X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne za szybko test ciążowy
Odpowiedz

za szybko test ciążowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis jest 24 dc,zrobilam test po poludniu wynik negatywny cykle 28-30. Za wczesnie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za wcześnie i nie popołudniu!!!! test ciążowy robimy zawsze z pierwszego porannego moczu i w dniu spodziewanej @ inaczej bez sensu bo nie wyjdzie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam dzisiaj 24 dc. I będę testować w pon. O ile @ się wcześniej nie pojawi ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a macie dziewczyny jakieś objawy bo ja nic wczoraj mnie troche jajnik posmyrał i tyle żadnych smaków, zapachów, bólu piersi wogóle

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ