Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:A co Mlody sie buntuje? Czy zle reaguje na leki?
nie u niego, on spal
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:e tm dla mnei super, nie czuje tej lawendy,głównie miete i ten słodkawi taki posmak heh. Uwielbiam ja
Co do zdjęć to nie wkleję bo my juz zdjrc nie bierzemy od kilku wizyt:)maly ma łepek juz opuszczony, nos wciśnięty w łożysko a łożysko mam na przedniej ścianie:) lapki ma zawsze na twarzy albo stopy a przeciez zdjęcia fifola nie będę brala:) od kilku wizyt działamy na usg 2d i tylko go mierzymy i "wazymy" wiec do porodu fotek nie będzie:) -
Jutro zaczynam 36. Matkooo. Za 8 dni donoszona. Ciekawe ile na szyjka.donoszę do cesarki? Ostatnio skrocila sie o cm w tydzien...ukladalam w szafie. Oddawalam podpaski mamie bo i po co leżą
i tak mysle sobie...ze ostatni okres miałam 21 maja. Jak to minelo....a ja nawet nie zdążyłam wydać podpasek potrzebującym...ale jest postęp....w sobotę nalepię naklejki na ścianę gdzie będzie łóżeczko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 11:06
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie ja jestem ciekawa jak moja szyjka bo niestety nie zmierzyl jej na usg wczorajszym, a mnie ostatnio tez troche sie skrocila choc byla w normach na ten tydzien ciazy...
Mnie zdjecia zawsze daja, ale ja usg mialam tylko kilka przez cala ciazeA wczoraj to wcisnal mi te dwa zdjecia
-
No ta Lukrecja bo słodycz pozostawia w ustach jest taka oo bo ogolnie slodkeigo nie toleruje hehe.
Ale i tak wybawiła mnei ta herbata.
No to ładny wygibasek z Waszego synka. i na jakie imię się zdecydowaliście bo ostatnio był wybór pomiędzy dwoma.
-
nick nieaktualnyKtoras z was brala wiesiołka? Po jakim czasie byla zmiana sluzu? Tak sie zastanawiam... bo nie dosc ze dziewczyny na marcowkach pisza ze maja mega go duzo (bez tego specyfiku) to ja go biore i mam susze totalna... Zastanawiam sie czy dobrze go biore.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny