselu i było mega 🥰 zdjęcia były podwójne więc goście wklejali nam przy wpisach w księdze gości, dostaliśmy też później do nich dostęp na dysku i można było się mile pośmiać ^^Ona👱♀️ 27
On🧔 28
Starania 👶 od 12.2021
05.05.2022-->CP w p.jajowodzie
29.07.2022-->HSG, ok
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat,kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wew. i usunięcie l. jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> 1 stymulacja😍--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ mamy 5 zarodków ^^ świeży transfer 5AA i 4 ❄️
5DPT 12.8 mIU/ml❤️6DPT 26.0 mIU,Prog.17.4 ng/ml,7DPT 46.5 mIU, 9DPT 131,0 mIU😍 Prog. 23.0 ng/ml 11DPT 285.0 mIU, 12DPT 412.0 mIU,
14DPT 858.0 mIU Prog. 35.4 ng/ml
16 DPT 1758,0 mIU pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥹😍
21DPT CRL 1.8 mm Orzeszka z bijącym ❤️🥹
6w6d CRL 1,11 cm Orzeszka z bijącym ❤️
8w6d CRL 2.16 cm Orzeszka z bijącym ❤️
-
nick nieaktualnyAgn1000 wrote:To dlaczego mój mi dziś zapisał AMH a Twój nie? 😂
Kiedyś czytałam o tej naprotechnologii. Opinie jak z wszystkim-podzielone. Ale dużo osób mówiło ze im się udało. Ale nigdy nie wnikałam w szczegóły tylko czytałam wątek na OF