Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWkleje Ci z innego watku
Zrobilam sobie w dwoch aptekach wyprawki, w jednej mam smoczki, butelki, dla siebie jakies tam po porodzie rzeczy, herbatki, pieluchy tetrowe i flanelowe, i takie leki z dlugim terminem waznosci. (320zl-zaznaczajac ze z tej tanszej firmy bralam rzeczy a nie te najdrozsze)
W drugiej mam podgrzewacz do butelek i termmetr bezdotykowy i kilka drobiazgow. (140zl)
Jak myslicie co pierwsze zamowic?
eh w sumie o czyms jeszcze pomyslalam ze musze wkleic sobie do wyprawki i nie pamietam co -
Ciri, ja wybrałabym najpierw te droższe zakupy
później będzie Ci lżej wydać tylko 140 zł a nie 320 zł
wychodzi na to samo, ale świadomość droższych zakupów do zrealizowania ma charakter negatywny
Madziulla, znam to!ostatnio mdliło mnie po serniku, który upiekła szefowa i głupio było mi odmówić
bleee
Dzięki za kciuki.
Rezerwy jajnikowej nie robiłam. Mam dość wydawania kasy na badania, myślałam, że zrobią mi to w szpitalu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaaa ale te zakupy apteczne to jest 450zl z jakis 1800zl reszty wyprawki (liczymy bez wozka) Ale robie jeszcze inaczej. Leki na razie odstawiam a w to miejsce inne rzeczy wrzuce, zobaczymy jak to wyjdzie
Little to kicha ze tego nie zrobili. A jakbys poszla panstwowo do gina i powiedziala ze sie diagnozujesz i chcialabys takie skierowanie? -
nick nieaktualnyKiedys pamietam ze do czegos potrzebowalam mega duzo badan, to prywatny lekarz wypisal mi wszystkie badania jakie mam zrobic i kazal isc do panstwowego dac ta kartke i poprosic o skierowanie na badanka by miec za darmo i sie udalo
I zabieg tez po tym mialam za darmo a tak bym musialam placic. Ale to u dermatologa bylo..
-
nick nieaktualnyStoi zagracony i nic sie nie rusza w tej kwestii
Wszystko te kilka tygodni temu zlozylismy ale stoi przy scianie bo w piwnicy nie ma miejsca zeby to schowac.. Co prawda 3 dni temu dzwonil wlasciciel mieszkania wiec moze w ten weekend cos sie ruszy bo G ma zejsc na dol i wszysyko powyciagac i zrobic porzadek pod tytulem co nasze to nasze co nie nasze to wysyla liste do wlasciciela zeby sie okreslil co jest jego (bo to pozwolil wywalic) a co nie jego to jego kuzyna wiec juz sie z nim kontaktowalismy mamy dac ta liste i przyjedzie po to co chce zabrac a reszte tez mozna wywalic. Wiec na razie stoi komoda w ktorej jest proszek do prania dla malej, chusteczki mokre dada bo byly w biedrze wielopak w promocji i z pudelkiem i chyba majtki poporodowe ktore mi ciotka dala i tyle
O Ewi czyli jednak ruszacie pelna para?to dobrze choc wiadomo te wizyty to mozna sie zachlastac a ja mam wyrzut ze na usg prywatnie ide za 200zl co dwa miesiace... zamiast sie cieszyc ze na to wydaje zamiast na jakies monitoringi i leki... eh....
-
teraz t już podchodze co ma być to będzie , gin powiedizłą ze jak meza wyniki beda ok a teraz sienie uda to skieruje nas do kliniki niepłodności - a ja powiedziałam mojemu ze na takie rzeczy w razie czego to ja nei jestem gotowa I ze jak sie nie uda to ja naprawde dam sobei świety spokoj. Bo chyba bardziej mnei meczą te wzsystkie stymukacje czekani i nadzija niz tak jak w tym cyklu odpuszczenie sprawy. zobaczymy co bedzie dalej
-
nick nieaktualnyNoo tak z jednej strony masz racje z drugiej moze nie warto czekac? Ale to juz wasza indywidualna decyzja.
A ja ledwo otworzylam konto bankowe i juz sie wkurzylam jak mi sie nie uda wieczorem zaltwic tego co chce, to jutro przejde sie do banku i zrobie awanture -
ciri22 wrote:Wkleje Ci z innego watku
Zrobilam sobie w dwoch aptekach wyprawki, w jednej mam smoczki, butelki, dla siebie jakies tam po porodzie rzeczy, herbatki, pieluchy tetrowe i flanelowe, i takie leki z dlugim terminem waznosci. (320zl-zaznaczajac ze z tej tanszej firmy bralam rzeczy a nie te najdrozsze)
W drugiej mam podgrzewacz do butelek i termmetr bezdotykowy i kilka drobiazgow. (140zl)
Jak myslicie co pierwsze zamowic?
eh w sumie o czyms jeszcze pomyslalam ze musze wkleic sobie do wyprawki i nie pamietam co -
nick nieaktualnykoper i rumianek do picia. U naszej trojki na wzdecia i przeciwkolkowo zdzialalo cuda zobaczymy jak bedzie z moim.
kurde siedze i staram sie wymyslić jak przeslac cennik dla klientow... I nie mam pojecia jak to zrobic.... znaczy co napisac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo wszystkiego a konkretnie mam wfirma.pl tam wykupiony pakiet, ogolnie jest mega prosty i o wszystkim przypomina, juz go w sumie ogarniam.
Teraz musze wytlumaczyc mojemu facetowi ze wysylanie ofert bez strony internetowej do klientow z ktorymi nie rozmawial osobiscie nie ma sensu. A mamy calkiem fajny pomysl na reklame wiec musze mu dzis wytlumaczyc jak ja bym to zrobila bo wyslanie samego cennika i regulaminu to moze sobie w dupe wsadzic
Ewi ale pamietam o Tobie i na pewno jak przyjdzie czas rozliczenia bede o cos pytac jak nie bede wiedziec a na pewno nie bede wiedziecWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 15:02
-
nick nieaktualny