X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa, ja pewnie tak jak Ewi powiedziałabym mężowi od razu z zaznaczeniem, że jeszcze wszystko się może zdarzyć.
    Myślę, że 1-2 dni po terminie @ (której oczywiście nie będzie :D ) to dobry moment ;)

Jak już zaciążę, to reszcie otoczenia nie powiemy wcale :P No może rodzicom i Wam :D ale pozostali się dowiedzą dopiero jak będzie widać :)

ewi0808 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojemu pewnie powiem po pierwszej becie.
    I tak jak Little to wy pewnie najszybciej sie dowiecie potem moi rodzice i tesciowa. a wszystcy pozostali pewnie jak juz w miare bezpiecznie bedzie czyli pewnie w okolicy 12 tyg.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiedzialam swojemu po sikancu to mnie zlal ;p

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na badania chodzi, żonę wozi ale się nie wkręca

Uwaga uwaga beta 15:D. Takze laski kciuki bo na dwoje babka wróżyła

Madziulla, ewi0808, wiewiórka17, werni lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to za dwa dni znow ;) ale mysle ze bedzie dobrze ;)

To powiedz po drygiej jak bedzie ladny przyrost ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 13:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:

Baronowa naprawde wielke gratki. szok przeżyłam jak zobaczylam test. pozytywny szok oczywiscie :P
    trzymam kciuki zeby ladny przyrost byl.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:01

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:

A więc mocno trzymam za przyrost :D

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:

Baronowa trzymam mocno kciuki za przyrost :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Wiewiorka co u Ciebie? jak sie czujecie Ty i maluszek?

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc a u mnie nic ciekawego, siedze w domu na L4 i się nudzę. a ja czuje sie nie za najlepiej mam niskie cisnienie,i mnie słabi , ciagle latam do wc,boli mnie żołądek bo uciska mi na jelita i kiszke stolcowa. moj maluszek ma się dobrze, tydzień temu miał 2,5 cm. Kolejna wizyte mam za 3 tyg. i dowiem się jaka płeć... czuje ze chlopczyk :). Dla mnie plec w tym momencie nie jest wazna zeby tylko zdrowe było :). Mam nadzieje ze z tygodnia na tydzień bede sie coraz lepiej czuc. :) madziula a co u Ciebie nowego ?

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem z czego oni te facelle robią, ale na popołudniowym to nie jest żaden cień cienia, tylko malowana krecha :)

ciri22, wiewiórka17 lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic tylko się cieszyć ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie chcę absolutnie zabrzmieć, ze się wymądrzam czy coś - bo wiem, że dwie kreski to jeszcze nie szczęśliwy poród
    Ale zaraz po okresie odstawiłam absolutnie gluten i biały cukier i łykałam niepokalanka ze swansowona i po 9 miesiącach nagle coś ruszyło w dobrą stronę

Zanim zaszłam 6 lat temu też byłam na diecie - absolutne zero białego cukru i glutenu też praktycznie minimalne ilości - wtedy zaszłam złotym strzałem.

Nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie, ale może akurat

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze ma... Ale tego pewnie sie nie dowiemy....

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze rzeczywiscie cos jest na rzeczy... Tylko pytanie w czym to pomoglo? W zafniezszeniu czy owulacji?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem. ale u mnie 2 razy się sprawdziło. Może akurat komuś taka wiedza też się przyda. Jak można testować różne leki, wspomagacze, pozycje, schematy seksu to myślę, że dietę też można :)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie gdyby nie to ze wiem ze to za wczesnie czasem mam wrazenie ze ten szkrab cos tam zachacza/smyra powolutku... Takiego uczucia jeszcze nigdy w brzuchu nie mialam a zdarza to sie zawsze wieczorem i max raz dwa razy w ciagu dnia... Od kilku dni cyklicznie... W sumie juz pewnie tydzien bedzie.. Ale tez wiem ze to nie możliwe... Eh...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    nie wiem. ale u mnie 2 razy się sprawdziło. Może akurat komuś taka wiedza też się przyda. Jak można testować różne leki, wspomagacze, pozycje, schematy seksu to myślę, że dietę też można :)
    Noo na pewno. Moze masz jakas "chorobe"nieprzysfajanie czy cos innego niezdiagnozowanego. ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewiórka u mnie nic dobrego we wtorek wyladawalam w szpitalu z okropnymi bólami podbrzusza byłam pewna że pekla torbiel. Ale okazało się ze nie zniknęła. Był to skręt torbieli. Nic miłego. Dziś dostałam @. I zaczynam 3 mies "kuracje" antykoncepcyjna ma ta torbiel i mam nadzieje ze się wchłonie i te 3 miechy szybko mi zleca.. wiewiórka na pewno nie długo poczujesz się lepiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm może faktycznie trzeba zmienić swoje przyzwyczajenia żywieniowe. Nie zaszkodzi spróbować

‹‹ 240 241 242 243 244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ