Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Taak, byczę się w domku
i nic mnie z łóżka nie wyciągnie
na ławie bajzel, bo wszystkie najbardziej potrzebne rzeczy mam "w zasięgu ręki". Nawet herbatę sobie w termos zrobiłam, żeby za szybko nie wystygła - nie chce mi się co chwilę wychodzić z wyra i robić świeżą
- szczyt lenistwaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 15:06
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo mam bo dostalam
w sumie malo co kupilam, brzuch z tygodnia na tydzien coraz wiekszy ale na wadze juz tak nie rosnie.
A wlasnie sie smialam sama z siebie bo moja mama powiedziala ze Liwia to cala ja po porodzie, wiec otworzylam album i rzeczywiscie, brodka, usteczka i nos po mamusi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje sie po prenatalnych. Wszystko super. Dzidź jest nadal dzidziem, bo sie nie ujawnil;). Termin na 10 maja. Zdejecia nie mam bo zapomnialam o tym wspomniec;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, biorę tabletki antykoncepcyjne, w zeszłym tygodniu dokładnie 20.10 kochałam sie z moim partnerem w prezerwatywie i stosunek był przerywany.
W piątek zapomniałam wziąć tabletki o ustalonej porze i ją pominęłam (siódma tabletka pominięta, w sobotę osma wzięta normalnie)
Dzisiaj 27.11 dokładnie tydzien po stosunku dostałam plamienia brązowego dość obfitego, jakby gluty w nim są? Lekko bolą jajniki?
Co to może być? Dodam że biorę tabletki anty nadal i od jakiegoś czasu ćwicze coś intensywnie na brzuch i jestem na diecie. -
nick nieaktualny