Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A propo wyznaczania terminu to z ust wyszlo ze jest 25 2 dni. Takze ten lekarz tez wyznacza wedle owulacji;)
-
nick nieaktualnyPicja daj znac po wizycie
U mnie waga 2tyg +0,5kg. Wiec spoko byle by do poniedzialku sie tak utrzymalo. Wszystko przez to ze troche diete zaniedbalam i mialam dzien obzarstwa. Z sola nie wyszlam ponad normy ale duza ilosc jedzenia doprowadzily do kilogramow ktore sie utrzymaly. Ale nie dramatyzuje bo w pon na wizycie nie powinnam miec wiecej niz 3kg na plusie a do tego to dojde tylko jesli codziennie bede w siebie smieci wrzucac. -
nick nieaktualny
-
Hej u mnie dobrze bez porónania do ostatnich tygodni. rano sucharek z bananem w łóżku chwile poleżę, ogarnuję sie do pracy , w pracy na dzięń dobry zaparzam sobie Twoja herbatkę i jeest super już drugi dzień nie muszę biec do łazienki żeby zwymiotować i mdłości są dużo mniejsze. mogę normalnie pracować no chyba ze poczuje jakiś masakryczny zapach mega mnie to drażni.
I stwierdzam ze po tych herbatkach zaparcia i wdęcia mi zeszły.
Chyba musze sobie poszukać i gdzieś zamówić chociażby w DE hehe. Zdziałała cuda i ponadto mega mi smakuje mogłabym chyba cały dzień ją pić.
Koniecznie daj znać po wizycie i może Ty dodasz pięne zdjęcie synka bo córeczka Cirii nie pochwaliła się całokształtem
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny. Mam nadzieję, że przygarniecie mnie na forum. To moje/nasze 3 podejście do maluszka. W 2014 dwa razy straciłam maleństwo, a teraz udało się zajść w ciążę po roku starań, choć przyznam, że się tego zupełnie nie spodziewałam
Jestem hashimotką, mam uregulowaną tarczycę (przede mną jutrzejsze badania tsh, ft4 i beta) i...najprawdopodobniej mam niezdiagnozowanego Aspergera. W poniedziałek przyśnił mi się dziwny sen, a potem mnie tknęło, żeby zrobić test, choć w tym m-cu marniutko było z bliskością. No i mam z wczoraj 3 testy ze słabymi, ale widocznymi kreskami
ewi0808, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Co to za herbatka cud?? Ja tez chce!! Zapisze sobie to bede miala na wrazie W przy kolejnej ciazy
Schwangerchafts Tee 1
https://www.bad-heilbrunner.de/shop/schwangerschaftstee-1-im-pyramidenbeutel/
Jest tez na drugą część ciązy. Równie pysznaSprawdziłam pomyłkowo
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Baletka wrote:Cześć Dziewczyny. Mam nadzieję, że przygarniecie mnie na forum. To moje/nasze 3 podejście do maluszka. W 2014 dwa razy straciłam maleństwo, a teraz udało się zajść w ciążę po roku starań, choć przyznam, że się tego zupełnie nie spodziewałam
Jestem hashimotką, mam uregulowaną tarczycę (przede mną jutrzejsze badania tsh, ft4 i beta) i...najprawdopodobniej mam niezdiagnozowanego Aspergera. W poniedziałek przyśnił mi się dziwny sen, a potem mnie tknęło, żeby zrobić test, choć w tym m-cu marniutko było z bliskością. No i mam z wczoraj 3 testy ze słabymi, ale widocznymi kreskami
No to Gratulację i pędź na bete
-
Bry. Stanowczo duzo bardziej wolę walczyć ze wszami z przedszkola niż z goraczka. 39,9 po podaniu leków powoduje panikę
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Schwangerchafts Tee 1
https://www.bad-heilbrunner.de/shop/schwangerschaftstee-1-im-pyramidenbeutel/
Jest tez na drugą część ciązy. Równie pysznaSprawdziłam pomyłkowo
Zapisalam sobie
juz teraz to mi sie nie oplaca kupowac
Ale w razie czego na nastepna ciaze to sobie zalatwie
-
nick nieaktualny