Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie, cały czas sobie powtarzam, ze będzie wszystko dobrze. Pęcherzyk pęknie (lub już pękł). Męża ściągnęłam do domu, zrobiliśmy wszystko, co było w naszej mocy
. I progesteron tez będzie ładny
sprawdzę to
Dzięki za kciuki
Oczywiście, boję się, że może właśnie okazać się, że będę potrzebowała czegoś na pęknięcie i by wspomóc proga. Nawet kusi mnie by wziąć dupka (mam jeszcze w domu 2 op.), ale z drugiej strony mam ładny estradiol, wiec może prog też będzie lepszy niż ostatnio?
Co ma być to i tak będzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj oj sa
Kulki toczace sie
ale moj mowi ze to dobrze ze wygladam jak kulka bo juz nie ma sily mnie nosic to chociaz poturla sobie
Ja to rosne tak szybko ze sie o siebie boje ze dziecko to zamiast dolem wyjsc to wiesz jak balonik peknie mi brzuch i sobie zadowolone wyskoczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie, mieszkamy na 6 pietrze i mamy winde ktora sie psula do tej pory dosc czest. Teraz odpukac jest spokoj na chwile.
Zobaczymy jakie to bedzie dziecko bo jak na razie leniwiec straszny.
Ale sie wscieklam bo wlazlam na strone zobaczyc ile moj wymarzony wozek kosztuje i podrozal o 400zl ;/ -
nick nieaktualnytaaaaa
akurat bedzie mi sie chcialo
To ja poczekam az zacznie chodzic i trzeba bedzie za nia biegac
Noo nie fajnie, zobaczymy ma miesiac na to zeby spasc moze troszke wiecej... Ja za ta kase mialam dodatkowe kola terenowe kupic i jeszcze by mi zostalo. Ale zobaczymy. Moze po nowym roku spadna ceny. -
nick nieaktualnyWlasnie co prawda jak bylam w sklepie i pytalismy o ceny to mowila babka ze spadaja kolo czerwca bo we wrzesniu zawsze wchodzi nowa kolekcja na kolejny rok ze z wozkami to troche inaczej dziala... ale zobaczymy...
Noo to widze ze dla Ciebie waga to tez bedzie istotna rzecz... U mnie jest mini winda, ze jak wozek wchodzi to ledwo ktos z tym wozkiem wejdzie. U mnie w bloku sa blizniaki i ostatnio widzialam jak taki szkielet (ojciec dzieci) wchodzil do tej windy z tym wozkiem blizniaczym... co prawda sie wcisnal ale on to juz musial na palcach dupe i brzuch wcisna i ledwo sie dzwi za nim zaknely... -
nick nieaktualnyU mnie juz budzenie sie w nocy na siku sie zaczyna (juz 2 lub 3 tydzien tak biegam) a potem usnac nie moge i budze sie cala spuchnieta.. Najgorzej jest z oczami bo bola...
Wczoraj mialam cos z cyckami myslalam ze sie zesram z bolu... Masowanie pomagalo ale doslownie na 5 minut.
Ale w weekend bylam kupilam cos tam dla malej i bylam poraz kolejny ogladac wozki.
A wam jqk weekend minal? -
nam szybko. sobota jak sobota coś w domu ogarnać jakies zakupyna cały tydzień. a w niedzielę to leżaam n a łóżku do południa potem to obiad u teściów, coś tam popracowałam i koniec weekendu.
a co powiesz Ciri o ty,m spadku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 08:26