Wywołanie okresu
-
Mój cykl trwa już 58 dni... Po 44 dc.(chyba) postanowiłam wywołać...Brałam duphaston przez 5 dni 2x1 tabletce. Dzisiaj jest 9 dzień od odstawienia i okresu nie ma... 7 dni temu był skok temperatury i do teraz 37,0... Czy są szanse na ciąże czy to wszystko to reakcja na duphaston?? No i ile czekać na tą @???
-
Kochana a nie bierzesz pod uwage tego że owulacja była ok. 51 dc. Wtedy jak OF wyznaczył Ci owulke to raczej do niej nie doszło tylko to była przymiarka do owulki bo temp sie nie utrzymała nad linia podstawową (OF tej linii nie wyznacza). To że testy owulacyne dużo wcześniej były pozytywne to nie znaczy że do owulacji doszło.
Ja na Twoim miejscu bym poczekała bo wychodzi że masz dopiero 6 dzien FL.weronika86 lubi tę wiadomość
-
Na moje oko to owulka była jak wcześniej wspomniałam i nie wiem dlaczego brałaś duphaston przed owulacją. Może i zatrzymał owulacje nie wiem jak to działa w praktyce bo nie brałam przed potwierdzoną owulką.
NIe tylko temp. wskazuje na owulke ale i śluz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 16:12
-
Myszka92 wrote:brałam żeby wywołać okres bo stwierdziłam że owulacji już nie będzie;)
Ja tez chcialam wywolac okres ostatnio, ale chcialam znalezc cos naturalnego i znalazlam ze dong quai wywoluje miesiaczke w wiekszych dawkach...zamiast okresu dostalam owulacje -