Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Gardło zaczyna mnie boleć i zaczynam kichać.
Mam takie pytanie dziś odrana pobolewa mnie brzuch takie ciągnięcie dziwne no nei jak przy miesiączce no taki ból koło pachwin. Ale teraz mam jeszcze coś takiego że jak siadam to czuje jakby całą macicę. zwłaszcza po bokach koło bioder.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEliza K.vel Picja wrote:Ja musze na sobotę piec tort:/ moj ma urodziny.
Robie tort i dwa ciasta. Jutro musze wszystko posprzatac, w piatek pieke, w sobote z wierzchu sie ogarnie a potem przychodza obie rodzinki. Ehewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Hej Dziewczyny.
Ja dziś posprzątałam, zrobiłam zupkę, obiadek czeka na męża i pyszne babeczki. Muszę się czymś zajmować, żeby nie myśleć o jutrzejszym usg.
Ewi znajoma mi polecała Prenatal gripcare, ale ja nie wypróbowałam na sobie.Bedzie dobrze
-
Ja na szczęście sprzatac nie musze:) mamusie sie zajely:) ale nie upieką bo mój chce jeść tylko moje rzeczy:) jakos dam rade zwłaszcza ze zamowilam nowy robot. Jestem przeciwniczką robienia czegokolwiek w robocie stojącym ale cóż. Nie chce mi się krecic kilku biszkoptów:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 16:05
-
nick nieaktualnyNie noo ja to musze sama posprzatac... najgorsze sa okna do umycia, zawsze G to robi bo na 6 pietrze to ciezko mi, i zawsze mam wrazenie ze wypadne bo ja na parapat musze stanac zeby je umyc a G to robi stojac na ziemi... ale tym razem musze sama je umyc...;/
A jeszcze tesciowa pedantka i ma w zwyczaju w kazdy kat zagladac... eh... Jeszcze pierwszy raz bedzie u nas siostra mojeg G z mezem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri Ty już na imprezę się szykujesz?
Moja teściowa to też mega pedantka, kiedyś się przejmowałam jak przyjeżdżała, teraz tak czesto bywa, że mam gdzieś i tak przeważnie mam porządek. Poza zmywaniem naczyń, nienawidzę tego robić, to najgorsze. Ale jestem coraz bliżej zakupu zmywarki:)
Ewi jak robiłaś rybkę, bo mam ochotę zrobić jutro.
Wyleż, bo się urzadzisz jak ja.