Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla przytulam. coś nam słabo idzie zachodzenie
Ewi, u ciebie dalej trzymam kciuki
zadupczyłam dzisiaj mierzenie, obudziłam się o 5, zmierzyłam i wyłączyłam budzik. także nie wiem jakby tempka wyglądała o 6
CIRI gdzie ty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 09:38
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:No coś słabo. W czwartek mam wizytę u gin i dostane tabletki antykoncepcyjne. Na 3 mies mam spokój...
potraktuj to jak leczenie, kolejny etap do celu. Nie myśl o tym jak o 3 cyklach. (wiem, że będzie Ci ciężko). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo jestem jestem. ;p po prostu ostatnio jakos tak mi czas ucieka bo rybki wczoraj potem odsypianie potem obiad i juz zaraz wieczor. Dzis mialy byc rybki ale samochod sie popsul. Zaraz sniadanie a potem na urodziny do siostrzenicy G. Pierwszy raz zobacze sie z jego rodzinka odkad jestem w ciazy. Ciekawa jestem jak bedzie...
-
A nie wczoraj? Bo w piąte jeszcze rozciagliwy miałaś. Pewnie jak dalej pojdzie w gore to tak ci wyznaczy of
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Mój na kawalerskim był w piątek, a ja na panieńskim, więc odpoczywaliśmy razem
Eh, a panna młoda w ciąży. Trochę mi się smutno zrobiło, ale ogólnie się cieszę, to są nasi bardzo dobrzy znajomino i nam też się w końcu uda
I już czuję stres związany z jutrzejszą wizytą. Matko z córką... co najmniej jakbym maturę miałanawet serducho mi lata jak szalone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 16:23
-
nick nieaktualny
-
ann_je wrote:Werni powodzenia
Jak Wam mija niedziela?
Ja się nudzę jak mopsmój był wczoraj na kawalerskim i "odpoczywa" do teraz. Przegladnelam juz wszystkie internety i czekam az się panicz obudzi
Nie dziekuje by nie zapeszyc