Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Współżycie..
Odpowiedz

Współżycie..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie potrafię odpuścić. Ciągle mam to w głowie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Maracuja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety też ...

Maracuja
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ja nie potrafię odpuścić. Ciągle mam to w głowie.
    ja mam zamiar odpuścić cykle nie mam zamiaru załamywać się nad spadkiem temperatur a tak przynajmniej jak nie będę nic obserwować to nawet nie będę wiedziała kiedy mam dni płodne i może wtedy mi się uda :) przynajmniej tyle mogę zrobić dla mojej psychiki

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypuszczam, że jakbym postanowiła odpuścić, to i tak przy każdym zbliżeniu bym się zastanawiała, czy teraz wyjdzie czy nie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Ita Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciągu 12 miesięcy "odpuszczałam" już 2 razy. Koniec mierzenia temp, koniec wykresu czy wchodzenie na forum. I figa :(

Teraz po odebraniu kiepskich wyników nasienia męża znów odpuszczamy. Po co się kochać co 2 dzień, spinać i mieć nadzieje skoro plemniczory są zbyt leniwe, żeby ruszyć swoje witki i w końcu zapłodnić to jajeczko?!

atdck6nlmznf5qze.png
  • Maracuja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem jedno, że niekorzystnie na mnie wpływa oglądanie programów o kobietach w ciąży i różnego rodzaju porodówkach - cudach narodzin. Wtedy zaczynam czuć pustkę i żal, że nie mogę dzielić tego szczęścia ze swoimi bliskimi.
    Całkowicie odpuszczać na pewno nie warto, bo bez przytulania maluszek się na świecie nie pojawi, ale przeżywanie co miesiąc porażki jest potwornie dotkliwe.

Maracuja
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ