Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi, może będzie szybka owu? U mnie to nie wiadomo, co się dzieje. Od kilku dni czuję jajniki, a od dwóch dni bardzo bolą. Temperatura zachowuje się tak jak zwykle, czyli nic z niej nie wynika.
Ciri, z sikaniem to Cię doskonale rozumiem. Ja mam tak cały czasboję się co będzie w ciąży
Nam weekend minął bardzo szybkow sobotę gipsowaliśmy pokój, w niedzielę odwiedziliśmy rodziców. I znów poniedziałek, szara rzeczywistość. Jedyne co mnie pociesza to fakt, że jutro mąż wróci. Seks co drugi dzień w ciągu tygodnia, ale bardziej sie ciesze na samą jego obecność
jakoś łatwiej mi przetrwać ten czas.
Miłego dniaewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz to moze jak bedzie taki wyczekany to i plemniki i jajcory sie przytula ;p
Edit; Ewi spadek moze byc na owulacje ale nie musi.. Jeszcze jest wczesnie wiec owulacja ma czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 08:33
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to sie czuje fatalnie juz 3 dzien. W sobote drzemka po poludnou, wczoraj tez drzemka po poludniu pobudka w nocy na godzinne lezenie, potem pobudka o 7 i o 10 znow spac, wstalam teraz i dalej bym poszla spac... Jest jakos tak zle... Nie wiem czy pogoda czy co ale te drzemki nawet mi nie robia lepiej...
-
nick nieaktualny
-
Cześć
przez ostatnie 3 dni dość mocno bolały mnie jajniki. Dziś cisza, liczę, że jest już po owu (daj Boże). Zobaczymy jak temp się będzie zachowywać. Jestem nerwowa przez to wszystko. W pracy odpoczywam od tego tematu, ale i tak stanowczo za dużo o tym myślę
Ewi, Ty już po owu? Jak twoje odczucia?
Ciri, jak tam? Spisz lepiej?
Baronowa, co u Ciebie? Pracujesz nadal? Czy uciekasz na L4?
Madziulla, a u Ciebie?
Miłego dnia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny