Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale te zioła sobie kup w poniedziałek. I zbadaj progesteron 7 dpo. To 23 zl kosztuje. A przynajmniej będziesz mię pewność ze jest ok. A jak będzie niski to zdążysz lutke wysępić
-
nick nieaktualny
-
Hej
Madziulla, sama wiesz, że lekarz czasem widzi coś, czego nie ma, albo nie widzi, a jednak coś tam jest. Więc bez stresu czekamy kolejne 7 dni
Niedzielny poranek mija leniwie i w samotności, goście i mąż jeszcze śpią, więc korzystam z okazji i wpadłam na chwilę na forum
A jutro powrót do pracy bleeeeeeeeeeee
Bardzo lubię swoją pracę, ale nie lubię ludzi, z którymi pracujęMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Ale te zioła sobie kup w poniedziałek. I zbadaj progesteron 7 dpo. To 23 zl kosztuje. A przynajmniej będziesz mię pewność ze jest ok. A jak będzie niski to zdążysz lutke wysępić
Zioła już kupiłam ale jeszcze ich nie stosowałam jakoś sie bałam.
W środe pójde na progesteron )
Ananasa jadłam na śnaidanko
-
Madziulla wrote:A czym się zajmujesz jeśli mogę spytać?
Jestem sekretarzem szkoły. W moich obowiązkach jest prawie wszystko, oprócz typowej księgowości i zusów. Sprawy uczniów, pracowników, zarządzanie budynkiem, archiwizacja dokumentów itp. Ostatnio nawet "awansowałam" na zakładowego informatyka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja bede testować dopiero 6. Nie kupie testu wcześnie. Takie mam postanowienie poprawy.
Dziwią tez owu dalej jakby pozytywny. Albo jednak owu nie bylo. Albo miała taaaaski skok lh ze mnie trzyma dalej;)wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:u mnie w sobote wypada 10 dzień cyklu, no ale tu na ovu modne jest wspólne testowanie Picja robiła w 9 dniu po ovu w dodatku popołudniu i wyszedł jej pozytywny. Zobaczymy właśnie co temp pokaze
Madziulla, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
Co z tymi cyckami? Mnie napierdzielają już szósty dzień. Dotknąć nie mogę, mąż zrozpaczony, bo lubi macać a tu klops Ewi, Madziulla, Wam się nie dziwię, bo Wy już po owu. A ja dopiero przed ewentualna owulacją i nigdy mnie tak nie bolały...
Baronowa, a u Ciebie owu była, bo widze, że te tempki jakies takie niezdecydowane
Ann_je, klin klinem -
ann_je wrote:Dziewczyny
Kac morderca... poratujcie
U mnie nie wiem, jak zajdę w ciążę to vi powiem ze byla;)littleladybird lubi tę wiadomość