Wyniki beta
-
Co o tym myślicie?
Około Tygodnia temu robiłam dwa testy różnej firmy i na obu wyszła blada kreska.
Miesiączka spóźnia mi się 5dni na ogół mi się to wogóle nie zdarza. Cykle mam regularne 28dni.
W tamtym roku miałam tylko był ostry ból podbrzusza ale niestety była to ciąża pozamaciczna. Prawie wszystkie objawy wskazują na ciążę a wynik beta niesety to wyklucza więc raczej się nie myli <0,100mlU/ml.Jutro mam USG i zobaczymy co dalej co się tam ze mną dzieje nie tak. Potem oczywiście z wynikami udam się do ginekologa. Na ogół nie korzystam z forum ale mówię napiszę może któraś z was miała podobną sytuację i jak się skoczyło? Wiadomo, że każdej kobiety organizm jest inny ale tak z ciekawoci zapytam was. Bo sama nie wiem już o co chodzi a te czekanie co jest nie tak to tylko dobija i stresuje człowieka. -
nick nieaktualnyHey, może wcześniej miałaś jakąś próbę zagniezdzenia, coś się zadziało i beta na chwilę się podniosła, ale nie udało się i zaczęła spadać A dziś już jest niewykrywalna we krwi. Czekaj na miesiączkę A w następnym cyklu starania od nowa. Trzymam kciuki
-