X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wyniki beta
Odpowiedz

Wyniki beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EwciaaK Nowa

Wysłany: 4 października 2021, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co o tym myślicie?

Około Tygodnia temu robiłam dwa testy różnej firmy i na obu wyszła blada kreska.

Miesiączka spóźnia mi się 5dni na ogół mi się to wogóle nie zdarza. Cykle mam regularne 28dni.

W tamtym roku miałam tylko był ostry ból podbrzusza ale niestety była to ciąża pozamaciczna. Prawie wszystkie objawy wskazują na ciążę a wynik beta niesety to wyklucza więc raczej się nie myli <0,100mlU/ml.Jutro mam USG i zobaczymy co dalej co się tam ze mną dzieje nie tak. Potem oczywiście z wynikami udam się do ginekologa. Na ogół nie korzystam z forum ale mówię napiszę może któraś z was miała podobną sytuację i jak się skoczyło? Wiadomo, że każdej kobiety organizm jest inny ale tak z ciekawoci zapytam was. Bo sama nie wiem już o co chodzi a te czekanie co jest nie tak to tylko dobija i stresuje człowieka.

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 4 października 2021, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 21:21

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2021, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey, może wcześniej miałaś jakąś próbę zagniezdzenia, coś się zadziało i beta na chwilę się podniosła, ale nie udało się i zaczęła spadać A dziś już jest niewykrywalna we krwi. Czekaj na miesiączkę A w następnym cyklu starania od nowa. Trzymam kciuki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ