Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Od dziś do obserwacji dokładam wąchanie paluchów po badaniu szyjki
Cykl będzie bezowulacyjny, bo wyglądam już tak jak zwykle przed @. Buzia wypryszczona, a brzuch wywaliło do przodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 16:19
-
nick nieaktualny
-
Ja w tych sprawach jestem zielona, bo po jednej owulacji nie jestem wstanie stwierdzić jak mi się ona objawia a najdziwniejsze jest to, że przy moich PCOSach w tym cyklu wychodzą mi testy owu mega negatywne. Ledwo cień kreski testowej widać. Z reguły miałam często bardzo wyraźną, tak jak kontrolna, albo prawie tak samo. Na pewno dużo ciemniejszą niż tym razem i niezależnie od dnia cyklu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO matko! Ależ ono śliczne:) jak dzidziuś juz wygląda:) ma 42 mm:) USG ocenilo na 11t3d jakimś cudem:) serduszko bilo. Spal smerf.machnal ręką i spal dalej. Mam skierowanie na prenatalne i jadę za tydzień do Jeleniej Góry:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 19:17
littleladybird, wiewiórka17, Madziulla, werni lubią tę wiadomość
-
Picja wrote:O matko! Ależ ono śliczne:) jak dzidziuś juz wygląda:) ma 42 mm:) USG ocenilo na 11t3d jakimś cudem:) serduszko bilo. Spal smerf.machnal ręką i spal dalej. Mam skierowanie na prenatalne i jadę za tydzień do Jeleniej Góry:)
Super wiadomość !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny