Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:a wiec sa trzy: 22mm, 19mm, 17mmm. dzis wieczorem zastrzyk na pękniecie.
Od to taki prezencik na Mikołaja -
co ma być to będzie
oby się udało mogą byc i bliźniaki wiem ze to wieksze zagrożenie itp, byle było/byly zdrowe.
Przy trzech pęcherzykach to spore szanse na bliźniaki chybazwłaszcza ze wszystkie pęcherzyki są duże - chyba tak mis ie wydaje
Baronowa jak się czujesz?
-
justi:: wrote:Wnioskuje poo sluzie noo i po szczycie chyba,temp wysoka,dopiero siem ucze dlatego pisze żee chybaa,a co niekoniecznie sluz i temp to objaw owu dlatego sie pytam,ech zakręcone to ale próbuje jakoś to rozgryźć.
Opowiedz nam coś o sobie? jak długo sie starasz, czy robiłąś jakieś badania itp?
Proponuje meirzenie temperatury plus obserwacje szyjki i śluzu ale i to nie daje CI 100 % pewności kiedy będzie i kiedy była ovu.
W tym cyklu u mnie myślałam ze jest już po ovu bo był śluz był spadek temp była wysoko miękka szyjka później się zrobiła twarda- dopiero monitoring pokazął ze nie potzrebnie sie nakrecałam ze już po ovu.
Jeśli Twoje cykle są regularne nie masz żadnych schorzeń kobiecych to myślę ze po dwóch trzech cyklach mierzenia temp i obserwacji śluzu będziesz mieć pewność kiedy masz owulacje.
Jeśli nie masz PCO śmiało możesz robić testy owulacyjne
-
Spoko. Ide jutro na wizytę. Ciekawe czy mi zwiększy leki na ciśnienie. No i chyba leki na infekcje nie pomigly. Takze stres jest. Czekam na kopniaki jak na zbawienie
-
nick nieaktualny
-
To mój 3cykl starań,narazie jestem zdrowa,badań yeż narazie żadnych nie robiłam bo i to za wcześnie lecz ginekolog sprawdzał mnie podstawowym badaniem i jest ok,dziewczyny mnie ostudziły że czasem nie ma tak łatwo,no wiec postanowiłam poczekać te pół roku a jak nie zajde -oo zgrozooo-to zaczne sie martwić no a narazie poznaje swój organizm i doszkalam sie tu u was, mierze codzień temp,śluz sprawdzam też aczkolwiek do szyjki nie dotatłam jeszcze-jakoś jeszcze nie moge sie przemuc- noo wlasnie wiec postanowilismy dzialac zaraz po skonczonej@ bo jak widac sluz i temp to nie taki pewnik owulacyjny.
Pozdrawiam.