Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wyniki beta
Odpowiedz

Wyniki beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EwciaaK Nowa

Wysłany: 4 października 2021, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co o tym myślicie?

Około Tygodnia temu robiłam dwa testy różnej firmy i na obu wyszła blada kreska.

Miesiączka spóźnia mi się 5dni na ogół mi się to wogóle nie zdarza. Cykle mam regularne 28dni.

W tamtym roku miałam tylko był ostry ból podbrzusza ale niestety była to ciąża pozamaciczna. Prawie wszystkie objawy wskazują na ciążę a wynik beta niesety to wyklucza więc raczej się nie myli <0,100mlU/ml.Jutro mam USG i zobaczymy co dalej co się tam ze mną dzieje nie tak. Potem oczywiście z wynikami udam się do ginekologa. Na ogół nie korzystam z forum ale mówię napiszę może któraś z was miała podobną sytuację i jak się skoczyło? Wiadomo, że każdej kobiety organizm jest inny ale tak z ciekawoci zapytam was. Bo sama nie wiem już o co chodzi a te czekanie co jest nie tak to tylko dobija i stresuje człowieka.

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 4 października 2021, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy jak testy wiadomo, że mogą się mylić a ostatnio jest taka plaga, że co drugiej z nas pokazują jakies cienie a ciąży nie ma. Jesli beta ujemna to raczej nie ma ciąży, chyba że po prostu przesunęła Ci sie owulacja to jest wszystko możliwe. Miejmy nadzieję, że usg rozwieje wszystkie twoje wątpliwości i wszystko bedzie jasne.

13.06.22 - 20:15 córeczka 3490g i 55 cm ❤️

Qn6yp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2021, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey, może wcześniej miałaś jakąś próbę zagniezdzenia, coś się zadziało i beta na chwilę się podniosła, ale nie udało się i zaczęła spadać A dziś już jest niewykrywalna we krwi. Czekaj na miesiączkę A w następnym cyklu starania od nowa. Trzymam kciuki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ