Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDo porodu na pewno choc moze uskutecznie golenie z lusterkiem miedzy nogami.
jej jak mi sie nie chce isc do tego gina.... bleeee....
a zalozylam dzis bluzke ktora zawsze byla na mnie mocno luzna... aha... dobrze ze jest z rozciagliwego materialu bo bym w nia nie wlazla....
I kurde zakupy apteczne musze zrobic w dwoch aptekach... bez sensu ;/ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
Byłam dziś zbadać proga i czekam z niecierpliwością na wyniki. Przy okazji zbadałam żelazo. Co myślicie o wyniku? ---> 66,57 µg/dl przy normach: 50-170.
Ciri, a czwarta wigilia będzie z drugim dzieckiem?ewi0808, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa super wiesci
Madzia tez mi sie marzy kominek, winko, dobra ksiazka
Ciri ta Twoja cora chyba bedzie miala Twoj charakterek
Lady ladny wynik ale niech wypowiedza sie bardziej doswiadczone:)
Ewi ciekawe, moze nie przyjdzie malpa?
co do golenia przez partnerow hehe u mnie nawet bez ciazy to robijak mi sie nie chce golic:)
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Ciri.
Pocieszam się, że może to była jego najniższa wartość w tym dniuno i łykam dupka wg zaleceń lekarza
może wydłuży mi trochę fl.
Miłego dnia
edit: ostatnio miałam proga 8 z haczykiemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 08:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nad stymulacją myślę od dawna, ale lekarze nie
W kolejnym cyklu idę do mojej ginki z wypisem ze szpitala i może od kolejnego cyklu byłaby stymulacja.
Dziś zmierzyłam tempkę: 37,07
A ostatnio mierzyłam w 8dc: 36,68
Wiem, że to nic nie mówi, ale jest wyraźna różnica -
nick nieaktualnyWidac ze progesteron na pewno zadzialal
ze by bylo odbicie w temperaturze
Noo ile mozna czekac, przeciez i tak na stymulacje clo (oczywiscie jesli to dostaniesz) daja chyba tylko na 3 miesiece, wiec co szkodzi sprobowac? szczegolnie ze jestes juz po kilku badaniach a nie tak po prostu sobie chcesz.
A robilas rezerwy jajnikowe?
Dzis robie pierwsze zamowienie dzieciowe. i nie wiem ktore. W jednej aptece mi wyszlo 310zl w drugiej 135zl.... i nie wiem co najpierw zamowic. Chyba zrobie to duze zamowienie to juz mega duzo rzeczy bede miala.