X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale podobno bol cyckow to nie progesteron a jakis inny hormon, teraz mi wypadlo... albo stosunek jakiegos do jakiegos... wiec na bol bym nie patrzyla i jak jednak @ przyjdzie (nie przyjdzie) to bym za w kolejnym cyklu zrobila progesteron :P

• ann_je Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobię na pewno...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    i tak nie wiem czy teraz nie odpuszcze staran przed zabiegiem.. heh.
    Ja nie wiem jak to jest ale wiem ze jak znajoma miala zabieg laparoskopowy czegos tam w macicy to jej dali anty zeby nie bylo owulacji, dopiero wtedy zabieg... ale to jak pojdziesz na konsultacje do innego lekarza to moze cos powie... ona mi mowila (zreszta tez po medycynie dziewczyna) ze jest to potrzebne wylaczenie jajnikow na kilka cykli tez przed zabiegiem zeby lepiej sie goilo bo na hormonach inaczej to wszystko funkcjonuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj mi mowil ze po zabiegu dostane leki anty za wygojenie wlasnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:27

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A badalas prolaktyne?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa pochwale sie :) poza myciem zebow nie wymiotuje juz.... hmmmm... ponad tydzien :D
    I mam apetyt wreszcie!
    A moj gin w poniedzialek patrzac ktory to juz tydzien mowi: "Wow, jaka my tu juz powazna ciaze mamy" :D

• ann_je Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    A badalas prolaktyne?
    8 lipca robiłam ostatnią krew:
    TSH 1,660 ulU/ml (0,270 - 4,200)

FT3 3,45 pg/ml (2,00 - 5,00)
    FT4 16,75 pmol/l (12,00 - 22,00)

PRL 14,3 ng/ml (10,6 / 4,8 - 23,3)

TESTOSTERON 1,15 nmol/l (1,20 / 0,22 - 2,90)

Edit:
    ciri22 wrote:
    Aaaaa pochwale sie :) poza myciem zebow nie wymiotuje juz.... hmmmm... ponad tydzien :D
    I mam apetyt wreszcie!
    A moj gin w poniedzialek patrzac ktory to juz tydzien mowi: "Wow, jaka my tu juz powazna ciaze mamy" :D

Super! dzieciak będzie teraz mieć pełno składników mineralnych, które będzie przyswajać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wkonu Ciri :) teraz musi byc juz lepsze samopoczucie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo juz co dwie godzinki czuje ssanie a co 3 jem a to brzoskwinka, a to bananek a to mala kanapka, starcza mi tyle ale CZUJE GLOD a to mega postep bo wczesniej jadlam dwa razy dziennie i to bardziej z przymusu niz z glodu... :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez czuje glod;). Ciekawe czy mnie dopadną wymioty

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to masz worek bez dna a nie zoladek :P

Ale tak serio jak jeszcze pracowalam i mdlosci nie mialam tez jadlam co 3 godziny potem dopadly mnie mdlosci ale wygralam z nimi ale juz apetyt nie wrocil i dopiero teraz :)

• ann_je Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszedł mi kibel do nowego mieszkanka!! :D jeeea :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to juz nie w dziure? eeeee to nie ma zabawy :P
    Ale to kupiliscie mieszkanko robicie i sie wprowadzacie czy jak? Bo ja to nie w temacie Twojego mieszkania wiec chwal sie :)

• ann_je Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a bo ja nie opowiadałam chyba jeszcze nic o moim mieszkanku :)

w listopadzie kupiliśmy mieszkanie 66m2 i buduje się jeszcze :) odbiór kluczyków koniec września/początek października ale ja jestem upierdliwa i udało mi się wynegocjować z kierownikiem budowy, że wpuści mnie na mieszkanie wcześniej, żebym sobie mogła już wykańczać :) jednym z argumentów było hasło "kierowniku... musimy wejść wcześniej na mieszkanie... mi jest męża szkoda bo z teściową mieszka...." tak go to rozbawiło, że się zgodził :)
    teraz czekam jeszcze na fachowców bo robią jakieś poddasze i skończyć nie mogą. I na wannę czekam bo mi nie zacznie płytek układać zanim wanny nie będzie :)

tak więc koniec października/początek listopada szykujcie się na parapetówkę!!! :D

ahhh jak my będziemy tworzyć naszego Dziedzica rodu w naszym mieszkanku... ahhh każdy kąt trzeba będzie zaliczyć :D

werni, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to masz odpowiedz czemu dziedzic czeka :D

Aaaaa to fajnie, moi rodzice tez dogadali sie tak ze my zamieszkalismy jeszcze jak nie bylo osiedle oddane, tylko jeden blok nasz, bardzo niebezpieczne bo wszedzie wykopy i roboty ale tez bylismy w czarnej dupie wiec wiem co to znaczy.... Pamietam to :D

ale super ze wam sie udalo bo bedziecie mieli wiekszosc zrobione za nim inni sie wprowadza, choc z drugiej strony... nie zazdroszcze halasu :P

Ej ja sie bardzo pisze na parapetowke i zamawiam przejazdzke na motorku :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w poniedziałek na godz 18 mam wizyte kwalifikujaca do zabiegu. i wtedy lekarz oceni czy trzeba to usowac. a czekam jeszcze na wiadomosc jednej dziewczyny z forum bo tez jest z trojmiasta o nazwisko jednego lekarza specjalisty ale juz sie zapisalam zeby mi termin nie uciekal

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe jakie sa terminy na te zabiegi, ja na usuniecie gruczolu bartholina (5 dni w szpitalu bylam) to czekalam 2 tygodnie wiec szybko w miare szczegolnie ze to nie zagrazalo mi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak bedzie dlugi termin to zaplace....nie bede sie certolic z tym gownem...nie bede czekac az mi peknie lub skreci mnie drugi raz

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardziej chodzi mi o to czy jesli pojdziesz na zapis do zabiegu teraz czy zdarzysz jeszcze skonsultowac z jakims lekarzem bo do dobrych prywaciarzy niestety tez sa mega dlugie terminy ;/ szczegolnie jak nie jestes ich pacjentka

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem zapisana do dobrego gina on wykonuje zabiegi i na nfz w tej klinice i prywatnie

‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ