Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wywaliłam cukier w każdej postaci i tydzień później miałam owu, słaba ale była. Jednak węglowodanów do zera nie można wywalić, z czegoś organizm musi czerpać energię, więc wróciłam do owoców. I teraz cisza, owu nie ma, a cykle świrują. Może też dlatego, że w czasie urlopu ciężko było mi trzymać się diety, bo musiałabym ostro głodować. A to jest gorsze od zjedzenia białego pieczywa. A z drugiej strony tak sobie ostatnio pomyślałam, że może tą restrykcyjną dietą nagrzebałam sobie z hormonami tarczycy i dlatego ft3 tak spadło. Chociaż dziś lekarka powiedziała, że wyniki są w porządku, więc sama nie wiem.
ciri22 wrote:Wiecie gdyby nie to ze wiem ze to za wczesnie czasem mam wrazenie ze ten szkrab cos tam zachacza/smyra powolutku... Takiego uczucia jeszcze nigdy w brzuchu nie mialam a zdarza to sie zawsze wieczorem i max raz dwa razy w ciagu dnia... Od kilku dni cyklicznie... W sumie juz pewnie tydzien bedzie.. Ale tez wiem ze to nie możliwe... Eh...
A może jednak Mała Cię łaskocze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 19:51
-
nick nieaktualnyLittle a moze w kolejnym cyklu przemecz sie i zrob test jedzeniowy? co? Moze warto? albo jeszcze w tym. a u endo jak bylo?
noo nie wiem... na laskotanie to raczej wszystko za wczesnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 19:58
-
Lekarka u której byłam jest endo-ginem i stwierdziła, że wyniki tarczycy bardzo ładne, ale jakoś do końca jej nie wierzę
mam wrażenie, że chciała mnie uspokoić, bo skoro hormony są w normie to jest ok. A z drugiej strony nie chcę sobie wmawiać, że jest źle. Czuję się normalnie, objawów niedoczynności nie mam
Nadal nie jem "złych węglowodanów", ale owoców nie będę sobie odmawiać -
nick nieaktualnyNoo wiadomo owoce mimo wszystko wazna rzecz
noo to ja nie wiem, totalnie na hormonach sie nie znam... eh...
Mam problem chce tyle ksiazek przeczytac ale zeby je przeczytac musze je kupic bo w bibliotece ich nie ma albo bardzo dlugi czas oczekiwania jest, popsulam e-booka ale jestem w tym stanie ze juz nie che mi sie nic dla siebie kupowac bo juz bym wolala cos dla dziecka i mam problem pieniezno-ksiazkowy tym sposobem ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj w ogole powiedzcie mi co to kurwa jest "cegielka na rzecz szpitala 1500zl" ?! bo jak to zobaczylam padlam...
Ostatnio cos mnnie tknelo zeby zobaczyc czy pod domem jest porodowka i okazuje sie ze nie ma wiec jak juz siedzialam i gapilam sie na te szpitale kliknelam sobie na fundacje rodzic po ludzku a tam w jednym ze szpitali wlasnie taka "cegielka" co to ma w ogole znaczyc? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka trzymam kciuki za Wasze bety
, mysle tez nad dietka, zmienic cos. Ciekawa jestem jak z cukrem. Dowiem sie dopiero w pazdzierniku.
-
ciri22 wrote:Hej
ja chcę już jutro i Twoje wyniki
-
werni wrote:Hejka trzymam kciuki za Wasze bety
, mysle tez nad dietka, zmienic cos. Ciekawa jestem jak z cukrem. Dowiem sie dopiero w pazdzierniku.
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Odstaw na dwa trzy tygodnie bialy cukier i słodycze. I seks co drugi dzien. Jesteś po tabsach i hormony mogą szaleć, wiec nie wiadomo kiedy owu cie zaskoczyc
Hm slodycze prawie wcale nie jem, to nie bedzie problemu, cukier daje tylko jedna lyzecke do herbaty. Cukier mnie nie ciagnie. Tylko wtedy jak mi organizm sie buntuje i domaga sie cukru to wtedy cos tam slodkiego zjem.