X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wyniki beta
Odpowiedz

Wyniki beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EwciaaK Nowa

Wysłany: 4 października 2021, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co o tym myślicie?

Około Tygodnia temu robiłam dwa testy różnej firmy i na obu wyszła blada kreska.

Miesiączka spóźnia mi się 5dni na ogół mi się to wogóle nie zdarza. Cykle mam regularne 28dni.

W tamtym roku miałam tylko był ostry ból podbrzusza ale niestety była to ciąża pozamaciczna. Prawie wszystkie objawy wskazują na ciążę a wynik beta niesety to wyklucza więc raczej się nie myli <0,100mlU/ml.Jutro mam USG i zobaczymy co dalej co się tam ze mną dzieje nie tak. Potem oczywiście z wynikami udam się do ginekologa. Na ogół nie korzystam z forum ale mówię napiszę może któraś z was miała podobną sytuację i jak się skoczyło? Wiadomo, że każdej kobiety organizm jest inny ale tak z ciekawoci zapytam was. Bo sama nie wiem już o co chodzi a te czekanie co jest nie tak to tylko dobija i stresuje człowieka.

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 4 października 2021, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 21:21

19 cs.
    1 cykl z letrozolem
    2022r. - Córeczka ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2021, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey, może wcześniej miałaś jakąś próbę zagniezdzenia, coś się zadziało i beta na chwilę się podniosła, ale nie udało się i zaczęła spadać A dziś już jest niewykrywalna we krwi. Czekaj na miesiączkę A w następnym cyklu starania od nowa. Trzymam kciuki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ