X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam kciuki za pozytywne testy :) Najgorzej tylko do nich dotrwać :)

Ja muszę sobie kawkę strzelić, bo po zmierzeniu ciśnienia wyszło mi 104 na 60, niskie. Nawet w szpitalu pielęgniarka, jak mi mierzyła to kazała mi kawę pić. fakt, że piję lurę z jednej łyżeczki, a w szpitalu mi taką siekierę dawali, że od razu przytomniałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida to prawda najgorzej czekać...no ale innego wyjścia nie ma....;) trzeba być cierpliwym.
    Jak się czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja dzien, odkad miala z tym ze mdlaniami problem, zaczynam od kawki z ekspresu i mleczkiem cukrem i jest zdecydowanie lepiej.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak nerka?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Dziewczyny trzymam kciuki za pozytywne testy :) Najgorzej tylko do nich dotrwać :)

Ja muszę sobie kawkę strzelić, bo po zmierzeniu ciśnienia wyszło mi 104 na 60, niskie. Nawet w szpitalu pielęgniarka, jak mi mierzyła to kazała mi kawę pić. fakt, że piję lurę z jednej łyżeczki, a w szpitalu mi taką siekierę dawali, że od razu przytomniałam :)

To i tak nie masz tak strasznie niskiego ja jak straciłam przytomność to miałam 74/45 a potem 80/60 to dopiero jest masakra.czuje się tragicznie przy takim ciśnieniu

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W miare, nie boli juz tak bardzo... Noo ale widze ze jestem za malo nawodniona bo malo sikam... ;/ Ale nadrabiam zaleglosci...

Ale badzcie dumne, zjadlam wczoraj dwie gruszki (co prawde troche zwrocilam) potem jajecznice, i strasznie mi sie kapusty kiszonej chcialo , noo ale poniewaz kapusniak nie dawno byl to zrobilam ogorkowa (nie lubie ogorkow kiszonych takich samych, jedynie wlasnie w zupie, w salatce, czy czasem na kanapke) a wczoraj mialam takie parcie na kiszoniaki ze scierajac do zupy wpierdzielilam tyle ze hoho potem mnie brzuch bolal ale NIC NIE ZWROCILAM :D Zjadlam zupe i zjadlam cala tabliczke czekolady z orzechami... na deser :P O Wczoraj juz lepiej sie czulam... Ale kapuste to bym sobie kupila i jadla taka sama prosto z woreczka, wiaderka czy czego tam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 13:19

littleladybird lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana sobie ukis będziesz miała pewność ze jest kiszona a nie kwaszona;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo na pewno ale problem jest z tym ze ja chce teraz juz natychmiast!!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ahh te zachcianki ciazowe ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos tam temperatura probuje odbić

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa no poszla Twoja temp do góry ;))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana robi wrażenie ;) a może jednak ovu byla ?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kochana robi wrażenie ;) a może jednak ovu byla ?
    Jak zajdę to potwietdzę;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam nadzieje. Bo pieknie sie z testem ovu pokryla p0owiem Ci ze jak ja mialam wiecej niz jeden dzien pozytywny to zaszlam. Taaaaaaka owulacja byla ;D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa to czekamy na zdarzenia :)

U mnie tez nadal temp rośnie w stosunku do dnia poprzedniego

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi u Ciebie tez ladnie, ja zawsze mam takie powolne wzrosty po owulacji, zobacz sobie na moich wykresikach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj bylam na zakupach i kupilam taka ilosc slodyczy.... masakra.... codziennie tabliczka czekolady pochlonieta.. (dobrze ze G oddal ostatnio krew :P) Mowie wam slodkie i kwasne, i tylko na tym bym mogla zyc.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejglądnełam już wykresy Twój Ciri, Picji Wiewióry (zaciążonych) tak dla porównania własnie jaki jest ten skok temp u was. No ja nie mam porównania u siebie bo to moja pierwsza ovulacja na wykresie.

Ciri w takim razie masz ciążowe smaki. Tylko mam nadzieje ze jescze nie doszłąś do tego zebys jadła kiszoną kapustę przegryzając czekoladą.
    A propos tych czekolad z oddawania krwii to ja uwielbiam tą bakaliową :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przegryzajac nie ale po zupie ogorkowej w ciagu minuty wciagnelam pol tabliczki mlecznej :D
    A ja za kazdym razem innej firmy dostaje czekolady jak tam jestem i trafiaja sie naprawde rozne :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko to jesteś klasycznym przypadkiem kobiety w ciązy. U mnie zawsze sa takie same :))

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ