Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wyniki beta
Odpowiedz

Wyniki beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EwciaaK Nowa

Wysłany: 4 października 2021, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co o tym myślicie?

Około Tygodnia temu robiłam dwa testy różnej firmy i na obu wyszła blada kreska.

Miesiączka spóźnia mi się 5dni na ogół mi się to wogóle nie zdarza. Cykle mam regularne 28dni.

W tamtym roku miałam tylko był ostry ból podbrzusza ale niestety była to ciąża pozamaciczna. Prawie wszystkie objawy wskazują na ciążę a wynik beta niesety to wyklucza więc raczej się nie myli <0,100mlU/ml.Jutro mam USG i zobaczymy co dalej co się tam ze mną dzieje nie tak. Potem oczywiście z wynikami udam się do ginekologa. Na ogół nie korzystam z forum ale mówię napiszę może któraś z was miała podobną sytuację i jak się skoczyło? Wiadomo, że każdej kobiety organizm jest inny ale tak z ciekawoci zapytam was. Bo sama nie wiem już o co chodzi a te czekanie co jest nie tak to tylko dobija i stresuje człowieka.

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 4 października 2021, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 21:21

2022 r. - córeczka ♥️

2025.r
    11 dpo beta 21.91
    13 dpo beta 83.55 przyrost 283%
    22 dpo beta 3344.30 przyrost 127%
    12.02 - zarodek 0.78 cm z bijącym serduszkiem ♥️
    20.02 - crl 1.55 cm ♥️
    21.03 - usg
    27.03 - prenatalne

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2021, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey, może wcześniej miałaś jakąś próbę zagniezdzenia, coś się zadziało i beta na chwilę się podniosła, ale nie udało się i zaczęła spadać A dziś już jest niewykrywalna we krwi. Czekaj na miesiączkę A w następnym cyklu starania od nowa. Trzymam kciuki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ