Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rossmanowy. Dzisiaj ta tempka taka ładna stwierdziłam ze silne zobaczę jedna krechę i przestane sie ludzic;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:ewi lepiej już poczekaj bo będziesz sie nie potrzebnie stresować skoro 2 negatywy miałaś. nadal trzymam mocno kciuki. mi sie niestety nie udało ale wierze ze Tobie tak!!
-
nick nieaktualny
-
Baronowa!!!! Zmień lekarza, bo ten, u którego byłaś jest ślepy
wiedziałam
super!
trzymam kciuki za betę
A ja właśnie wróciłam od lekarza. Wyniki tarczycy bardzo ładne (ponoć na zdrowe dziecko), wyniki męża bardzo dobre, na resztę pani doktor tylko rzuciła okiem. W środku wszystko bardzo ładnie wygląda, chociaż na jajnikach widziałam pęcherzyki, ale pani doktor nie powiedziała, że to PCOS, tylko że trzeba to sprawdzić. Stwierdziła, że u mnie to pewnie będzie kwestia uregulowania hormonów i na pewno się szybko uda.
Dostałam skierowanie do szpitala na badania: cały pakiet hormonalny + badanie nasienia męża i test penetracji.
Teraz tylko muszę poczekać do 1. dnia kolejnej miesiączki i ustalimy termin, kiedy mam zjawić się w szpitalu.
Znowu czekanie, oby tylko cykl był krótki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 10:06
ewi0808, ann_je lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem wam ze bylam wczoraj na tych urodzinach u siostrzenicy G, i tak fajnie bylo, bez zbednych i namolnych pytan, jak sie czyjesz, jak wy dacie rade z kasa i miliona innych, przyszla babcia spojrzala na zdjecia usg powiedziala ze fajnie widac i tyle. W sumie dobrze bo ani zadnych nie milych nie bylo tekstow ani jakis przeslodkich tekscikow... Bylo NORMALNIE
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny