Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo jest jedno ze pozycja ale chce moc postawic przy lozeczku i spokojnie siedziec przy dziecku zeby mnie widziala a nie koniecznie brac ja na rece. Bujane fotele fajne ale ja sie przymierzam do tego najtanszego (finki) z Ikei. za 150zl on chyba jest. Siadalam dla mnie mega wygodny ale moze dlatego ze jestem niska i glowa spokojnie cala mi sie opiera.
Z tym ksiedzem dobra jazda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 12:35
-
No nie widział
a miałam naprawde obcisla kieckę
jakiś slepy:) bo u mnie to z boku widac a w sumie jak z przodu to tak mniej:). Ewi. Ja mam cala szafę bezcukrowych chrupek, dżemów, ciastek i czekolad. Nawet białych:) Wawel robi m.in. A dostępne takie rzeczy masz w tesko, carfurze, netto. Nawet pieguski w kauflandzie i markizy:). Michalki z amarantusem nie podnoszące cukru na diabetyk24 a mój mąż na Mikołaja to nawet kupił mi prawdziwe belgijskie pralinki dla diabetyków:)

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej. To super. Niech sobie jeszcze troszkę posiedzi, na zdrowie jej wyjdzie;)
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pewno. Niech sie urodzi w polowie lutego i bedzie ok
nie bedzie za duza a donoszona.
Szkoda tylko ze nie dostalam opisu usg. Na nfz idzie bezposrodnio do ginekologa prowadzacego ciaze wiec nie wiem co tam nabazgral. Ja wiem tylko tyle co mi powiedzial.
A corka oczywiscie sie obnazyla i tylko cipke pokazala... Paskida mala. Ale juz nie taka mala bo nogi to ma takie okraglutkie
doatalam dwa zdjecia
littleladybird lubi tę wiadomość
-
U mnie kolejny lekarz nie mial wątpliwości ze chłopak
ciri22, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa to przynajmniej wam psikusa nie zrobi ;p
Madziulla to juz taka fajna pannica ta Twoja bratanica bo nie takie chicherko
Noo Liwia rosnie tak jak moj lekarz od usg przewidzial. Wedlug schematu
wiec znaczy sie ze wszystko ok. I to najwazniejsze. Dlatego zeby dobila do max 3,5kg i mozemy rodzic
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny