Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane. Pomozcie mi. Ktora mam temp. Wpisac. Po prostu wstalam wczesniej i zmierzylam temp. Lezalam caly czas i nawet na boki sie nie przelrecalam. A pozniej po kwadransie tak skoczylo.
Godz. 6.45 temp. 36,87
Godz. 7.00 temp. 36,93
Pewnie ta pierwsza wpisac ? -
nick nieaktualny
-
ann_je wrote:Little co to za wizytę masz jutro, przypomnij mi proszę. Nie mniej jednak trzymam kciuki
Będę chlorem przez to codzienne dokarmianie endometrium
Zwykła wizyta, ale u nowego gina. A raczej u endo-gina. Obejrzy (mam taką nadzieję) dokładnie moje wyniki i wykresy i zadecyduje, co robić dalej.
Strasznie się denerwuję
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
Hejka z rana
Lady trzymam kciuki. Ann super ze pojawila sie kreskaPaulette dobrze mowi Ciri 15-30min w ta czy w ta mozna. Ale zapisala bym ta pierwsza bo byla po przebudzeniu.
-
Opinie ma bardzo dobre, więc nastawiam się pozytywnie. (Tak jak ostatnio i okazało się, ze moja ginka sobie nie poradzi z takim przypadkiem jak ja
)
A do Wawy chętnie, ale niestety mam ok. 400kmDziecko to wydatek, a ja zbankrutuję zanim w ciążę zajdę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Opinie ma bardzo dobre, więc nastawiam się pozytywnie. (Tak jak ostatnio i okazało się, ze moja ginka sobie nie poradzi z takim przypadkiem jak ja
)
A do Wawy chętnie, ale niestety mam ok. 400kmDziecko to wydatek, a ja zbankrutuję zanim w ciążę zajdę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślisz ze styknie zgranie?
http://www.fotosik.pl/zdjecie/85a179c199f35957littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Dziekuje kochane
ale faktycznie trzeba wpisac nizsza. Nie wytrzymalam i zrobilam test. Oczywiscie jedna kreska, czyli w srode witam sie z okresem
Paulette lubi tę wiadomość