Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Vivico, trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się pomyślnie 🤞 Jesteśmy z Tobą 😘
Vivico lubi tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół -> 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół -> 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
🔜 PRP?
ANA 1, ANA 2 ➕️
ANA 3 ➖️
AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Cześć dziewczyny, podczytuje wasz wątek już od kilku miesięcy, ale ja z tych nieśmiałych, którym ciężko się uaktywnić 😁
Krótko o mnie: mam 26 lat, o dziecko staramy się mężem od grudnia 2021. W kwietniu ciąża biochemiczna i dalsze starania.
Obecnie mam bardzo dziwny cykl. Ostatnia miesiączka 28 lipca. Dzisiaj 35 dzień cyklu, gdzie zawsze miałam regularne 29 dni, w wyjątkowych miesiącach 30-31.
Robiłam testy - negatywne. Zrobiłam betę- negatywna <0,02, progesteron 7,23.
Nie wiem co o tym myśleć, taka sytuacja nigdy mi się nie zdarzyła. Jedyne jakiekolwiek objawy to od czasu do czasu krótki ból miesiączkowy, kłucie jajników, twardsze piersi i ogólne osłabienie, ale to pewnie ze stresu.
Czy któraś z Was miała kiedyś podobnie? Jestem na jutro umówiona już do ginekologa, ale zaczynam panikować czy to nie coś poważnego. 😔
Beezi, Darka96 lubią tę wiadomość
-
Wy tu niemal same październikowe, a ja z 22.07 (dawne święto NKWD
). Upał mieliśmy, z konia spadłam na sesji, mam pamiątkowe zdjęcie jak leżę. Tipsa jedynie złamałam. 😁
Nadążyć za Wami w tym wątku to nie lada wyzwanie, człowiek na chwilę się odłączy i już 5 nowych stron do nadrobienia.
Cześc Oleksandra. Progesteron wskazuje na to, że owulka raczej była, może ze stresu się przedłużył cykl? Zaczęłaś brać jakieś suplementy/zioła ostatnio?walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾KIR AA
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. IMSI:
12.05 start stymulacji
Ciało które nie działa. -
nick nieaktualnyOleksandra wrote:Cześć dziewczyny, podczytuje wasz wątek już od kilku miesięcy, ale ja z tych nieśmiałych, którym ciężko się uaktywnić 😁
Krótko o mnie: mam 26 lat, o dziecko staramy się mężem od grudnia 2021. W kwietniu ciąża biochemiczna i dalsze starania.
Obecnie mam bardzo dziwny cykl. Ostatnia miesiączka 28 lipca. Dzisiaj 35 dzień cyklu, gdzie zawsze miałam regularne 29 dni, w wyjątkowych miesiącach 30-31.
Robiłam testy - negatywne. Zrobiłam betę- negatywna <0,02, progesteron 7,23.
Nie wiem co o tym myśleć, taka sytuacja nigdy mi się nie zdarzyła. Jedyne jakiekolwiek objawy to od czasu do czasu krótki ból miesiączkowy, kłucie jajników, twardsze piersi i ogólne osłabienie, ale to pewnie ze stresu.
Czy któraś z Was miała kiedyś podobnie? Jestem na jutro umówiona już do ginekologa, ale zaczynam panikować czy to nie coś poważnego. 😔Może po prostu ten cykl będzie dłuższy. Jutro gin Cie podejrzy i będziesz wiedzieć, może już się zbliża. Ja miałam kiedyś wydłużony względem moich, testy negatywne, poszłam do gina i już widział po szyjce że okres się zbliża i rzeczywiście się pojawił. Objawy które wymieniasz też pasują do okresu. Ja kiedyś się zastanawiałam nad każdym cyklem jak tylko coś się zmieniało ale już miałam 2 tygodnie bólu cyckow, brak bólu cyckow, kilka dni bólu, bol brzucha, brak bolu brzucha:) Ostatnio to przyszedł bez objawów że aż się musiałam sprawdzić czy to czas. Spokojnie
siesiepy lubi tę wiadomość
-
To jak pisze Paprotka, bez paniki. Jutro ginekolog wszystko sprawdzi.
paprotka17 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾KIR AA
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF
1. IMSI:
2. IMSI:
12.05 start stymulacji
Cześć! Jestem tu nowa
Czytam Wasze wypowiedzi i mam nadzieję, że mi pomożecie. Do okresu jeszcze dwa/trzy dni, jednak nie wytrzymałam i rano zrobiłam test. Wynik odczytałam w prawidłowym przedziale czasowym i widzę cień. A może tylko ja go widzę?
https://zapodaj.net/8b60eb62d0b60.jpg.html
https://zapodaj.net/327fe6f8d6f31.jpg.html
Piszę już chyba na 3 forum, bo dziewczyny mówią, że coś drugą kreskę widać.
Ja należę do tych co trudno im uwierzyć, więc im więcej z Was mi powie co tam widzi, tym szybciej pójdę na betę 🙈 -
nick nieaktualnyMarcepanowa96 wrote:Cześć! Jestem tu nowa
Czytam Wasze wypowiedzi i mam nadzieję, że mi pomożecie. Do okresu jeszcze dwa/trzy dni, jednak nie wytrzymałam i rano zrobiłam test. Wynik odczytałam w prawidłowym przedziale czasowym i widzę cień. A może tylko ja go widzę?
Ja należę do tych co trudno im uwierzyć, więc im więcej z Was mi powie co tam widzi, tym szybciej pójdę na betę 🙈 -
Ważny zapis na pierwszej stronie 😉
"Niektóre starają się 3 lata, inne 2 miesiące, część ma już dzieci a część walczy o pierwsze – sytuacja każdej z nas jest inna ale cel mamy ten sam.
Jeżeli natomiast wchodzisz na forum jedynie pochwalić się dwoma kreseczkami, bez najmniejszego udzielania się na wątku – na pewno spotkasz się z entuzjazmem, ale odrobinę mniejszym niż gdybyś jednak (mniej lub bardziej aktywnie) tą drogę do testowania przeszła z nami."
Marcepanowa, myślę, że beta rozwieje Twoje wątpliwości 😊paprotka17, Agn1000, verliebtindich, KlaraJa, Kofii, oli23, Poziomka9204, czarneniebo, okejka, pluto_nova, Vivico, Kasiaaa.97, Anett93, Ancalime lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół -> 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół -> 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
🔜 PRP?
ANA 1, ANA 2 ➕️
ANA 3 ➖️
AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Marcepanowa96 wrote:Cześć! Jestem tu nowa
Ja należę do tych co trudno im uwierzyć, więc im więcej z Was mi powie co tam widzi, tym szybciej pójdę na betę 🙈👱♀️-40
5 lat starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅ -
EwelinaNowa 😊 wrote:Ja dzisiaj 5dc i wczoraj już koniec 🐒 w tym miesiącu krótko ale okres zaczął się już 7dpo więc coś nie halo 🤔 w tym cyklu stymulacja 3 tabl dziennie aromku i głowa pęka 🙄
Trzymam mocno 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 -
Marcepanowa96 wrote:Cześć! Jestem tu nowa
Ja należę do tych co trudno im uwierzyć, więc im więcej z Was mi powie co tam widzi, tym szybciej pójdę na betę 🙈
Tak jak dziewczyny mówią idź na betę albo poczekaj do dnia 🐒ja nigdy nie widzę tych cieni …
-
Hej dziewczyny 😘
Vivico bardzo współczuję wszystkiego co Cię spotkało... Mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej, że beta spadnie i wszystko ładnie się oczyści. Trzymaj się ❤️
Agn to jeszcze nie pik, ale dziś na bank będzieu mnie podobną sytuacja, rano już mocna kreska ale nie pik. Myślę, że może być dziś wieczorem lub jutro. Także dziś serduszkujemy 🤭
Kamsi 8dpo to jeszcze bardzo wcześnie, zrób na spokojnie test 10 dpo, wtedy powinien być już cień cieniaAgn1000, Vivico lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Ja machnęłam właśnie owulaka. Dalej cisza na morzu. 😬 Mogłoby się zlitować i ruszyć.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾KIR AA
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF
1. IMSI:
2. IMSI:
12.05 start stymulacji
ChocoMonster wrote:Hej dziewczyny 😘
Vivico bardzo współczuję wszystkiego co Cię spotkało... Mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej, że beta spadnie i wszystko ładnie się oczyści. Trzymaj się ❤️
Agn to jeszcze nie pik, ale dziś na bank będzieu mnie podobną sytuacja, rano już mocna kreska ale nie pik. Myślę, że może być dziś wieczorem lub jutro. Także dziś serduszkujemy 🤭
Kamsi 8dpo to jeszcze bardzo wcześnie, zrób na spokojnie test 10 dpo, wtedy powinien być już cień cienia
Spanikowałam wczoraj jakbym pierwszy raz testy robiła 😂 ale ❤️ było w ndz więc się bałam ze przeczę... ale dziś jeszcze ściemniała, pewnie niedługo pik, jestem spokojniejsza. Sluz jest więc też dzisiaj lecimy z tym koksem 😁
Normalnie jesteś wirtualna siostrą jesteś 😅 w ten sam dzień pik, ❤️ i testowanie 😅 oby jeszcze w maju w tym samym czasie porodówka 😂ChocoMonster, Ancalime lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
ChocoMonster wrote:A który to dc?
27.W teorii do 35-45 jeszcze kawałek...
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾KIR AA
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF
1. IMSI:
2. IMSI:
12.05 start stymulacji
siesiepy wrote:27.
W teorii do 35-45 jeszcze kawałek...
Współczuję takich długich cykli 😔 jesteś pod kontrolą jakiegoś dobrego lekarza? Widzę że masz wizytę 5ego
Edit: od następnego cyklu (jeśli będzie 😉) chcesz zacząć z NAC?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2022, 10:24
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Agn1000 wrote:Spanikowałam wczoraj jakbym pierwszy raz testy robiła 😂 ale ❤️ było w ndz więc się bałam ze przeczę... ale dziś jeszcze ściemniała, pewnie niedługo pik, jestem spokojniejsza. Sluz jest więc też dzisiaj lecimy z tym koksem 😁
Normalnie jesteś wirtualna siostrą jesteś 😅 w ten sam dzień pik, ❤️ i testowanie 😅 oby jeszcze w maju w tym samym czasie porodówka 😂✨ 08.23 Stasieńko 🩵