Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pokażę wam jak mi wywaliło bebzoka
nawet mój mąż się ze mnie śmieje, że nie dałam mu szansy na oswojenie się z ciążą. Jednego dnia mówię, a za dwa dni rosnęMadziulla, ann_je, littleladybird, wiewiórka17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychlop mnie zabije zjadlam cala mysliwska kielbase
Edit: I wiecie co ten brzuch nie jest duzy a on mni przeszkadza!! co bedzie dlalej to ja nie wiem jestem przerazona....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 17:54
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlahaha ale co tak Cie wydyma czy co?
Wiem ze to robi sie nudne ale musze powiedziec ze moj wozek z dnia na dzien staje sie coraz bardziej idealny! Od wrzesnia weszly dodatkowe kola przednie do wymiany na trudne tereny i snieg!!!! AAAAAA kupa kasy ale sie jaram!!! Boze juz mnie calkiem popierdzililo...Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
idę smażyć naleśniki na krokiety póki mojego nie ma bo skurczybyk tak lubi naleśniki, że jakby był to bym ani jednego krokieta nie zawinęła bo by już placków nie było
ściągasz naleśnik, odwracasz się nalać ciasto na patelnię a w międzyczasie ten z talerza już w paszczy ehhhMadziulla, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlahaha wozek to poza komoda i fotelem dla mnie jedyna nowa rzecz
Wiec wiesz
w sumie wozek tez chcialam uzywany ale jeszcze nie ma, choc dzis znalazlam nowke sztuje na olx o jakies 400zl tansza od sklepowej (komus nie pasowal ze wzgledu na wysokosc)
Ale jeszcze tak szybko nie chce kupowacale jak zobaczylam kolka to juz watpliwosci sie rozwialy jakiekolwiek, dzis jeszcze trafilam na mega opis dziewczyny ktora 9 miesiecy go uzywala wszystkie plusy i minusy opisala wiec tez fajnie
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny