Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
werni wrote:Hm slodycze prawie wcale nie jem, to nie bedzie problemu, cukier daje tylko jedna lyzecke do herbaty. Cukier mnie nie ciagnie. Tylko wtedy jak mi organizm sie buntuje i domaga sie cukru to wtedy cos tam slodkiego zjem.
-
ciri22 wrote:NIE ROB MI TEGO! Ja tu przezywam chyba bardziej niz Ty ;p
-
nick nieaktualny
-
widziałyście jak mnie w ciula moja owulka robi? Franca jedna rozmyśliła się i nie w czwartek tylko w sobotę u mnie była
ale jest pozytyw tej zmiany
Detektor mi mówi, że czas współżycia bdb i w końcu czerwona gruba a nie przerywana krecha na wykresie
Baronowa Tyś to czarownica jest chyba i tak mi przepowiedziałaściri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Baronowa ja też chcę już Twoja bete i jak Werni być juz po tabsach...ale mam min mies-max 3 mies na to żeby może z dietą podziałac. Posladzilam dziś rano herbatę nie 2 łyżeczki a 1.5 sukces. co kilka dni będę zmniejszać bo ja niestety dużo cukru spożywam. No i z dnia na dzień by się nie dało zobaczymy jak sobie poradzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:Dziewczyny czy wy się orientuje jak mogę zakończyć mój wykres tutaj na ovu ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam jeszcze ze dwie facelle włąsnei paskowe w domu w moim zapsasie a no prompcja była chyba po 4,99 za szt.
A w sumie wymknę sie za chwile z biura do rossmana mam nie daleko kupie i zatestuje jescze razWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 09:50