Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa, ja pewnie tak jak Ewi powiedziałabym mężowi od razu z zaznaczeniem, że jeszcze wszystko się może zdarzyć.
Myślę, że 1-2 dni po terminie @ (której oczywiście nie będzie) to dobry moment
Jak już zaciążę, to reszcie otoczenia nie powiemy wcaleNo może rodzicom i Wam
ale pozostali się dowiedzą dopiero jak będzie widać
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na badania chodzi, żonę wozi ale się nie wkręca
Uwaga uwaga beta 15:D. Takze laski kciuki bo na dwoje babka wróżyłaMadziulla, ewi0808, wiewiórka17, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Na badania chodzi, żonę wozi ale się nie wkręca
Uwaga uwaga beta 15:D. Takze laski kciuki bo na dwoje babka wróżyła
Baronowa naprawde wielke gratki. szok przeżyłam jak zobaczylam test. pozytywny szok oczywiscie
trzymam kciuki zeby ladny przyrost byl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:01
-
nick nieaktualny
-
czesc a u mnie nic ciekawego, siedze w domu na L4 i się nudzę. a ja czuje sie nie za najlepiej mam niskie cisnienie,i mnie słabi , ciagle latam do wc,boli mnie żołądek bo uciska mi na jelita i kiszke stolcowa. moj maluszek ma się dobrze, tydzień temu miał 2,5 cm. Kolejna wizyte mam za 3 tyg. i dowiem się jaka płeć... czuje ze chlopczyk
. Dla mnie plec w tym momencie nie jest wazna zeby tylko zdrowe było
. Mam nadzieje ze z tygodnia na tydzień bede sie coraz lepiej czuc.
madziula a co u Ciebie nowego ?
-
ja nie wiem z czego oni te facelle robią, ale na popołudniowym to nie jest żaden cień cienia, tylko malowana krecha
ciri22, wiewiórka17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie chcę absolutnie zabrzmieć, ze się wymądrzam czy coś - bo wiem, że dwie kreski to jeszcze nie szczęśliwy poród
Ale zaraz po okresie odstawiłam absolutnie gluten i biały cukier i łykałam niepokalanka ze swansowona i po 9 miesiącach nagle coś ruszyło w dobrą stronę
Zanim zaszłam 6 lat temu też byłam na diecie - absolutne zero białego cukru i glutenu też praktycznie minimalne ilości - wtedy zaszłam złotym strzałem.
Nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie, ale może akurat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie wiem. ale u mnie 2 razy się sprawdziło. Może akurat komuś taka wiedza też się przyda. Jak można testować różne leki, wspomagacze, pozycje, schematy seksu to myślę, że dietę też można
-
nick nieaktualnyWiecie gdyby nie to ze wiem ze to za wczesnie czasem mam wrazenie ze ten szkrab cos tam zachacza/smyra powolutku... Takiego uczucia jeszcze nigdy w brzuchu nie mialam a zdarza to sie zawsze wieczorem i max raz dwa razy w ciagu dnia... Od kilku dni cyklicznie... W sumie juz pewnie tydzien bedzie.. Ale tez wiem ze to nie możliwe... Eh...
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:nie wiem. ale u mnie 2 razy się sprawdziło. Może akurat komuś taka wiedza też się przyda. Jak można testować różne leki, wspomagacze, pozycje, schematy seksu to myślę, że dietę też można
-
nick nieaktualnyWiewiórka u mnie nic dobrego we wtorek wyladawalam w szpitalu z okropnymi bólami podbrzusza byłam pewna że pekla torbiel. Ale okazało się ze nie zniknęła. Był to skręt torbieli. Nic miłego. Dziś dostałam @. I zaczynam 3 mies "kuracje" antykoncepcyjna ma ta torbiel i mam nadzieje ze się wchłonie i te 3 miechy szybko mi zleca.. wiewiórka na pewno nie długo poczujesz się lepiej.
-
nick nieaktualny