Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolencja wrote:moj jest juz doroslym facet,sam poszedl sie przebadac,dwa razy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Mój ma chęci, nie ma oporów przed pójściem do lekarza. Tylko że on ma taki zapęd do wszystkiego wiecznie ma na wszystko czas i wszystko robi na ostatnią chwilę.
Dziś mu powiedziałam, że chcę mieć te wyniki na 31.08. na wizytę u gina.
Chyba będę wyć zaraz ale mnie napadło od rana, tak nagle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Wiesz Ciri. Kazdej kobiecie co innego daje poczucie bezpieczeństwa...jesli czujesz sie z nim bezpiecznie to niech sobie będzie jaki jest:) ja z kolei musze miec "niemiecki porządek" hahahaha bo ja jestem szalaput:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo samo ja sie smieje Ale tez dobrze wie ze z seksem ma problem i nie chce nic z tym robic...
Wiecie najbardziej mnie dziwi jego spokoj, ja sie denerwuje ze sobie nie poradze i w ogole a on mowi ze chcial tego dziecka i sie nie boi on jest gotowy... -
Ja liczę, że to też tylko moje PCOS są problemem, ale różnie bywa. Jak wyrobię ładną owulację a tu się za chwilę okaże, że plemniki nie dają rady wiem, że to czarny scenariusz i nie chcę go zakładać, ale mam świadomość, że jest taka możliwość. Niestety.
I z moim czuje się bardzo bezpiecznie, ale ta jedna rzecz tak bardzo mi przeszkadza, bo zdążyłby 5 razy już zbadać nasienie i dałabym mu spokój, ale nie. Już kilka razy mu o tym przypominałam
Ja łykam non stop jakieś suple, odmawiam sobie słodyczy, bo chcę by było dobrze, a on głupich badań nie potrafi zrobić chyba też mu kupię jakieś witaminy na lepsze plemniki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mojego musiałam umówić, ale wiem, że sam by nie miał na to głowy, więc nawet nie próbowałam tego zostawić a że były te darmowe badania to już w ogóel trzeba było wykorzystać
-
littleladybird wrote:A no właśnie, ostatnio się zaczęłam zastanawiać, czy czasem nie zaszkodzę sobie tą dietą o niskim IG Wiem, ze przy PCOS powinnam ograniczyć węglowodany, ale czy aż tak drastycznie?
-
littleladybird wrote:Ehh, dodatkowo jestem zła na mojego, bo miał zrobić badania nasienia i tak cały czas z tym zwleka. Wiem, że nie ma go całymi tygodniami, ale w piątek spokojnie mógłby to załatwić po 15 i byłoby 5 dni bez seksu. A teraz jedziemy na urlop, nie będzie nas chyba całe dwa tygodnie. A jak zrobi 28 sierpnia, to może nie być wyników na poniedziałek, a wtedy idę do gina jestem zła na niego, trochę mnie rozczarował. Niby mu bardzo zależy, wspiera mnie ogromnie, ale sam nic w tym kierunku nie robi. Jak tylko zapytałam go dwa miesiące (!) temu o badania nasienia to zgodził się od razu. Myślałam, że szybko pójdzie. I do dziś ich nie zrobił. Musiałabym sama mu załatwić wizytę, ale nie chcę tego robić
Musiałam się wygadać.
To samo mam z moim, chce i wie że musi się zbadać ale zawsze jakas wymowke ma. Eh mam nadzieję że w tym cyklu pójdzie. -
Odstawiłam całkowicie ziemniaki, makarony, białą mąkę, słodycze, ryż.
Jem głównie warzywa, owoce, orzechy, mięso różnego rodzaju. Musze się tylko jeszcze przestawić na jakieś kasze. Nigdy ich nie lubiłam i pełnoziarnisty chleb o niskim ig, sama będę piekła tylko muszę dorwać jakiś fajny przepis -
nick nieaktualny