X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Litlle suuper trzymam kciuki ;)
    Ciri a co tam masz w planie kupić?

Ja wczoraj przez cały mecz męczyłam jednego drinka z cola...było mi tak słodko i niedobrze po tym ze szok... detox cukrowy działa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkleje Ci z innego watku :P

Zrobilam sobie w dwoch aptekach wyprawki, w jednej mam smoczki, butelki, dla siebie jakies tam po porodzie rzeczy, herbatki, pieluchy tetrowe i flanelowe, i takie leki z dlugim terminem waznosci. (320zl-zaznaczajac ze z tej tanszej firmy bralam rzeczy a nie te najdrozsze)
    W drugiej mam podgrzewacz do butelek i termmetr bezdotykowy i kilka drobiazgow. (140zl)
    Jak myslicie co pierwsze zamowic?

eh w sumie o czyms jeszcze pomyslalam ze musze wkleic sobie do wyprawki i nie pamietam co :P

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ja wybrałabym najpierw te droższe zakupy ;) później będzie Ci lżej wydać tylko 140 zł a nie 320 zł :P wychodzi na to samo, ale świadomość droższych zakupów do zrealizowania ma charakter negatywny :P

Madziulla, znam to! :D ostatnio mdliło mnie po serniku, który upiekła szefowa i głupio było mi odmówić :P bleee :P
    Dzięki za kciuki.

Rezerwy jajnikowej nie robiłam. Mam dość wydawania kasy na badania, myślałam, że zrobią mi to w szpitalu :/

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja tez najpierw bym te droższe kupiła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa ale te zakupy apteczne to jest 450zl z jakis 1800zl reszty wyprawki (liczymy bez wozka) Ale robie jeszcze inaczej. Leki na razie odstawiam a w to miejsce inne rzeczy wrzuce, zobaczymy jak to wyjdzie :P

Little to kicha ze tego nie zrobili. A jakbys poszla panstwowo do gina i powiedziala ze sie diagnozujesz i chcialabys takie skierowanie?

Wysłany: 9 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Little to kicha ze tego nie zrobili. A jakbys poszla panstwowo do gina i powiedziala ze sie diagnozujesz i chcialabys takie skierowanie?

Pomyślę o tym ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys pamietam ze do czegos potrzebowalam mega duzo badan, to prywatny lekarz wypisal mi wszystkie badania jakie mam zrobic i kazal isc do panstwowego dac ta kartke i poprosic o skierowanie na badanka by miec za darmo i sie udalo :D I zabieg tez po tym mialam za darmo a tak bym musialam placic. Ale to u dermatologa bylo..

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zależy na kogo trafisz.

I moja wyczekiwana @ przyszła. zaczynamy nowy cykl ze stymulacja i monitoringiem ( chyba zbankrutuje na wizyty u gin )

Ciri jak tam pokoik dla córeczki??

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stoi zagracony i nic sie nie rusza w tej kwestii :P Wszystko te kilka tygodni temu zlozylismy ale stoi przy scianie bo w piwnicy nie ma miejsca zeby to schowac.. Co prawda 3 dni temu dzwonil wlasciciel mieszkania wiec moze w ten weekend cos sie ruszy bo G ma zejsc na dol i wszysyko powyciagac i zrobic porzadek pod tytulem co nasze to nasze co nie nasze to wysyla liste do wlasciciela zeby sie okreslil co jest jego (bo to pozwolil wywalic) a co nie jego to jego kuzyna wiec juz sie z nim kontaktowalismy mamy dac ta liste i przyjedzie po to co chce zabrac a reszte tez mozna wywalic. Wiec na razie stoi komoda w ktorej jest proszek do prania dla malej, chusteczki mokre dada bo byly w biedrze wielopak w promocji i z pudelkiem i chyba majtki poporodowe ktore mi ciotka dala i tyle :P

O Ewi czyli jednak ruszacie pelna para? :D to dobrze choc wiadomo te wizyty to mozna sie zachlastac a ja mam wyrzut ze na usg prywatnie ide za 200zl co dwa miesiace... zamiast sie cieszyc ze na to wydaje zamiast na jakies monitoringi i leki... eh....

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz t już podchodze co ma być to będzie , gin powiedizłą ze jak meza wyniki beda ok a teraz sienie uda to skieruje nas do kliniki niepłodności - a ja powiedziałam mojemu ze na takie rzeczy w razie czego to ja nei jestem gotowa I ze jak sie nie uda to ja naprawde dam sobei świety spokoj. Bo chyba bardziej mnei meczą te wzsystkie stymukacje czekani i nadzija niz tak jak w tym cyklu odpuszczenie sprawy. zobaczymy co bedzie dalej

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak z jednej strony masz racje z drugiej moze nie warto czekac? Ale to juz wasza indywidualna decyzja.

A ja ledwo otworzylam konto bankowe i juz sie wkurzylam jak mi sie nie uda wieczorem zaltwic tego co chce, to jutro przejde sie do banku i zrobie awanture :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wkleje Ci z innego watku :P

Zrobilam sobie w dwoch aptekach wyprawki, w jednej mam smoczki, butelki, dla siebie jakies tam po porodzie rzeczy, herbatki, pieluchy tetrowe i flanelowe, i takie leki z dlugim terminem waznosci. (320zl-zaznaczajac ze z tej tanszej firmy bralam rzeczy a nie te najdrozsze)
    W drugiej mam podgrzewacz do butelek i termmetr bezdotykowy i kilka drobiazgow. (140zl)
    Jak myslicie co pierwsze zamowic?

eh w sumie o czyms jeszcze pomyslalam ze musze wkleic sobie do wyprawki i nie pamietam co :P
    Jakie herbatki?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koper i rumianek do picia. U naszej trojki na wzdecia i przeciwkolkowo zdzialalo cuda zobaczymy jak bedzie z moim.

kurde siedze i staram sie wymyslić jak przeslac cennik dla klientow... I nie mam pojecia jak to zrobic.... znaczy co napisac...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkos ie okaże nie ma co gdybać. :))

Jedziemy dizś dom oglądać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 13:34

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie! Ja właśnie ogarniam program księgowy i doksztalcam sie jak wysłać oferte, cennik czy cos takiego zeby nie poszlo do spamu...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak trzeba Ci coś pomóc to daj znać. Jaki masz program ksiegowy- masz na myśli do wystawiania faktur sprzedaży?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do wszystkiego a konkretnie mam wfirma.pl tam wykupiony pakiet, ogolnie jest mega prosty i o wszystkim przypomina, juz go w sumie ogarniam.

Teraz musze wytlumaczyc mojemu facetowi ze wysylanie ofert bez strony internetowej do klientow z ktorymi nie rozmawial osobiscie nie ma sensu. A mamy calkiem fajny pomysl na reklame wiec musze mu dzis wytlumaczyc jak ja bym to zrobila bo wyslanie samego cennika i regulaminu to moze sobie w dupe wsadzic :P

Ewi ale pamietam o Tobie i na pewno jak przyjdzie czas rozliczenia bede o cos pytac jak nie bede wiedziec a na pewno nie bede wiedziec :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 15:02

Wysłany: 9 października 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze chciałam być księgową :P ale teraz jakoś mi nie po drodze :P
    Znikam na weekend, bawcie się, odpoczywajcie <3

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksiegowosc nie do konca taka fajna jakby sie wydawało :P
    Wfirma.pl to ksiegowosc online?

little tez baw sie dobrze :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak własna księgowość on-line ale z możliwością konsultacji i spotkania z kims z obsługi jak potrzeba.

‹‹ 295 296 297 298 299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ