X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    A który to Twój cykl? Ja bym poczekała na reakcję prolaktyny. Powinna spaść po niepokalanku. W międzyczasie możesz zrobić inne badania.
    od stycznia, tyle, że pierwsze cykle były chorobowe, wiec seks jak się nam przypomiało. 2 ostatnie są takie na poważnie

Olencja wiem, ze warto się przebadać, ale obecnie nie mam asy na prywatne badania. chyba mąż bedzie musiał mnie podpiąc pod prywatne ubezpieczenie, bo z nfzetu to tylko nerwicy się nabawię, a nie w ciąże zajdę

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej, zabierzcie ten upal.... wrocilam z zakupow i nie chce tam wiece isc... ale musze ;/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    3 w 1 :) jak się nazywa? Do Wrocka mam zaledwie 80km, więc jeśli tu mi nie pomogą będę szukać dalej.
    Gruszczyńska- przyjmuje tez prywatnie gdzieś na miescie- w Invikcie tez w niektóre soboty

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    niepokalanek to od 3-6 miechow zanim zadziala,chociaz zdarzaja sie i szybsze akcej:D
    zobaczymy jakie będe mieć temperatury, czy też takie super jak osotanio czy normalniejsze. Tamten cykl był koszmarny,a po 14 dniach brania tego zwykłego niepokalanka skok temperatury, według progesterony owu była. Może to zwykły przypadek, a może mój organizm potrzebuje tylko lekkiego pchnięcia w dobrą stronę

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jej, zabierzcie ten upal.... wrocilam z zakupow i nie chce tam wiece isc... ale musze ;/
    dawaj, ja lubię. Na woodstocku było tak ku..sko zimno, ze szok.

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Gruszczyńska- przyjmuje tez prywatnie gdzieś na miescie- w Invikcie tez w niektóre soboty

Dzięki ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • olencja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    http://dedalus.pl/Dieta-niskoweglowodanowa-w-Twojej-kuchni-Ulrika-Davidsson
    http://dedalus.pl/Dieta-z-indeksem-glikemicznym-Ola-Lauritzon--Ulrika-Davidsson-

przepisy sa fantastyczne, a ksiązki tańsze niz w Empiku i to dużo. Ewi też je ma i z tego co wiem jest zadowolona. Są tam nie tylko przepisy, ale tez tabele i dużo informacji o samej istocie diety niskowęglowodanowej

Bałam się, że przepisy będa nędzne, ale sa naprawde na poziomie i z tego co widzę już 3 część wyszła i też mają taniej.
    ale sa przepisy paleo?bo ja nie chce zadnych ziaren

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    dawaj, ja lubię. Na woodstocku było tak ku..sko zimno, ze szok.
    Ja mialam tak na ostrodzie w zeszlym roku, padalo caly wyjazd i bylo zimno... cichow mi zabraklo bo wszystko mokre..

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu było tylko zimno, ale spanie przy 5 stopniach w namiocie jest harcorowe jak dla mnie ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    tu było tylko zimno, ale spanie przy 5 stopniach w namiocie jest harcorowe jak dla mnie ;)
    Pamietasz moj wyjazd z bozego ciala? w nocy bylo miedzy 4-6 stopni noo i o dogrzewaniu seksem moglam pomarzyć..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ale sa przepisy paleo?bo ja nie chce zadnych ziaren
    przykłady: omlet z brie avocado i granatem, pasta chrzanowa na liściu sałaty, smażony grzbiet dorsza z krewetkami i grochem na maśle, płastuga z kalafiorem w sezamie (mozna pominać), ryba po parmeńsku, ryba z mlekiem kokosowym, bezglutenowe musli, jagnięcina na rożnie z zapiekanką z kopru...

wiadomo- sa przepisy na dania z ziarnami bo to ksziążka z niskim IG, low carb a nie bez ziaren, ale jak masz podstawy gotowania to przecież możesz zamieniać lub pomijać składniki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja mialam tak na ostrodzie w zeszlym roku, padalo caly wyjazd i bylo zimno... cichow mi zabraklo bo wszystko mokre..
    byłaś na festiwalu disco polo w ostródzie;)?

• olencja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to spoko,ale wiesz,zeby bylo faktycznie jak najwiecej bez zairen albo ze da sie wywalic

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    byłaś na festiwalu disco polo w ostródzie;)?
    nie :P Reggae ;) jest zaraz po disco polo w tym roku zaczuna sie juz jutro chyba :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    http://dedalus.pl/Dieta-niskoweglowodanowa-w-Twojej-kuchni-Ulrika-Davidsson
    http://dedalus.pl/Dieta-z-indeksem-glikemicznym-Ola-Lauritzon--Ulrika-Davidsson-

przepisy sa fantastyczne, a ksiązki tańsze niz w Empiku i to dużo. Ewi też je ma i z tego co wiem jest zadowolona. Są tam nie tylko przepisy, ale tez tabele i dużo informacji o samej istocie diety niskowęglowodanowej

Bałam się, że przepisy będa nędzne, ale sa naprawde na poziomie i z tego co widzę już 3 część wyszła i też mają taniej.

O tak książki ekstra i w sumie przepisy różnorodne. :)) POlecam

atdc3e5exzk12dxf.png
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja napisz jak po dzisiejszej wizycie u lekarza

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• olencja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh u mnie dieta nic nie da:/od lat jestem na niskim IG

u5cvp2.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwna sprawa dziś na papierze zauważyłam takie dwie nitki cieniutkie z krwią w sporej ilości śluzu rozciagliwego ale takiego gęstego..później juz gdy tylko siusiałam ich nie było!.

Cirri co wróżysz dla mnei w tym cyklu? Tylko raczej nie z wykresu :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w tym cyklu cos bierzesz czy cos?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona wiecznie coś "ćpa" :) jak nie niepokalanek to inne inofoliki:)

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ