Będzie córeczka Tatusia
oo super- za niedługo to mój regał będzie pękał w szwach.
Wrzucisz nam zdjęcie z Usg? napewno pomacha do mamusi
a w którym meisiącu ciązy wiadomo jaka płeć?
Zaciążona będziecie chciały wiedzieć czy to dziewczynka czy chlopeic czy zostawicie sobie neispodziankę na poród??
Ja się z moim mężem kłócmy ale to dlatego że ja jestem holerykiem i pedantem wiec wszystko musi być od zaraz i po mojemu a jak nie jest jak chce to jets dym
ale za to godzenie jest takie extra ze wychodze z z ałozenia ze codziennie mogłabym się z nim kłócić.
U mnei mąż szuka w nowej pracy w tej nei wytrzymuje nerwowo, mówie mu żeby juz zrezygnował i szukał na spokojnie bo szkoda zdrowia a za pieniądze które zarabiam spokojnie bysmy sie utrzymali na razie ale sie uparł ze zrezygnuje jak coś znajdzie.
CZasem tak narzekam ze musze po godzinach zostać ze o wsyztsko musze zadbać ale przynajmjniej nikt mi nie truje nad głową nie ma wyścigu szczurów. Już chwilami sama nie wiem co gorsze isc na 8 godizn do pracy ale jak na skazania czy siedziec po 12h w pracy ale robić samemu dla siebie ehh to życie.
W najważneijszym moemencie cyklu brak obserwacji heh- nie pwoeim licze na mały cud. Ostatnie dwa cykle miały po około 18-20 dni więc na dniach pwoinnam dostać okresu ale póki co to po śluzie tego nie można powiedzieć. A jak ma przyjsc okres to niech przyjdzie szybciej zaczne stymulacje i będzie ok.
ale się rozpisałam.