X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale do tego samego u ktorego bylas? bo mowilas ze sie zastanawiasz nad konsultacja u jeszcze jakiegos

• werni Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann dobry tekst z tesciowka :) super ze bedziecie miec swoje mieszkanko :) ile bedzie pokoi ?

Ciri zlapalas powera hehehe wyslalam Ci fluidy :p

Madzia wlasnie jak z Twoimi staraniami ? Hm

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie do innego on najpierw ocenia czy to sie nadaje do wycięcia i zapisuje wtedy ewentualnie. Babka w rejestracji mówiła ze lekaz nie kazda usuwa. i jak czytam opinie to sie potwierdza ze nie kladzie każdej pacjentki na stół. ale wydaje mi sie ze u mnie to sie tak skończy jak mu powiem o moich dolegliwościach i potwierdzi ze to torbiel endometrialna

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie takie piekne slonce od rana ze az chce sie zyc, jem juz 3 sniadanie :P male co prawda ale jem, chyba sie dzis zbiore i podjade sobie do biedronki na rowerze, nie daleko to bo max 2km ale tak tesnie za rowerkiem, moze kupie jakies owocki bo tylko grejpfrut mi zostal :D Trzeba cos na jutro na obiad wymyslic... hmmm mam ochote caly czas na cos z miesem czerwonym... ale juz kilka dni jem wiec chyba trzeba by cos warzywnego ale nie wiem jeszcze co :D I mam mega ochote na basem ale poszlabym ze swoim G a on ostatnio wraca tak poznooo.... moze w weekend sie uda... eh

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni dla wlasnego bezpieczenstwa i bezpieczenstwa dziecka chyba odpuszcze....jesli to faktycznie endometrialna torbiel nie bede ryzykowac. niech najpierw wytna to gowno...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia moze i lepiej zeby wycieli i zeby byl spokoj, choc jesli chodzi o endometrioze to jeszcze mozesz napisac do Moriska ona ostatnio na podmuchu wiosny (moim drugim watku) doradzala dziewczynie odnosnie endometriozy, jak nie ona ci pomoze to da link do dziewczyn i watku gdzie tam omawiaja takie metody, a dzis sie chwalila ze kolejne kilka dziewczyn z endomenda (czyli juz gorzej niz tylko torbiel) zaszly.... A sama jest mega chodowca torbieli... Ona mi duzo doradzala przez jakies 2 cykle :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisalam z nia na watku endometrioza wiec mialam okazje poznac diewczyne :) duuuzo przeszla...

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo niestety... I to nie tylko zdrowotnie duzo przeszla...

Bozesz moj G kupil wczeraj mega zajebiaszczy chlebek w biedrze, ciemny z ziarnami slonecznika... Boze jaki dobry.... mrrrrrr.....

A w ogole to czasem mi rece opadaja, a raczej mdleja, ten czlowiek jest 30cm ode mnie wyzszy i czesto o tym zapomina i cholera wszystkie przydatne rzeczy kladzie tak wysoko ze trzeba lapy do gory podnosic wspinac sie na palce i sie modlic ze dosiegne... a najlepiej jeszcze wejsc na krzeslo... wrrrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu 30 cm sporo

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo :D ale wiecie taka chudzina :P Ja mala okragla on duzy i chudy :D na poczatku bylo smiesznie ale teraz juz sie przyzwyczailam i mi to nie przeszkadza :P
    Ja nie nosze butow na obcasach bo mam problemy ze stopami (rodzinnie) wiec jak zaloze na slub czy inna uroczystosc to na max 2 godziny i jak pierwszy raz zalozylam stwierdzil ze jestem za duza (taaaaa jasne a jego wszystkie byle dziewczyny sa o wiele wieksze ode mnie :P)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas jest mniej kolo 10 cm roznicy. ja tylko okazyjnie w obcasach chodze i tez dlugo nie wytrzymuje ale to dlatego ze nie przyzwyczajona. na swoim slubie mialam niski obcas i kolo 21 wymiekalam juz :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze tak 15cm roznicy to tak optymalnie bo zalozysz obcas i nadal masz roznice :)

Och nie!!!! W smyku jest nawet do 70% taniej!!! Wrrrr na pewno cos znajde i bede chciala kupic... bez sesu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 11:17

• ann_je Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Ann dobry tekst z tesciowka :) super ze bedziecie miec swoje mieszkanko :) ile bedzie pokoi ?

3 pokoje :) tzn 2 sypialnie plus duży z kuchnią 28m2
    mieszkanie śliczne jeżeli chodzi o rozkład. bardzo funkcjonalne. I balkon ładny, duży. Tylko łazienka klitka 4,5m2.
    a i jeszcze miejsce w garażu podziemnym wykupiliśmy
    i windę mamy :) dlatego na 4 piętrze się zdecydowaliśmy :)

• ann_je Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 173 a mój 192 :D drągasy z nas :D a ja szpilki uuuuwielbiam :) nawet jak noga boli.. nic nie szkodzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam tez 173 a moj 183-4 jakos tak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann_je, moja mama z lazienki prawie 8m2 przerzucila sie na nie cale 5 m2 na poczatku dopoki nie zostala urzadzona wydawala sie taka mala teraz jest tam wszystko i nie jest wcale to klitka! nie zrobione naprawde wydaje o wiele mniejsze i ze bedzie zle, zalezy oczywiscie jaki rozklad lazienki ale musze Ci powiedziec ze jak weszlam do tej mamy lazienki bo wykonczeniu bylam w szoku! ze tyle sie zmiescilo i tak funkcjonalnie i ladnie to wyglada i wydaje sie o wiele wieksza niz na poczatku

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej ja mam 157 a moj ma 188 mniej wiecej :P

• werni Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia to moze i lepiej odpuscic, zobaczymy co na to lekarz. Na endomendzie sie nie znam, dobrze ze sa dziewczyny bardziej doswiadczone i wiedzace o co kaman :)

Ann super ze Wam sie podoba mieszkanko.

Tez jestem niska ja 156 a moj 182. W szpilkach czasem chodze bo moj to lubi ja srednio.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    201508100_spewpqx.jpg

bez komentarza... :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to że ściany po lewej wystaje? ;p

‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ