X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, cały czas sobie powtarzam, ze będzie wszystko dobrze. Pęcherzyk pęknie (lub już pękł). Męża ściągnęłam do domu, zrobiliśmy wszystko, co było w naszej mocy ;). I progesteron tez będzie ładny :D sprawdzę to :D
    Dzięki za kciuki ;)

Oczywiście, boję się, że może właśnie okazać się, że będę potrzebowała czegoś na pęknięcie i by wspomóc proga. Nawet kusi mnie by wziąć dupka (mam jeszcze w domu 2 op.), ale z drugiej strony mam ładny estradiol, wiec może prog też będzie lepszy niż ostatnio?
    Co ma być to i tak będzie ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co mnie sie wydaje ze jakby to byla luteina to lepiej nie brac a duphek Ci nie zaszkodzi... i szczerze? Ja bym wziela :P

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przemyślę to jeszcze ;) zobaczę jaka będzie temp jutro ;) bo nie mam pojęcia co z ta owu :P była czy nie? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo poczekaj poczekaj :) ALe mowie ja bym tam zarla :P

Edit: Nie to zebym narzekała czy cos... ale wiecie czuje sie gruubaaa a tu jeszcze 3 miesiace :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 09:40

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, kobiety w ciąży nie są grube! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj oj sa :P Kulki toczace sie :D ale moj mowi ze to dobrze ze wygladam jak kulka bo juz nie ma sily mnie nosic to chociaz poturla sobie :D

Ja to rosne tak szybko ze sie o siebie boje ze dziecko to zamiast dolem wyjsc to wiesz jak balonik peknie mi brzuch i sobie zadowolone wyskoczy :P

Wysłany: 27 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żartowniś z niego :D

Jeszcze tylko 3 miesiące ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo Tylko... ciekawe jak dlugo bede to zrzucac :P

Juz mam lepszy humor bo chlop powiedzial ze dostal niewielka czesc kasy ale przynajmniej na wynajem mieszkanka bedzie :D wiec troche mi ulzylo :D

littleladybird lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 listopada 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super ;)
    szybko zrzucisz ;) dziecko da Ci niezły trening i (dobrze pamiętam?) mieszkacie na 4 piętrze i nie będziesz korzystać z windy? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, mieszkamy na 6 pietrze i mamy winde ktora sie psula do tej pory dosc czest. Teraz odpukac jest spokoj na chwile.
    Zobaczymy jakie to bedzie dziecko bo jak na razie leniwiec straszny.
    Ale sie wscieklam bo wlazlam na strone zobaczyc ile moj wymarzony wozek kosztuje i podrozal o 400zl ;/

Wysłany: 27 listopada 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 stówy to dużo, nie fajnie :/

3 razy w tygodniu rundka na 6 piętro i z powrotem i będziesz jak modelka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaaaa :D akurat bedzie mi sie chcialo :P To ja poczekam az zacznie chodzic i trzeba bedzie za nia biegac :P

Noo nie fajnie, zobaczymy ma miesiac na to zeby spasc moze troszke wiecej... Ja za ta kase mialam dodatkowe kola terenowe kupic i jeszcze by mi zostalo. Ale zobaczymy. Moze po nowym roku spadna ceny.

Wysłany: 27 listopada 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    taaaaa :D akurat bedzie mi sie chcialo :P To ja poczekam az zacznie chodzic i trzeba bedzie za nia biegac :P

:P ja będę biegać na 4 ;) u nas nie ma windy :)

Po nowym roku faktycznie może być taniej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie co prawda jak bylam w sklepie i pytalismy o ceny to mowila babka ze spadaja kolo czerwca bo we wrzesniu zawsze wchodzi nowa kolekcja na kolejny rok ze z wozkami to troche inaczej dziala... ale zobaczymy...

Noo to widze ze dla Ciebie waga to tez bedzie istotna rzecz... U mnie jest mini winda, ze jak wozek wchodzi to ledwo ktos z tym wozkiem wejdzie. U mnie w bloku sa blizniaki i ostatnio widzialam jak taki szkielet (ojciec dzieci) wchodzil do tej windy z tym wozkiem blizniaczym... co prawda sie wcisnal ale on to juz musial na palcach dupe i brzuch wcisna i ledwo sie dzwi za nim zaknely...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzies czytałam ze wogóle po stymulacji powinno brać sie cos na progesteron- u mnei przez niski progesteron za pierwszym razem skończyłos ie jak sie skończyło

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 27 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ewi, wezmę to pod uwagę.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Dzieki Ewi, wezmę to pod uwagę.

ale wiesz no eksperetm nie jestem.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzis mega spadek temp, hmm? a co tam u Was?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie juz budzenie sie w nocy na siku sie zaczyna (juz 2 lub 3 tydzien tak biegam) a potem usnac nie moge i budze sie cala spuchnieta.. Najgorzej jest z oczami bo bola...
    Wczoraj mialam cos z cyckami myslalam ze sie zesram z bolu... Masowanie pomagalo ale doslownie na 5 minut.
    Ale w weekend bylam kupilam cos tam dla malej i bylam poraz kolejny ogladac wozki.

A wam jqk weekend minal?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam szybko. sobota jak sobota coś w domu ogarnać jakies zakupyna cały tydzień. a w niedzielę to leżaam n a łóżku do południa potem to obiad u teściów, coś tam popracowałam i koniec weekendu.

a co powiesz Ciri o ty,m spadku?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 08:26

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 332 333 334 335 336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ