X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo tak na kwasne mam mega smaka, kapuste kiszona to prosto z worka bym jadla.... Lubie ja ale bez przesady, najwazniejsze ze mam wiekszy apetyt od soboty :D to mnie najbardziej cieszy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kumpela skolei miala smaka na mailiny. mogla je jesc caly czas. na sniadanie na obiad i na kolacje i pomiedzy posilkami jeszcze najlepiej. :P

U mnie temp minimalnie w dol. ale nadal wysoko. staram sie myslec racjonalnie i nie nakrecac sie(bo testy i tak pewnie negatywne beda) choc to nie takie proste :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badasz progesteron? bo dzis ostatni gwizdek ;D

I co? Cora przy takich malinach?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri mowisz o mnie o tym progesteronie?
    Kumpela corke urodzila

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak o Tobie :P

Kurde jak dobrze pojdzie to w czwartek tez sie dowiem czy bedzie corka czy syn :P

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile dni po owu to sie badalo 7-8?

No czekamy na info koniecznie. mojemu bratu sie druga corka w lutym urodzi :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde dzis mam 8 dzien po owu a nie dam rady dzis pojsc. czy jest sens isc jutro?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak 7-8dpo

Noo u mnie to jestem ja potem siostra i na koncu brat (nieplanowany-wpadeczka :D)
    Ja caly czas mysle ze corka i jak bedze syna dziwnie tak jakos bedzie sie przyzwyczaic do tej mysli, zreszta dla syna nie mamy imienia wybranego bo nic nam sie nie podoba :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na corke jakie imie?
    Ciri cos sie stanie jak pojde jutro? bo dzis juz nie dam rady

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 09:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    kurde dzis mam 8 dzien po owu a nie dam rady dzis pojsc. czy jest sens isc jutro?
    Mimo wszystko mysle ze jest sens bo tak naprawde nie wiesz kiedy owulacja byla a bedziesz wiedziec czy choc jest blisko odpwiedniej wartosci :D a miejmy nadzieje ze jest ponad :D

Wynik po prostu moze byc troszke nizszy... Ale w sumie nie wiem... no ja bym chyba poszla...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 09:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki to pojde. :) a wynik progesteronu może w jakiś sposob pokazac czy sie udalo? bo na testy tak za wczesnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie raczej czy sie udalo nie, predzej czy jest odpowiednia do zachodzenia w ciaze i czy owulacja sie na pewno odbyla i tyle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki no to z testem trzeba poczakac. boje sie mylec co ten moj wykres pokazuje... :P jak sie udalo oby progesteron nie byl za niski...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob progesteron i bedziemy gdybac :P Na razie to wiesz nic nie mozna powiedziec, tu na forum jest wiele dziewczyn ktorym wykres pokazuje owulacje ktorej tak naprawde nie ma... i te ktore maja owulacje i maja dobry progesteron a wykres lezy... wiec wiesz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem. no lekarz nie widzial owu wiec staram sie byc realistka. choc ten wykres bardziej mi sie podoba jak poprzedni. skok tem byl blizej @ a teraz szybciej. nic pozostaje poczekac pare dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a ja jutro pierwsze widzenie z krasnalem we czwartek drugie... Jej byle by bylo ok i sobie w brzuchu skakalo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri napewno ok wszysko jest. o ktorej masz wizyte?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie dzisiaj w szpitalu. Nie wiem ale chyba nie trzeba byc na czczo

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam skierowanie od lekarza zostawilam je w domu pozatym nie moge zabardzo z pracy sie urwac. bo ludzie na uropach sa. smigne jutro po 7 przed praca

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Ciri napewno ok wszysko jest. o ktorej masz wizyte?
    Wlasnie nie mam godziny bo tam sie jedzie i stoi w kolejce, ciezarne sa przyjmowane bez zapisu wiec cos czuje ze 3 godziny stania mnie czeka bo lekarz prztyjmuje od 15...

‹‹ 208 209 210 211 212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ