Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:i tak nie wiem czy teraz nie odpuszcze staran przed zabiegiem.. heh.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:A badalas prolaktyne?
TSH 1,660 ulU/ml (0,270 - 4,200)
FT3 3,45 pg/ml (2,00 - 5,00)
FT4 16,75 pmol/l (12,00 - 22,00)
PRL 14,3 ng/ml (10,6 / 4,8 - 23,3)
TESTOSTERON 1,15 nmol/l (1,20 / 0,22 - 2,90)
Edit:ciri22 wrote:Aaaaa pochwale siepoza myciem zebow nie wymiotuje juz.... hmmmm... ponad tydzien
I mam apetyt wreszcie!
A moj gin w poniedzialek patrzac ktory to juz tydzien mowi: "Wow, jaka my tu juz powazna ciaze mamy"
Super! dzieciak będzie teraz mieć pełno składników mineralnych, które będzie przyswajaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a bo ja nie opowiadałam chyba jeszcze nic o moim mieszkanku
w listopadzie kupiliśmy mieszkanie 66m2 i buduje się jeszczeodbiór kluczyków koniec września/początek października ale ja jestem upierdliwa i udało mi się wynegocjować z kierownikiem budowy, że wpuści mnie na mieszkanie wcześniej, żebym sobie mogła już wykańczać
jednym z argumentów było hasło "kierowniku... musimy wejść wcześniej na mieszkanie... mi jest męża szkoda bo z teściową mieszka...." tak go to rozbawiło, że się zgodził
teraz czekam jeszcze na fachowców bo robią jakieś poddasze i skończyć nie mogą. I na wannę czekam bo mi nie zacznie płytek układać zanim wanny nie będzie
tak więc koniec października/początek listopada szykujcie się na parapetówkę!!!
ahhh jak my będziemy tworzyć naszego Dziedzica rodu w naszym mieszkanku... ahhh każdy kąt trzeba będzie zaliczyć
werni, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo to masz odpowiedz czemu dziedzic czeka
Aaaaa to fajnie, moi rodzice tez dogadali sie tak ze my zamieszkalismy jeszcze jak nie bylo osiedle oddane, tylko jeden blok nasz, bardzo niebezpieczne bo wszedzie wykopy i roboty ale tez bylismy w czarnej dupie wiec wiem co to znaczy.... Pamietam to
ale super ze wam sie udalo bo bedziecie mieli wiekszosc zrobione za nim inni sie wprowadza, choc z drugiej strony... nie zazdroszcze halasu
Ej ja sie bardzo pisze na parapetowke i zamawiam przejazdzke na motorku -
nick nieaktualnyw poniedziałek na godz 18 mam wizyte kwalifikujaca do zabiegu. i wtedy lekarz oceni czy trzeba to usowac. a czekam jeszcze na wiadomosc jednej dziewczyny z forum bo tez jest z trojmiasta o nazwisko jednego lekarza specjalisty ale juz sie zapisalam zeby mi termin nie uciekal
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny