X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziecie poki możecie potem może być różnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na pobranie krwi....kolejka kurde

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro ide na pobranie i siuski oddac... I to naczczo na godzine 10. Wez dojedz na czczo i to jeszcze godzone bede jechac... Musze mojego G namowic zeby samochodem mnie zawiozl bo moge tego nie zniesc.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam problem żeby przestawić się na niejedzenie rano śniadania jak zaczęłam brać euthyrox. Nigdy nie wyszłam z domu bez śniadania i pierwszy tydzień miałam wrażenie, że zasłabnę w aucie w drodze do pracy. Teraz już jest ok, organizm się nauczył, że nie dostanie jeść od rana :P
    A do 10 to dodatkowa męczarnia :/ nie zazdroszczę. Wiem, co przechodziłam na badaniu krzywej cukrowej. Nie dość, że byłam głodna to po glukozie miałam wrażenie, że oddam wszystko co wypiłam razem z wnętrznościami :P

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez ciazy jakos spoko zawsze sniadanie o 7 rano w pracy jadlam noo ale do 10 tez wytrzymywalam, ale bez sniadania gdzie jak tabletki nie lykne rano (a musi byc po sniadaniu) to kolo 11 mam mdlosci... bez sensu

• olencja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri-w ciazy nie trzeba byc na czczoprzy niektorych badaniach

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bede miala cukier robiony wiec musze byc. Jeszcze babka mi dwa razu powtarzala ze mam byc na czczo

• olencja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha:/ moja kolezianka robila cukier albo mogla chapnac cos zebby nie pasc:/

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to faktycznie nie zazdroszczę... mi ta kolejka dziś nie na rękę była bo muszę dziś koleżankę w pracy zastąpić... wyniki powinny być dzisiaj

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój optymizm pomału ustępuje miejsca frustracji :/ ja pierdziu, chcę już nowy cykl! trzymajcie mnie, bo mnie dzisiaj nosi, potrzebuję kubła zimnej wody. Ktoś chętny? :D

• olencja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko Biedrona,ja mam tak co miesiac:D

u5cvp2.png

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh, dodatkowo jestem zła na mojego, bo miał zrobić badania nasienia i tak cały czas z tym zwleka. Wiem, że nie ma go całymi tygodniami, ale w piątek spokojnie mógłby to załatwić po 15 i byłoby 5 dni bez seksu. A teraz jedziemy na urlop, nie będzie nas chyba całe dwa tygodnie. A jak zrobi 28 sierpnia, to może nie być wyników na poniedziałek, a wtedy idę do gina :/ jestem zła na niego, trochę mnie rozczarował. Niby mu bardzo zależy, wspiera mnie ogromnie, ale sam nic w tym kierunku nie robi. Jak tylko zapytałam go dwa miesiące (!) temu o badania nasienia to zgodził się od razu. Myślałam, że szybko pójdzie. I do dziś ich nie zrobił. Musiałabym sama mu załatwić wizytę, ale nie chcę tego robić :(

Musiałam się wygadać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak go nie zapiszesz i za raczke nie zaprowadzisz to nie zrobi... tak juz jest z facetami.

Moj za to wczoraj nie wiadomo o co sie obrazil i nagle poszedl spac na drugie lozko. jestem na niego wsciekla... ani nie powiedzial o co chodzi ani nic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i cos mi sie na kompie zjebalo z ovu, nie dosc ze wyskakuje mi po prawej stronie jakas glupa reklama za kazdym razem jak odswieze strone to jeszcze na kompie nie mogee klikac lubie to i cytowac... o.O masakra jakas...

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jak go nie zapiszesz i za raczke nie zaprowadzisz to nie zrobi... tak juz jest z facetami.

No właśnie nie chcę go traktować jak dziecko, ale nie ma innego wyjścia. Albo zrobię mu pierwszą w naszej karierze awanturę :/ albo delikatnie powiem, że mnie rozczarował a ja cały czas się martwię, czy u niego jest w porządku. Jeszcze to przemyślę. Ma czas do piątku by zadzwonić i się umówić. Będę miała stymulowane cykle i może g.wno z tego, bo on (tfu, tfu) ma słabe nasienie :( a poprawa nasienia to co najmniej trzy miesiące :? teraz to nawet nie jestem smutna, sfrustrowana czy zła. Jestem WŚCIEKŁA! Szkoda tylko, że ze złości też ryczę :/ w pracy jestem, nie mogę ryczeć :(
    ciri22 wrote:
    Moj za to wczoraj nie wiadomo o co sie obrazil i nagle poszedl spac na drugie lozko. jestem na niego wsciekla... ani nie powiedzial o co chodzi ani nic...

A ponoć tak tylko kobiety robią :/
    ciri22 wrote:
    A i cos mi sie na kompie zjebalo z ovu, nie dosc ze wyskakuje mi po prawej stronie jakas glupa reklama za kazdym razem jak odswieze strone to jeszcze na kompie nie mogee klikac lubie to i cytowac... o.O masakra jakas...

Może jakiś wirus?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 09:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie nie wiem, niby go przeskanowalam i w ogole ale jakos tak tylko na tej stronie mam takie problemy...

A co do G to ja nie wiem, chyba probuje na mnie sposob znalezc zebym robila to co on chce, ale ja mu powiedzialam ze jeszcze jeden taki wybryk to sie spakuje i do mamy pojade.

Noo a z chlopami jak z dziecmi, moj tez najpierw ze zrobi ten testosteron ze sie przebada a potem co? on nie ma czasu a po co i dlaczego... jeszcze tez musze z nim o to powalczyc...

• olencja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj jest juz doroslym facet,sam poszedl sie przebadac,dwa razy

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko pozazdroscic takiego faceta ale jednak z wiekszoscia sa problemy :P

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ma chęci, nie ma oporów przed pójściem do lekarza. Tylko że on ma taki zapęd do wszystkiego :/ wiecznie ma na wszystko czas i wszystko robi na ostatnią chwilę.
    Dziś mu powiedziałam, że chcę mieć te wyniki na 31.08. na wizytę u gina.

Chyba będę wyć zaraz :( ale mnie napadło od rana, tak nagle :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 10:09

ciri22 lubi tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dobrze mu powiedzialas,jak jest dorosly i umie liczyc to niech sobie policzy,wyniki sa w 1-2 dni

u5cvp2.png
‹‹ 163 164 165 166 167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ