Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ann dobry tekst z tesciowka
super ze bedziecie miec swoje mieszkanko
ile bedzie pokoi ?
Ciri zlapalas powera hehehe wyslalam Ci fluidy :p
Madzia wlasnie jak z Twoimi staraniami ? Hm -
nick nieaktualnynie do innego on najpierw ocenia czy to sie nadaje do wycięcia i zapisuje wtedy ewentualnie. Babka w rejestracji mówiła ze lekaz nie kazda usuwa. i jak czytam opinie to sie potwierdza ze nie kladzie każdej pacjentki na stół. ale wydaje mi sie ze u mnie to sie tak skończy jak mu powiem o moich dolegliwościach i potwierdzi ze to torbiel endometrialna
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie takie piekne slonce od rana ze az chce sie zyc, jem juz 3 sniadanie
male co prawda ale jem, chyba sie dzis zbiore i podjade sobie do biedronki na rowerze, nie daleko to bo max 2km ale tak tesnie za rowerkiem, moze kupie jakies owocki bo tylko grejpfrut mi zostal
Trzeba cos na jutro na obiad wymyslic... hmmm mam ochote caly czas na cos z miesem czerwonym... ale juz kilka dni jem wiec chyba trzeba by cos warzywnego ale nie wiem jeszcze co
I mam mega ochote na basem ale poszlabym ze swoim G a on ostatnio wraca tak poznooo.... moze w weekend sie uda... eh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia moze i lepiej zeby wycieli i zeby byl spokoj, choc jesli chodzi o endometrioze to jeszcze mozesz napisac do Moriska ona ostatnio na podmuchu wiosny (moim drugim watku) doradzala dziewczynie odnosnie endometriozy, jak nie ona ci pomoze to da link do dziewczyn i watku gdzie tam omawiaja takie metody, a dzis sie chwalila ze kolejne kilka dziewczyn z endomenda (czyli juz gorzej niz tylko torbiel) zaszly.... A sama jest mega chodowca torbieli... Ona mi duzo doradzala przez jakies 2 cykle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo niestety... I to nie tylko zdrowotnie duzo przeszla...
Bozesz moj G kupil wczeraj mega zajebiaszczy chlebek w biedrze, ciemny z ziarnami slonecznika... Boze jaki dobry.... mrrrrrr.....
A w ogole to czasem mi rece opadaja, a raczej mdleja, ten czlowiek jest 30cm ode mnie wyzszy i czesto o tym zapomina i cholera wszystkie przydatne rzeczy kladzie tak wysoko ze trzeba lapy do gory podnosic wspinac sie na palce i sie modlic ze dosiegne... a najlepiej jeszcze wejsc na krzeslo... wrrrrr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo
ale wiecie taka chudzina
Ja mala okragla on duzy i chudy
na poczatku bylo smiesznie ale teraz juz sie przyzwyczailam i mi to nie przeszkadza
Ja nie nosze butow na obcasach bo mam problemy ze stopami (rodzinnie) wiec jak zaloze na slub czy inna uroczystosc to na max 2 godziny i jak pierwszy raz zalozylam stwierdzil ze jestem za duza (taaaaa jasne a jego wszystkie byle dziewczyny sa o wiele wieksze ode mnie)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysle ze tak 15cm roznicy to tak optymalnie bo zalozysz obcas i nadal masz roznice
Och nie!!!! W smyku jest nawet do 70% taniej!!! Wrrrr na pewno cos znajde i bede chciala kupic... bez sesuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 11:17
-
werni wrote:Ann dobry tekst z tesciowka
super ze bedziecie miec swoje mieszkanko
ile bedzie pokoi ?
3 pokojetzn 2 sypialnie plus duży z kuchnią 28m2
mieszkanie śliczne jeżeli chodzi o rozkład. bardzo funkcjonalne. I balkon ładny, duży. Tylko łazienka klitka 4,5m2.
a i jeszcze miejsce w garażu podziemnym wykupiliśmy
i windę mamydlatego na 4 piętrze się zdecydowaliśmy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnn_je, moja mama z lazienki prawie 8m2 przerzucila sie na nie cale 5 m2 na poczatku dopoki nie zostala urzadzona wydawala sie taka mala teraz jest tam wszystko i nie jest wcale to klitka! nie zrobione naprawde wydaje o wiele mniejsze i ze bedzie zle, zalezy oczywiscie jaki rozklad lazienki ale musze Ci powiedziec ze jak weszlam do tej mamy lazienki bo wykonczeniu bylam w szoku! ze tyle sie zmiescilo i tak funkcjonalnie i ladnie to wyglada i wydaje sie o wiele wieksza niz na poczatku
-
nick nieaktualny
-
Madzia to moze i lepiej odpuscic, zobaczymy co na to lekarz. Na endomendzie sie nie znam, dobrze ze sa dziewczyny bardziej doswiadczone i wiedzace o co kaman
Ann super ze Wam sie podoba mieszkanko.
Tez jestem niska ja 156 a moj 182. W szpilkach czasem chodze bo moj to lubi ja srednio. -
nick nieaktualny