Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiesz uzywany wchodzi w gre to nie jest przeszkoda, tylko wiesz ta kase tak czy tak musze wydac a ja materialnie jej nie mam bo gdzies ona jest (wiesz czekamy na nia) wiec to nie jest kwestia tego ze mnie nie stac bo jest tak zle tylko tego ze nie mnie nie stac bo sa opoznienia, kiedys ja dostaniemy tylko kiedy... ja mam nadzieje ze do konca grudnia bedziemy na czysto tylko ja juz placze ze na dlugu zyjemy i nie wiadomo kiedy to sie zmieni...
-
nick nieaktualnyNoo tak jak mowilam jakby to byl inny moment w zyciu (podejrzewam ze nawet jak dziecko by juz bylo) to by bylo inaczej, by sie to przelknelo i juz a teraz zeby jakos wyprawke wyszykowac do porodu to wychodzi mi ze miesiecznie dosc sporo "dodatkowej" kasy trzeba wydac.
-
dasz rade.
Przepraszam, nie to miałam na mysli ze Cie nie stac, tylko przypomniało mi sie ze kiedys moja mama opowiadała ze jej kolezanka z pracy ( kobieta 40+) była w ciazy i jej juz praktycznie dorosły syn wyszukał własnie gdzies w necie ektra używany wózek za nie duza kase.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 17:50
-
nick nieaktualnyNie odebralam tego w ten sposob wiesz ratuje sie wszystkim czym moge
Ja uzywki caly czas przeszukuje ale za konkretnymi modelami, ostatnio ciotka to mi podrzucila tez calkiem fajny wozek uzywany za 200zl, tylko wlasnie sie rozchodzi o to ze po prostu fizycznie tej kasy nie mamA tu chociazby musisz miec w gotowce, noo i tak dalej. Wiesz dobija mnie ten fakt zycia na kredycie i o to sie rozchodzi, bo zyjemy z karty kredytowej, chce pojechac do sklepu kupic cos tam ale nie moge bo tam platnosc gotowka, gotowki z karty nie wyjme a potem i tak mam wyrzut ze coraz wiekszy dlug nam rosnie noo tak sie kolo zamyka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa i fajnie
Choc wlasnie juz na miłą wpadke nie macie co liczycAle super ze juz nie trzeba pamietać o zabezpieczeniu czy sie truc
Ewi moze tak :)Noo to ogolnie fajnie, mam nadzieje ze to wszystko da wiecej Ci pozytywnych rzeczy niz tylko lepsze samopoczucie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri skad ja to znam. My tez zyjemy na dlugach i mam nadzieje ze szybko je splacimy. Popatrze tez nad stronkami moze cos fajnego trafie.