Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo jest jedno ze pozycja ale chce moc postawic przy lozeczku i spokojnie siedziec przy dziecku zeby mnie widziala a nie koniecznie brac ja na rece. Bujane fotele fajne ale ja sie przymierzam do tego najtanszego (finki) z Ikei. za 150zl on chyba jest. Siadalam dla mnie mega wygodny ale moze dlatego ze jestem niska i glowa spokojnie cala mi sie opiera.
Z tym ksiedzem dobra jazdaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 12:35
-
No nie widział
a miałam naprawde obcisla kieckę
jakiś slepy:) bo u mnie to z boku widac a w sumie jak z przodu to tak mniej:). Ewi. Ja mam cala szafę bezcukrowych chrupek, dżemów, ciastek i czekolad. Nawet białych:) Wawel robi m.in. A dostępne takie rzeczy masz w tesko, carfurze, netto. Nawet pieguski w kauflandzie i markizy:). Michalki z amarantusem nie podnoszące cukru na diabetyk24 a mój mąż na Mikołaja to nawet kupił mi prawdziwe belgijskie pralinki dla diabetyków:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej. To super. Niech sobie jeszcze troszkę posiedzi, na zdrowie jej wyjdzie;)
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pewno. Niech sie urodzi w polowie lutego i bedzie ok
nie bedzie za duza a donoszona.
Szkoda tylko ze nie dostalam opisu usg. Na nfz idzie bezposrodnio do ginekologa prowadzacego ciaze wiec nie wiem co tam nabazgral. Ja wiem tylko tyle co mi powiedzial.
A corka oczywiscie sie obnazyla i tylko cipke pokazala... Paskida mala. Ale juz nie taka mala bo nogi to ma takie okraglutkiedoatalam dwa zdjecia
littleladybird lubi tę wiadomość
-
U mnie kolejny lekarz nie mial wątpliwości ze chłopak
ciri22, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa to przynajmniej wam psikusa nie zrobi ;p
Madziulla to juz taka fajna pannica ta Twoja bratanica bo nie takie chicherko
Noo Liwia rosnie tak jak moj lekarz od usg przewidzial. Wedlug schematuwiec znaczy sie ze wszystko ok. I to najwazniejsze. Dlatego zeby dobila do max 3,5kg i mozemy rodzic
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny