Wysokia beta -> ogromny spadek -> normalny przyrost?!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, wizyta u gin dopiero w czwartek , a ja tu troche świruje.
w PIĄTEK 28.10 miałam bete 830,2.
W poniedziałek na 18 miałam wizytę u gina , kazała rano zrobić jeszcze jedną betę.
w PONIEDZIAŁEK 31.10 beta drastycznie spadła do 83,67. Szok,troche niedowierzanie...
U gina okazało się w dopochwowym usg że na tą chwile nic nie widać , tylko tyle że może być wczesna ciąża ( kształt macicy , twardość itd ). Ale kazała zrobić na cito dzisiaj jeszcze jedną betę.
dziś 1.11 beta 127,9.
Gin kazała w czwartek powtórzyć i po odebraniu wyników odrazu do niej.
Jednak ja chciałabym wiedzieć czy któraś tak miała i okazało się później że z ciążą ok.
dzisiaj jest mój 32 dc , 16 dpo. Cykle zawsze 30-31 dniowe.magdack3 lubi tę wiadomość
dwurożność macicy.
cykle 31 dniowe.
27.10.2016 (+) beta 830,2
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Kat, trzymm kciuki za to, aby beta z piątku 28,10 okazała się pomyłką.
Wszystko na to wskazuje, ponieważ hcg w 12dpo nie powinno wynosić aż tyle, często jest to około 20-30 wiec nawet by pasowało do poniedziałkowego wyniku.
Powodzenia
Dzięki ojejku mam nadzieję że rzeczywiście piątkowa beta to był błąddwurożność macicy.
cykle 31 dniowe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Ja miałam podobnie. Ale straszyć nie będę. Monitoruj uważnie sytuację. U mnie na początku przyrost był prawidłowy. 4 pomiar to już duzy spadek - beta spadła do 55. Dalej pisać nie będę. Sprawdzaj betę dalej.
Zaniepokoił mnie ten wzrost po spadku.
Bo jakby jeszcze bardziej spadło wtedy to wiedziałabym na co się szykować.
A tak jak był przyrost i to prawie książkowy , to już zgłupiałam.dwurożność macicy.
cykle 31 dniowe.
-
nick nieaktualny
-
dzisiaj w labo troche żartować próbowali , że za chwile nie będą mieli mijesca na nowe kłucie igłą, bo niestety tylko z jednej ręki mogą pobierac , i że woleli by mnie tu nie widywać tak często..dwurożność macicy.
cykle 31 dniowe.
-
nick nieaktualny
-
Sylwia_80 wrote:No to zaraz godzina 0, trzymam kciuki i nie puszczam
Mnie tez juz nie mieli sie gdzie wkłuwać a mieli do dyspozycji 2 ręcę
No to wynik na dzisiaj 276,9Sylwia_80, ojejku lubią tę wiadomość
dwurożność macicy.
cykle 31 dniowe.
-