X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Litlle suuper trzymam kciuki ;)
    Ciri a co tam masz w planie kupić?

Ja wczoraj przez cały mecz męczyłam jednego drinka z cola...było mi tak słodko i niedobrze po tym ze szok... detox cukrowy działa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkleje Ci z innego watku :P

Zrobilam sobie w dwoch aptekach wyprawki, w jednej mam smoczki, butelki, dla siebie jakies tam po porodzie rzeczy, herbatki, pieluchy tetrowe i flanelowe, i takie leki z dlugim terminem waznosci. (320zl-zaznaczajac ze z tej tanszej firmy bralam rzeczy a nie te najdrozsze)
    W drugiej mam podgrzewacz do butelek i termmetr bezdotykowy i kilka drobiazgow. (140zl)
    Jak myslicie co pierwsze zamowic?

eh w sumie o czyms jeszcze pomyslalam ze musze wkleic sobie do wyprawki i nie pamietam co :P

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ja wybrałabym najpierw te droższe zakupy ;) później będzie Ci lżej wydać tylko 140 zł a nie 320 zł :P wychodzi na to samo, ale świadomość droższych zakupów do zrealizowania ma charakter negatywny :P

Madziulla, znam to! :D ostatnio mdliło mnie po serniku, który upiekła szefowa i głupio było mi odmówić :P bleee :P
    Dzięki za kciuki.

Rezerwy jajnikowej nie robiłam. Mam dość wydawania kasy na badania, myślałam, że zrobią mi to w szpitalu :/

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja tez najpierw bym te droższe kupiła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa ale te zakupy apteczne to jest 450zl z jakis 1800zl reszty wyprawki (liczymy bez wozka) Ale robie jeszcze inaczej. Leki na razie odstawiam a w to miejsce inne rzeczy wrzuce, zobaczymy jak to wyjdzie :P

Little to kicha ze tego nie zrobili. A jakbys poszla panstwowo do gina i powiedziala ze sie diagnozujesz i chcialabys takie skierowanie?

Wysłany: 9 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Little to kicha ze tego nie zrobili. A jakbys poszla panstwowo do gina i powiedziala ze sie diagnozujesz i chcialabys takie skierowanie?

Pomyślę o tym ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys pamietam ze do czegos potrzebowalam mega duzo badan, to prywatny lekarz wypisal mi wszystkie badania jakie mam zrobic i kazal isc do panstwowego dac ta kartke i poprosic o skierowanie na badanka by miec za darmo i sie udalo :D I zabieg tez po tym mialam za darmo a tak bym musialam placic. Ale to u dermatologa bylo..

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zależy na kogo trafisz.

I moja wyczekiwana @ przyszła. zaczynamy nowy cykl ze stymulacja i monitoringiem ( chyba zbankrutuje na wizyty u gin )

Ciri jak tam pokoik dla córeczki??

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stoi zagracony i nic sie nie rusza w tej kwestii :P Wszystko te kilka tygodni temu zlozylismy ale stoi przy scianie bo w piwnicy nie ma miejsca zeby to schowac.. Co prawda 3 dni temu dzwonil wlasciciel mieszkania wiec moze w ten weekend cos sie ruszy bo G ma zejsc na dol i wszysyko powyciagac i zrobic porzadek pod tytulem co nasze to nasze co nie nasze to wysyla liste do wlasciciela zeby sie okreslil co jest jego (bo to pozwolil wywalic) a co nie jego to jego kuzyna wiec juz sie z nim kontaktowalismy mamy dac ta liste i przyjedzie po to co chce zabrac a reszte tez mozna wywalic. Wiec na razie stoi komoda w ktorej jest proszek do prania dla malej, chusteczki mokre dada bo byly w biedrze wielopak w promocji i z pudelkiem i chyba majtki poporodowe ktore mi ciotka dala i tyle :P

O Ewi czyli jednak ruszacie pelna para? :D to dobrze choc wiadomo te wizyty to mozna sie zachlastac a ja mam wyrzut ze na usg prywatnie ide za 200zl co dwa miesiace... zamiast sie cieszyc ze na to wydaje zamiast na jakies monitoringi i leki... eh....

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz t już podchodze co ma być to będzie , gin powiedizłą ze jak meza wyniki beda ok a teraz sienie uda to skieruje nas do kliniki niepłodności - a ja powiedziałam mojemu ze na takie rzeczy w razie czego to ja nei jestem gotowa I ze jak sie nie uda to ja naprawde dam sobei świety spokoj. Bo chyba bardziej mnei meczą te wzsystkie stymukacje czekani i nadzija niz tak jak w tym cyklu odpuszczenie sprawy. zobaczymy co bedzie dalej

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak z jednej strony masz racje z drugiej moze nie warto czekac? Ale to juz wasza indywidualna decyzja.

A ja ledwo otworzylam konto bankowe i juz sie wkurzylam jak mi sie nie uda wieczorem zaltwic tego co chce, to jutro przejde sie do banku i zrobie awanture :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wkleje Ci z innego watku :P

Zrobilam sobie w dwoch aptekach wyprawki, w jednej mam smoczki, butelki, dla siebie jakies tam po porodzie rzeczy, herbatki, pieluchy tetrowe i flanelowe, i takie leki z dlugim terminem waznosci. (320zl-zaznaczajac ze z tej tanszej firmy bralam rzeczy a nie te najdrozsze)
    W drugiej mam podgrzewacz do butelek i termmetr bezdotykowy i kilka drobiazgow. (140zl)
    Jak myslicie co pierwsze zamowic?

eh w sumie o czyms jeszcze pomyslalam ze musze wkleic sobie do wyprawki i nie pamietam co :P
    Jakie herbatki?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koper i rumianek do picia. U naszej trojki na wzdecia i przeciwkolkowo zdzialalo cuda zobaczymy jak bedzie z moim.

kurde siedze i staram sie wymyslić jak przeslac cennik dla klientow... I nie mam pojecia jak to zrobic.... znaczy co napisac...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkos ie okaże nie ma co gdybać. :))

Jedziemy dizś dom oglądać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 13:34

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie! Ja właśnie ogarniam program księgowy i doksztalcam sie jak wysłać oferte, cennik czy cos takiego zeby nie poszlo do spamu...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak trzeba Ci coś pomóc to daj znać. Jaki masz program ksiegowy- masz na myśli do wystawiania faktur sprzedaży?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do wszystkiego a konkretnie mam wfirma.pl tam wykupiony pakiet, ogolnie jest mega prosty i o wszystkim przypomina, juz go w sumie ogarniam.

Teraz musze wytlumaczyc mojemu facetowi ze wysylanie ofert bez strony internetowej do klientow z ktorymi nie rozmawial osobiscie nie ma sensu. A mamy calkiem fajny pomysl na reklame wiec musze mu dzis wytlumaczyc jak ja bym to zrobila bo wyslanie samego cennika i regulaminu to moze sobie w dupe wsadzic :P

Ewi ale pamietam o Tobie i na pewno jak przyjdzie czas rozliczenia bede o cos pytac jak nie bede wiedziec a na pewno nie bede wiedziec :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 15:02

Wysłany: 9 października 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze chciałam być księgową :P ale teraz jakoś mi nie po drodze :P
    Znikam na weekend, bawcie się, odpoczywajcie <3

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksiegowosc nie do konca taka fajna jakby sie wydawało :P
    Wfirma.pl to ksiegowosc online?

little tez baw sie dobrze :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak własna księgowość on-line ale z możliwością konsultacji i spotkania z kims z obsługi jak potrzeba.

‹‹ 295 296 297 298 299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ