X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to trzymam kciuki :) I co sikalas na ten rossmanowski? Szczesliwy? :D
    Ale mi sie morda Cieszy :P Moze wlasnie dlatego nic nie wyszlo w poradni :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossmanowy. Dzisiaj ta tempka taka ładna stwierdziłam ze silne zobaczę jedna krechę i przestane sie ludzic;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej jak ja lubie jak lekarze sie myla w takich sytuacjach :) Byle by beta okolo 20 byla :) ALE SIE CIESZE :) Nie nooo tych pysiakow to coraz wiecej chyba bede wrzucac :):):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little trzymam kciuki za wizyte :)
    Baronowa szok!! trzymam kciuki za bete!!

Ja dostałam @ umieram z bólu. niech juz sobie pojdzie....

Milego dnia :P

• ann_je Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa!!!
    dance137.gif
    Ja wiedziałam.. ja to kurde wiedziałam!!

ciri22, Madziulla, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieczyny powiedzcie mi co robić iśc na bete, jesli tak to kiedy czy sobie odpuścic bo juz dwa testy negatywne?

Baronowa czekamy na wyniki ale byłby wow :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:27

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja prawa nerka sie zbuntowala:/ tak masakrycznie boli ze zejde zaraz... przelewanie woda mnie czeka, sikanie co 5 minut i wygrzewanie... wrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Dzieczyny powiedzcie mi co robić iśc na bete, jesli tak to kiedy czy sobie odpuścic bo juz dwa testy negatywne?

Baronowa czekamy na wyniki ale byłby wow :D
    poczekaj do terminu @... bez sensu dodatkowo przezywac... kiedy masz termin?

• ann_je Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Poczekaj do terminu @. Jak Cię nie zaleje to rób betę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi lepiej już poczekaj bo będziesz sie nie potrzebnie stresować skoro 2 negatywy miałaś. nadal trzymam mocno kciuki. mi sie niestety nie udało ale wierze ze Tobie tak!!

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    ewi lepiej już poczekaj bo będziesz sie nie potrzebnie stresować skoro 2 negatywy miałaś. nadal trzymam mocno kciuki. mi sie niestety nie udało ale wierze ze Tobie tak!!
    Tobie tez sie uda!!!

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Tobie tez sie uda!!!

Baronowa wiem ze w koncu sie doczekam ale teraz czeka mnie proba cierpliwosci przez trzy miesiace.
    Kiedy masz wyniki bety?

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa!!!! Zmień lekarza, bo ten, u którego byłaś jest ślepy :P wiedziałam :D super! <3 trzymam kciuki za betę :)

A ja właśnie wróciłam od lekarza. Wyniki tarczycy bardzo ładne (ponoć na zdrowe dziecko), wyniki męża bardzo dobre, na resztę pani doktor tylko rzuciła okiem. W środku wszystko bardzo ładnie wygląda, chociaż na jajnikach widziałam pęcherzyki, ale pani doktor nie powiedziała, że to PCOS, tylko że trzeba to sprawdzić. Stwierdziła, że u mnie to pewnie będzie kwestia uregulowania hormonów i na pewno się szybko uda.
    Dostałam skierowanie do szpitala na badania: cały pakiet hormonalny + badanie nasienia męża i test penetracji.
    Teraz tylko muszę poczekać do 1. dnia kolejnej miesiączki i ustalimy termin, kiedy mam zjawić się w szpitalu.
    Znowu czekanie, oby tylko cykl był krótki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 10:06

ewi0808, ann_je lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Little Fajnie :) JAkos wreszcie konkretnie i to sie liczy :D mam nadzieje ze wszystko szybko sie uda

littleladybird lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na to liczę ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze bylam wczoraj na tych urodzinach u siostrzenicy G, i tak fajnie bylo, bez zbednych i namolnych pytan, jak sie czyjesz, jak wy dacie rade z kasa i miliona innych, przyszla babcia spojrzala na zdjecia usg powiedziala ze fajnie widac i tyle. W sumie dobrze bo ani zadnych nie milych nie bylo tekstow ani jakis przeslodkich tekscikow... Bylo NORMALNIE :)

werni lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze ja nie wiem kiedy bede miec @ bo od stycznie brałam duphostan wiec były regularnie.

Little super

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi to spróbuj w czwartek bo to będzie 14 dpo i szkoda kasy na bete... siknij na patola i jak wyjdzie krecha to wtedy betka ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a beta ile kosztuje z 20 pln?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalezy... Niektore dziewczyny maja za nie cale 20 a inne za prawie 50... To zalezy od miasta j laboratorium. U mnie 35zl kosztuje

‹‹ 238 239 240 241 242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ