X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam kciuki za pozytywne testy :) Najgorzej tylko do nich dotrwać :)

Ja muszę sobie kawkę strzelić, bo po zmierzeniu ciśnienia wyszło mi 104 na 60, niskie. Nawet w szpitalu pielęgniarka, jak mi mierzyła to kazała mi kawę pić. fakt, że piję lurę z jednej łyżeczki, a w szpitalu mi taką siekierę dawali, że od razu przytomniałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida to prawda najgorzej czekać...no ale innego wyjścia nie ma....;) trzeba być cierpliwym.
    Jak się czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja dzien, odkad miala z tym ze mdlaniami problem, zaczynam od kawki z ekspresu i mleczkiem cukrem i jest zdecydowanie lepiej.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak nerka?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Dziewczyny trzymam kciuki za pozytywne testy :) Najgorzej tylko do nich dotrwać :)

Ja muszę sobie kawkę strzelić, bo po zmierzeniu ciśnienia wyszło mi 104 na 60, niskie. Nawet w szpitalu pielęgniarka, jak mi mierzyła to kazała mi kawę pić. fakt, że piję lurę z jednej łyżeczki, a w szpitalu mi taką siekierę dawali, że od razu przytomniałam :)

To i tak nie masz tak strasznie niskiego ja jak straciłam przytomność to miałam 74/45 a potem 80/60 to dopiero jest masakra.czuje się tragicznie przy takim ciśnieniu

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W miare, nie boli juz tak bardzo... Noo ale widze ze jestem za malo nawodniona bo malo sikam... ;/ Ale nadrabiam zaleglosci...

Ale badzcie dumne, zjadlam wczoraj dwie gruszki (co prawde troche zwrocilam) potem jajecznice, i strasznie mi sie kapusty kiszonej chcialo , noo ale poniewaz kapusniak nie dawno byl to zrobilam ogorkowa (nie lubie ogorkow kiszonych takich samych, jedynie wlasnie w zupie, w salatce, czy czasem na kanapke) a wczoraj mialam takie parcie na kiszoniaki ze scierajac do zupy wpierdzielilam tyle ze hoho potem mnie brzuch bolal ale NIC NIE ZWROCILAM :D Zjadlam zupe i zjadlam cala tabliczke czekolady z orzechami... na deser :P O Wczoraj juz lepiej sie czulam... Ale kapuste to bym sobie kupila i jadla taka sama prosto z woreczka, wiaderka czy czego tam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 13:19

littleladybird lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana sobie ukis będziesz miała pewność ze jest kiszona a nie kwaszona;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo na pewno ale problem jest z tym ze ja chce teraz juz natychmiast!!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ahh te zachcianki ciazowe ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos tam temperatura probuje odbić

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa no poszla Twoja temp do góry ;))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana robi wrażenie ;) a może jednak ovu byla ?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kochana robi wrażenie ;) a może jednak ovu byla ?
    Jak zajdę to potwietdzę;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam nadzieje. Bo pieknie sie z testem ovu pokryla p0owiem Ci ze jak ja mialam wiecej niz jeden dzien pozytywny to zaszlam. Taaaaaaka owulacja byla ;D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa to czekamy na zdarzenia :)

U mnie tez nadal temp rośnie w stosunku do dnia poprzedniego

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi u Ciebie tez ladnie, ja zawsze mam takie powolne wzrosty po owulacji, zobacz sobie na moich wykresikach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj bylam na zakupach i kupilam taka ilosc slodyczy.... masakra.... codziennie tabliczka czekolady pochlonieta.. (dobrze ze G oddal ostatnio krew :P) Mowie wam slodkie i kwasne, i tylko na tym bym mogla zyc.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejglądnełam już wykresy Twój Ciri, Picji Wiewióry (zaciążonych) tak dla porównania własnie jaki jest ten skok temp u was. No ja nie mam porównania u siebie bo to moja pierwsza ovulacja na wykresie.

Ciri w takim razie masz ciążowe smaki. Tylko mam nadzieje ze jescze nie doszłąś do tego zebys jadła kiszoną kapustę przegryzając czekoladą.
    A propos tych czekolad z oddawania krwii to ja uwielbiam tą bakaliową :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przegryzajac nie ale po zupie ogorkowej w ciagu minuty wciagnelam pol tabliczki mlecznej :D
    A ja za kazdym razem innej firmy dostaje czekolady jak tam jestem i trafiaja sie naprawde rozne :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko to jesteś klasycznym przypadkiem kobiety w ciązy. U mnie zawsze sa takie same :))

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ