Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem wydaje mi sie ze chyba z nikim nie utrzymywala takiego kontaktu...
Ja? A dobrze juz nerwy mi zeszly wiec i bol glowy.
Na razie przechodze faze, boze swiety jaki maly zajebiaszczy czlowieczek sam sobie siedzi we mnie... nie moge sie napatrzec na to zdjecie i mam faze ze moglo by sie urodzic.... mama stwierdziala ze jest bardzo podobna do mnie jak sie urodzilam... ja tam podobienstwa nie widze....
A Ty? musisz czekac na @ czy bedziecie ja jakos wywolywac? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzyli tak naprawde nie powiedzial ci co i jak. Moga byc pecherzyki ale male czy za male co w clae nie oznacza ze nic z nich nie bedziem czasem takie male pekaja i sa z tego dzieci i tez znam z forum taki przypadek. Dobrze ze sie na koncultacje do innego zapisalas. Ciekawa jestem co powie o tym cyklu i co zaproponuje Ci dalej. Mam nadzieje tylko ze dobrze Cie potrktuje
-
dzwoniłam i właśnie sam lekarz odebrał. Bardzo miły
no zobaczymy.
Mi własśńie nei daje spokoju to że mam odczucie ze cos sie zaczyna dziać, pobolwe brzuch śluż, apetyt, piersi robią się takie czulsze.
No ale to moga byc tylko moje odczucia.
Zobaczymy w piatek
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:czekam może sama przyjdzie. cichą mam nadzieje ze może coś sie jescze tam uda
Umowiłam sie na piątek do innego lekarza na 16 30 w opiniach na necie najlepszy w okolicy (po za klinika niepłodności póki co której próbuje uniknąć) -
nick nieaktualny
-
Ciri, mała jest śliczna
gratki
Madziulla wrote:Hejjak mija wtorkowy poranek? Ja leze pod kocyki pije ciepła herbatę i oglądam dzień dobry TVN, gardło coraz bardziej mi doskwiera.... ; ( baronowa o której wizyta?
Witaj w klubieja w międzyczasie byłam u lekarza, dostałam L4 na 8 dni
i teraz byczę się w łóżku
Ewi, trzymam kciuki za nowego lekarza
A Baronowa już po wizycie?ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny