X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziecie poki możecie potem może być różnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na pobranie krwi....kolejka kurde

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro ide na pobranie i siuski oddac... I to naczczo na godzine 10. Wez dojedz na czczo i to jeszcze godzone bede jechac... Musze mojego G namowic zeby samochodem mnie zawiozl bo moge tego nie zniesc.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam problem żeby przestawić się na niejedzenie rano śniadania jak zaczęłam brać euthyrox. Nigdy nie wyszłam z domu bez śniadania i pierwszy tydzień miałam wrażenie, że zasłabnę w aucie w drodze do pracy. Teraz już jest ok, organizm się nauczył, że nie dostanie jeść od rana :P
    A do 10 to dodatkowa męczarnia :/ nie zazdroszczę. Wiem, co przechodziłam na badaniu krzywej cukrowej. Nie dość, że byłam głodna to po glukozie miałam wrażenie, że oddam wszystko co wypiłam razem z wnętrznościami :P

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez ciazy jakos spoko zawsze sniadanie o 7 rano w pracy jadlam noo ale do 10 tez wytrzymywalam, ale bez sniadania gdzie jak tabletki nie lykne rano (a musi byc po sniadaniu) to kolo 11 mam mdlosci... bez sensu

• olencja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri-w ciazy nie trzeba byc na czczoprzy niektorych badaniach

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bede miala cukier robiony wiec musze byc. Jeszcze babka mi dwa razu powtarzala ze mam byc na czczo

• olencja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha:/ moja kolezianka robila cukier albo mogla chapnac cos zebby nie pasc:/

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to faktycznie nie zazdroszczę... mi ta kolejka dziś nie na rękę była bo muszę dziś koleżankę w pracy zastąpić... wyniki powinny być dzisiaj

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój optymizm pomału ustępuje miejsca frustracji :/ ja pierdziu, chcę już nowy cykl! trzymajcie mnie, bo mnie dzisiaj nosi, potrzebuję kubła zimnej wody. Ktoś chętny? :D

• olencja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko Biedrona,ja mam tak co miesiac:D

u5cvp2.png

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh, dodatkowo jestem zła na mojego, bo miał zrobić badania nasienia i tak cały czas z tym zwleka. Wiem, że nie ma go całymi tygodniami, ale w piątek spokojnie mógłby to załatwić po 15 i byłoby 5 dni bez seksu. A teraz jedziemy na urlop, nie będzie nas chyba całe dwa tygodnie. A jak zrobi 28 sierpnia, to może nie być wyników na poniedziałek, a wtedy idę do gina :/ jestem zła na niego, trochę mnie rozczarował. Niby mu bardzo zależy, wspiera mnie ogromnie, ale sam nic w tym kierunku nie robi. Jak tylko zapytałam go dwa miesiące (!) temu o badania nasienia to zgodził się od razu. Myślałam, że szybko pójdzie. I do dziś ich nie zrobił. Musiałabym sama mu załatwić wizytę, ale nie chcę tego robić :(

Musiałam się wygadać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak go nie zapiszesz i za raczke nie zaprowadzisz to nie zrobi... tak juz jest z facetami.

Moj za to wczoraj nie wiadomo o co sie obrazil i nagle poszedl spac na drugie lozko. jestem na niego wsciekla... ani nie powiedzial o co chodzi ani nic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i cos mi sie na kompie zjebalo z ovu, nie dosc ze wyskakuje mi po prawej stronie jakas glupa reklama za kazdym razem jak odswieze strone to jeszcze na kompie nie mogee klikac lubie to i cytowac... o.O masakra jakas...

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jak go nie zapiszesz i za raczke nie zaprowadzisz to nie zrobi... tak juz jest z facetami.

No właśnie nie chcę go traktować jak dziecko, ale nie ma innego wyjścia. Albo zrobię mu pierwszą w naszej karierze awanturę :/ albo delikatnie powiem, że mnie rozczarował a ja cały czas się martwię, czy u niego jest w porządku. Jeszcze to przemyślę. Ma czas do piątku by zadzwonić i się umówić. Będę miała stymulowane cykle i może g.wno z tego, bo on (tfu, tfu) ma słabe nasienie :( a poprawa nasienia to co najmniej trzy miesiące :? teraz to nawet nie jestem smutna, sfrustrowana czy zła. Jestem WŚCIEKŁA! Szkoda tylko, że ze złości też ryczę :/ w pracy jestem, nie mogę ryczeć :(
    ciri22 wrote:
    Moj za to wczoraj nie wiadomo o co sie obrazil i nagle poszedl spac na drugie lozko. jestem na niego wsciekla... ani nie powiedzial o co chodzi ani nic...

A ponoć tak tylko kobiety robią :/
    ciri22 wrote:
    A i cos mi sie na kompie zjebalo z ovu, nie dosc ze wyskakuje mi po prawej stronie jakas glupa reklama za kazdym razem jak odswieze strone to jeszcze na kompie nie mogee klikac lubie to i cytowac... o.O masakra jakas...

Może jakiś wirus?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 09:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie nie wiem, niby go przeskanowalam i w ogole ale jakos tak tylko na tej stronie mam takie problemy...

A co do G to ja nie wiem, chyba probuje na mnie sposob znalezc zebym robila to co on chce, ale ja mu powiedzialam ze jeszcze jeden taki wybryk to sie spakuje i do mamy pojade.

Noo a z chlopami jak z dziecmi, moj tez najpierw ze zrobi ten testosteron ze sie przebada a potem co? on nie ma czasu a po co i dlaczego... jeszcze tez musze z nim o to powalczyc...

• olencja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj jest juz doroslym facet,sam poszedl sie przebadac,dwa razy

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko pozazdroscic takiego faceta ale jednak z wiekszoscia sa problemy :P

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ma chęci, nie ma oporów przed pójściem do lekarza. Tylko że on ma taki zapęd do wszystkiego :/ wiecznie ma na wszystko czas i wszystko robi na ostatnią chwilę.
    Dziś mu powiedziałam, że chcę mieć te wyniki na 31.08. na wizytę u gina.

Chyba będę wyć zaraz :( ale mnie napadło od rana, tak nagle :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 10:09

ciri22 lubi tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dobrze mu powiedzialas,jak jest dorosly i umie liczyc to niech sobie policzy,wyniki sa w 1-2 dni

u5cvp2.png
‹‹ 163 164 165 166 167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ