X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo tak na kwasne mam mega smaka, kapuste kiszona to prosto z worka bym jadla.... Lubie ja ale bez przesady, najwazniejsze ze mam wiekszy apetyt od soboty :D to mnie najbardziej cieszy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kumpela skolei miala smaka na mailiny. mogla je jesc caly czas. na sniadanie na obiad i na kolacje i pomiedzy posilkami jeszcze najlepiej. :P

U mnie temp minimalnie w dol. ale nadal wysoko. staram sie myslec racjonalnie i nie nakrecac sie(bo testy i tak pewnie negatywne beda) choc to nie takie proste :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badasz progesteron? bo dzis ostatni gwizdek ;D

I co? Cora przy takich malinach?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri mowisz o mnie o tym progesteronie?
    Kumpela corke urodzila

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak o Tobie :P

Kurde jak dobrze pojdzie to w czwartek tez sie dowiem czy bedzie corka czy syn :P

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile dni po owu to sie badalo 7-8?

No czekamy na info koniecznie. mojemu bratu sie druga corka w lutym urodzi :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde dzis mam 8 dzien po owu a nie dam rady dzis pojsc. czy jest sens isc jutro?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak 7-8dpo

Noo u mnie to jestem ja potem siostra i na koncu brat (nieplanowany-wpadeczka :D)
    Ja caly czas mysle ze corka i jak bedze syna dziwnie tak jakos bedzie sie przyzwyczaic do tej mysli, zreszta dla syna nie mamy imienia wybranego bo nic nam sie nie podoba :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na corke jakie imie?
    Ciri cos sie stanie jak pojde jutro? bo dzis juz nie dam rady

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 09:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    kurde dzis mam 8 dzien po owu a nie dam rady dzis pojsc. czy jest sens isc jutro?
    Mimo wszystko mysle ze jest sens bo tak naprawde nie wiesz kiedy owulacja byla a bedziesz wiedziec czy choc jest blisko odpwiedniej wartosci :D a miejmy nadzieje ze jest ponad :D

Wynik po prostu moze byc troszke nizszy... Ale w sumie nie wiem... no ja bym chyba poszla...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 09:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki to pojde. :) a wynik progesteronu może w jakiś sposob pokazac czy sie udalo? bo na testy tak za wczesnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie raczej czy sie udalo nie, predzej czy jest odpowiednia do zachodzenia w ciaze i czy owulacja sie na pewno odbyla i tyle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki no to z testem trzeba poczakac. boje sie mylec co ten moj wykres pokazuje... :P jak sie udalo oby progesteron nie byl za niski...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob progesteron i bedziemy gdybac :P Na razie to wiesz nic nie mozna powiedziec, tu na forum jest wiele dziewczyn ktorym wykres pokazuje owulacje ktorej tak naprawde nie ma... i te ktore maja owulacje i maja dobry progesteron a wykres lezy... wiec wiesz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem. no lekarz nie widzial owu wiec staram sie byc realistka. choc ten wykres bardziej mi sie podoba jak poprzedni. skok tem byl blizej @ a teraz szybciej. nic pozostaje poczekac pare dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a ja jutro pierwsze widzenie z krasnalem we czwartek drugie... Jej byle by bylo ok i sobie w brzuchu skakalo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri napewno ok wszysko jest. o ktorej masz wizyte?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie dzisiaj w szpitalu. Nie wiem ale chyba nie trzeba byc na czczo

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam skierowanie od lekarza zostawilam je w domu pozatym nie moge zabardzo z pracy sie urwac. bo ludzie na uropach sa. smigne jutro po 7 przed praca

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Ciri napewno ok wszysko jest. o ktorej masz wizyte?
    Wlasnie nie mam godziny bo tam sie jedzie i stoi w kolejce, ciezarne sa przyjmowane bez zapisu wiec cos czuje ze 3 godziny stania mnie czeka bo lekarz prztyjmuje od 15...

‹‹ 208 209 210 211 212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ