X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę się z siebie smiac;).
    Lobuz maly furga caly czas. Wyglada ze chlopiec;)

ciri22, ewi0808, littleladybird, Madziulla lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o no to super , ciesze się.
    A Ty już masz syna?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie drugi geniusz? :D Baronowa, super wieści ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak syna, takze na parkę sie nastawialam, a widocznie mamy szablon ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płeć to chyba mniej istotne. Wazniejsze żeby wszystko było dobrze

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa musi sobie 3 dziecko zrobic ;p znam wieeeele par gdzie dwie pierwsze byly tej samej plci i dopiero trzecie bylo innej ;D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bede musiała nowego chlopa znaleźć. Bo moj ma zamiar zadbac o brak dzieci i wpadek ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radykalnie? Podwiazanie?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak sie Mamusie czujecie?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dobrze czas za szybko leci.
    Choc problemy sprawiaja ze niestety ostatnio nie moge sie cieszyc ciaza tak jakbym chciala.

Z milszych rzeczy kupilam wczoraj w biedronce koc. Niby dla dziecka ale jest duzy i ze smerfetka ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co sie dzieje? jakieś poważne problemy?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalezy jak na to patrzec. Chodzi o sfere materialna na szczescie a nie zdrowotna ale to nie zmienia faktu ze sie martwie i to bardzo... A brak funduszy tez sprawia ze wyprawka stoi w miejscu a presja czasu z kazdym dniem coraz mocniej naciska na mnie. Czuje sie przytloczona i mocno niespokojna a za nim sie obejrze bedzie styczen... Jakos sobie nie radze... Choc wiem ze w koncu wyjdziemy na prosta bo to chwilowy zastoj...

• werni Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri bedzie dobrze, tylko sie nie zalamuj.
    Dzis albo jutro pewnie malpa przyjdzie. No nic trzeba zyc dalej i sie starac dalej.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, nie ma rzeczy niemożliwych. Moi rodzice na jednej pensji wychowali siedmoro dzieci. Bywało ciężko i mama często płakała a ojciec zaharowywał się by zarobić parę groszy więcej. Później gdy każdy z nas po kolei dorastał to chodziliśmy do pracy do gospodarzy, żeby pomóc rodzicom. Nigdy nie wiedziałam co to kieszonkowe, ale nie żałuję. Żyliśmy skromnie, ale w miłości. Najważniejsza jest rodzina, a pieniądze zawsze się znajdą.

werni lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bylo tak samo... tylko ja teraz nie zarabiam, jedyne zrodlo dochodu to to co G zarabia, a on pieniedzy nie widzial od 2 miesiecy, wiec zyjemy na kredycie, wiem ze w koncu kasa do nas wroci ale w nie odpowiednim momencie to sie dzieje... samo to ze bede matka juz mnie zaczyna stresowac nie na zarty, znaczy najbardziej stresuje sie tym pierwszym tygodniem z dzieckiem... To ze nic nie mam, to ze tyle wczesniakow sie rodzi, i w ogole moj mozg jest rozwalony za duza iloscia negatywnych mysli...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri takei emocje chyba towarzyszą wiekśzkości młodych mam zwłaszcza tych które pierwszy raz będą rodzić.

SPokojnie- coś na wyprawkę już masz więc jest ok. CO Ci jeszcze brakuje?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana wszystkiego, reczniki, lozeczko, materac, kosmetyki, pieluchy, wozek, przescieradla (same rzeczy najdrozsze), ciuszki zimowe tj bluzki z dlugim rekawem lub kaftaniki bo to zima bedzie (mam duzo ciuszkow ale wszystko letnie, jak spojrzala na to jak moge dziecko ubrac w zimny dzien, niestety ale mam za malo zimowych).
    Najgorsze jest to ze nie mam nic swojego, za krotko mieszkam sama wychodzac z domu mialam tylko jeden recznik i jeden koc swoj... wiec nie mam wiecej rzeczy ktore bym mogla przeznaczyc dla dziecka... G za to juz sie dorobil ale duzo zostawil swojej bylej wiec tak naprawde podstawowe rzeczy musimy kompletowac.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie sporo tego jeszcze. Najdroższy to ten wózek

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo jaki bym nie wziela musze kupic bo nie mam po kim "odziedziczyc" nawet na chwile wiec tak czy tak trzeba kase wylozyc, tak sie moze wydawac ze mam duzo bo zdjec sporo ciuszkow ale tak naprawde jak patrze na liste jeszcze tak duzo brakuje...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://olx.pl/oferta/wozek-dzieciecy-2w1-gondola-gleboki-i-spacerowka-lekki-zwrotny-CID88-IDbeVzd.html#d64ed62f53
    znalazłąm taki na olx cena ekstra tylko nie wiem czy Ci sie podoba i czy używany wchodzi w gre

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 329 330 331 332 333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ